חשיבות הSmart Tv לצד סטרימר
האם אתם מוצאים חשיבות לסוגי הסמארט טיוי (למשל בין זה של סמסונג לlg להייסנס)?
והאם בכלל לדעתכם זה רלוונטי כאשר השימוש העיקרי הוא כנראה ממילא לקודי שמותקן על סטרימר?
מישהו אכן משתמש באפשרויות של הסמארט טיוי שלו ובחנות האפליקציות שלה?
והאם בכלל לדעתכם זה רלוונטי כאשר השימוש העיקרי הוא כנראה ממילא לקודי שמותקן על סטרימר?
מישהו אכן משתמש באפשרויות של הסמארט טיוי שלו ובחנות האפליקציות שלה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20186
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
אני חושב שסמארט חשוב אם אתה לא מתכוון להוציא אלף שקל על סטרימר כמו השילד של NVIDIA.
למשל קניתי סטרימר ב-$40, הוא תומך בכל פורמט, כולל HDR10, אבל אי אפשר לקבל איתו איכות גבוהה מ-SD ממקורות כמו נטפליקס ואמזון וכו'. עבור מקורות חוקיים אני משתמש בסמארט של המסך. גם יוטיוב מוגבל אצלי ל-720P בסטרימר, המסכים שלי תומכים ב-4K.
שים לב שהייסנס כרגע לא תומכת ב-HDR ממקורות הזרמה כמו נטפליקס.
למשל קניתי סטרימר ב-$40, הוא תומך בכל פורמט, כולל HDR10, אבל אי אפשר לקבל איתו איכות גבוהה מ-SD ממקורות כמו נטפליקס ואמזון וכו'. עבור מקורות חוקיים אני משתמש בסמארט של המסך. גם יוטיוב מוגבל אצלי ל-720P בסטרימר, המסכים שלי תומכים ב-4K.
שים לב שהייסנס כרגע לא תומכת ב-HDR ממקורות הזרמה כמו נטפליקס.
אני חושב שסמארט לא צריך להוות שיקול בהחלטה של קניית טלויזיה. מה שחשוב זה גודל ואיכות תמונה כי טלויזיה זה להרבה שנים ועולה אלפי שקלים. בסמארט הצרכים שלך יכולים להשתנות עוד שנה אז מקסימום תקנה סטרימר חדש בכמה מאות שקלים ופתרת את הבעייה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9464
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1147 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני רכשתי מסך ללא סמארט ואני מתחרט על זה כי עבור נטפליקס ויוטיוב זה הרבה יותר נוח להשתמש באפליקציות המובנות במסך מאשר בסטרימר (לדעתי)
- oris74
- חבר במועדון HT

אני מסכים אבל לפעמים בא לי פשוט ללחוץ על כפתור בשלט של הטלויזיה כדי לצפות בנטפליקס או יוטיוב...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
חוץ מזה, סטרימר "טוב" בד"כ עולה בהתאם.
למעט ה-MIBOX שעולה רק $70, השלב הבא הוא השילד והוא עולה $200.
למרות שיש גם את ROKU, אבל הוא לא זמין בארץ. לא יודע אם יש מוכרים ששולחים אותו לארץ.
למעט ה-MIBOX שעולה רק $70, השלב הבא הוא השילד והוא עולה $200.
למרות שיש גם את ROKU, אבל הוא לא זמין בארץ. לא יודע אם יש מוכרים ששולחים אותו לארץ.
- oris74
- חבר במועדון HT

האם לדעתך איכות הסטרימר תשפיע על איכות התמונה בצורה מהותית?
אני עם סטרימר דומה לשלך (מבוסס 905X) ואני תוהה אם השילד יפיק תמונה איכותית יותר - אפילו ב 1080? וגם בהשוואה לסטרימר הפנימי של המסך
אני עם סטרימר דומה לשלך (מבוסס 905X) ואני תוהה אם השילד יפיק תמונה איכותית יותר - אפילו ב 1080? וגם בהשוואה לסטרימר הפנימי של המסך
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תלוי במעבד. אני לא חושב שיהיה הבדל בין כל הקופסאות המבוססות על מעבדי ה-AMlogic למיניהם, אבל יכול להיות שיכולת עיבוד התמונה של השילד תהיה טובה יותר.
לדעתי זה לא יהיה משהו ממש "מוחשי".
לדעתי זה לא יהיה משהו ממש "מוחשי".
כבר כתבתי את זה בעבר.
לדעתי סטרימר פנימי של סמארט שיודע להריץ: (kodi, plex, youtube (4K
עדיף על סטרימר חיצוני.
יש לי את שניהם.
סמארט פנימי אנדרואידי של סוני
וסטרימר חיצוני אנדרואידי - 4K) probox Ex2) .
