שלום לכולם
במקרה נפל לידיי זוג רמקולים רצפתיים של חברת peerless.
במדבקה מאחורה כתוב
200 Watts rms
92db
30hz-20khz
6 ohm
Model pr-12
שם הדגם מפנה אותי ברשת רק לסאב ולא מצאתי את הדגם במקומות אחרים.
אני עובר דירה בקרוב ואני מחפש מגבר או רסיבר. השימוש העיקרי יהיה בחיבור לטלוויזיה ובעתיד למקורות אחרים (אני מתכנן לבנות jukebox מraspbery pie). הטלוויזיה תהיה מחוברת למחשב נייד ועליו kodi ועיקר השימוש ברמקולים יהיו למוזיקה וסרטים באיכות גבוהה. סגנונות המוזיקה שלי מגוונים מאוד ונעים בין מוזיקה קלאסית, R&B, מטאל, דאבסטאפ ועוד. חשוב לי צליל נקי וחם בעוצמה נמוכה. החדר יהיה בגודל של 3x4 בערך. לגבי תקציב - המינימום ההכרחי בעדיפות למוצר יד שניה.
שאלה נוספת היא לגבי הרמקולים עצמם - כמה הם נחשבים לאיכותיים? מה הטווח מחיר שלהם וכו?
תודה מראש
התאמת מגבר או רסיבר לרמקולים
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
מה בדיוק השאלה?
הרמקולים הם מסוג "מדבקה". כלמור לא משהו. מצד שני, אני התחלתי עם כאלה והם עדיין עובדים יפה בבית של חבר. אז עם זה מספיק לך, מעולה.
רסביר, כל אחד יתאים כל עוד יש לו כניסות ויציאות HDMI והוא תומך בפורמטים שאתה רוצה.
הרמקולים הם מסוג "מדבקה". כלמור לא משהו. מצד שני, אני התחלתי עם כאלה והם עדיין עובדים יפה בבית של חבר. אז עם זה מספיק לך, מעולה.
רסביר, כל אחד יתאים כל עוד יש לו כניסות ויציאות HDMI והוא תומך בפורמטים שאתה רוצה.
לסטריאו (2 רמקולים בלבד) עדיף מגבר/רסיבר סטריאו.
אין טעם לשלם על 7 ערוצים ולהשתמש ב2 ערוצים בלבד.
היו לי רמקולים מדבקה של פירלס. (Magic 6)
אין טעם להשקיע הרבה במגבר עם הרמקולים האלה. רמקולים בינוניים מאוד.
אם בכל זאת אתה רוצה להשקיע קצת למקרה שתרצה להחליף את הרמקולים למשהו יותר נורמלי אתה יכול להזמין marantz pm6006 ב 1389 שקל כרגע באתר soundforless.
או yamaha A-s501 כרגע 1420 שקל גם ב soundforless.
היו לי רמקולים מדבקה של פירלס. (Magic 6)
אין טעם להשקיע הרבה במגבר עם הרמקולים האלה. רמקולים בינוניים מאוד.
אם בכל זאת אתה רוצה להשקיע קצת למקרה שתרצה להחליף את הרמקולים למשהו יותר נורמלי אתה יכול להזמין marantz pm6006 ב 1389 שקל כרגע באתר soundforless.
או yamaha A-s501 כרגע 1420 שקל גם ב soundforless.