הראשון עדיף בהרבה כי הוא נוח יותר לשימוש, מהיר וקל יותר לתפעלו בשלט אחד.
הבעיה היא שסמארטים של מסכים אחרים יכולים להיות טובים גם, אבל הם לא מאפשרים
להוריד אליהם את כל האפליקציות שאפשר להוריד למסכי סוני (כשהכי חשוב ביניהם, קודי).
לדעתי סטרימר פנימי של סמארט שיודע להריץ: (kodi, plex, youtube (4K
עדיף על סטרימר חיצוני.
יש לי את שניהם.
סמארט פנימי אנדרואידי של סוני
וסטרימר חיצוני אנדרואידי - 4K) probox Ex2) .
הראשון עדיף בהרבה כי הוא נוח יותר לשימוש, מהיר וקל יותר לתפעלו בשלט אחד.
הבעיה היא שסמארטים של מסכים אחרים יכולים להיות טובים גם, אבל הם לא מאפשרים
להוריד אליהם את כל האפליקציות שאפשר להוריד למסכי סוני (כשהכי חשוב ביניהם, קודי).
לפני שנה התלבטתי אם כדאי לרכוש עם סמארט או ללא ואני מאוד שמח שהלכתי בסוף על הסמארט.
אצלי מדובר ב-LG.
זה ממש ממש (ממש) נוח שיש את הדברים מובנים ונגישים ישר, ועובדים חלק, בלי צורך בעוד קופסה חיצונית שצריך להדליק ושתתפוס מקום וחיבור לחשמל.
משתמש לדוגמה ביוטיוב, נטפליקס, מאקו, וכמובן הסטרימר הפנימי שדרכו אני ניגש לסרטים/סדרות מהמחשב.
לא צריך אפילו כבל פיזי, עובד עם ה-wifi ב-1080p ללא גמגומים.
גם אם סתם רוצים להראות רגע מהטלפון הנייד תמונה/סרטון לכולם על הטלויזיה - קל ונוח.
מה שכן הייתי שמח שיהיה בטלויזיה בנוסף זה kodi, אבל לא משהו שחסר לי אלא סתם כיף שיהיה.
אם אתה מתבסס על קודי, או חייב לראות גלריית סרטים יפה (עם כל התמונות והמארזים וכולי...) אז בהחלט חייב סטרימר חיצוני.
כלומר, שורה תחתונה זה מאוד תלוי בשימושים שלך.
אצלי מדובר ב-LG.
זה ממש ממש (ממש) נוח שיש את הדברים מובנים ונגישים ישר, ועובדים חלק, בלי צורך בעוד קופסה חיצונית שצריך להדליק ושתתפוס מקום וחיבור לחשמל.
משתמש לדוגמה ביוטיוב, נטפליקס, מאקו, וכמובן הסטרימר הפנימי שדרכו אני ניגש לסרטים/סדרות מהמחשב.
לא צריך אפילו כבל פיזי, עובד עם ה-wifi ב-1080p ללא גמגומים.
גם אם סתם רוצים להראות רגע מהטלפון הנייד תמונה/סרטון לכולם על הטלויזיה - קל ונוח.
מה שכן הייתי שמח שיהיה בטלויזיה בנוסף זה kodi, אבל לא משהו שחסר לי אלא סתם כיף שיהיה.
אם אתה מתבסס על קודי, או חייב לראות גלריית סרטים יפה (עם כל התמונות והמארזים וכולי...) אז בהחלט חייב סטרימר חיצוני.
כלומר, שורה תחתונה זה מאוד תלוי בשימושים שלך.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32983
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
בשביל נטפליקס, אין לי ספק שסמארט TV הרבה יותר נוח מאשר במחשב או סטרימר, שם התמיכה בשלט לא טובה עד לא קיימת (קטע ממש מרגיז באפליקצייה של נטפליקס ל-Windows, אנדרואיד וכו).
לכן, אם אתה מתכנן להיות מתישהו מנוי חוקי של נטפליקס, אני הייתי בהחלט לוקח את זה בחשבון בקניית טלוויזיה חדשה.
אגב, גם ב-XBox, PS וכו יש תמיכה נוחה וטובה בנטפליקס בעזרת השלט, ממש כמו בסמארט TV. אז אם יש לך קונסולת משחקים, ייתכן שלא כזה חשוב סמארט TV בשביל נטפליקס.
לכן, אם אתה מתכנן להיות מתישהו מנוי חוקי של נטפליקס, אני הייתי בהחלט לוקח את זה בחשבון בקניית טלוויזיה חדשה.
אגב, גם ב-XBox, PS וכו יש תמיכה נוחה וטובה בנטפליקס בעזרת השלט, ממש כמו בסמארט TV. אז אם יש לך קונסולת משחקים, ייתכן שלא כזה חשוב סמארט TV בשביל נטפליקס.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"