התחדשתי ברסיברים
-
OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
ותודה לmiki775 בשרשור הזה שהפנה אותי למחיר המצויין
https://www.htmag.co.il/vp2584830#2584830
https://www.htmag.co.il/vp2584830#2584830
Enjoy the Silence
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
תתחדש ותהנה
נראים פצצה
איזה רסיברים הוצאת?
למה שני רסיברים שונים? אחד לסטריאו ואחד לקולנוע ביתי?
נראים פצצה
איזה רסיברים הוצאת?
למה שני רסיברים שונים? אחד לסטריאו ואחד לקולנוע ביתי?
-
OferL
- חבר מביא חבר

@molvy
x520bt הוא רסיבר 5.2 . מעט פיצ'רים יחסית לדגם השני אבל עובד עם 4K וזו היתה הדרישה הבסיסית שלי לקראת החלפת מסך. הוא יושב בחדר משפחה וכיום מחובר ל-2 רמקולים בלבד. הרעיון הוא להרחיב בהמשך ל-2.1 ואולי 3.1 ו-5.1 בהדרגה. מבחינת צרכים הוא סוגר לי מצויין את הדרישות. החליף pioneer vsx-d608 שהיה בכלל בהשאלה... ולא היו לו חיבורי HDMI מה שחייב אותי לכל מיני אילתורים וויתורים. אחרי שקניתי shield כבר היה לי ברור שצריך רסיבר חדש. והמחיר 205EUR. עד הבית ~1200 ש"ח.
ה X1300 החליף Denon 1706 שנקנה ב-2006. הוא נכנס לקולנוע הביתי. נותן לי אפשרות להוסיף 2 רמקולי תקרה ולהחליף בהמשך מקרן ל-4K. גם כאן הנושא של חיבורי HDMI חייב אותי לשדרג רסיבר שבאופן כללי הייתי מאד מרוצה ממנו. אני חייב לומר שבשמיעה של כמה קטעים מסרטים שראיתי קודם לכן הסראונד נשמע לי יותר טוב. ההפרדה בין הצלילים ברורה יותר ואפשר להבחין בקלות בכיוונים שמהם מגיע הסאונד. אולי זו הטיה פסיכולוגית... ולא עשיתי מבחן עיוור. אבל התחושה טובה יותר. וזה שווה את המחיר 314EUR עד הבית 1600 ש"ח.
x520bt הוא רסיבר 5.2 . מעט פיצ'רים יחסית לדגם השני אבל עובד עם 4K וזו היתה הדרישה הבסיסית שלי לקראת החלפת מסך. הוא יושב בחדר משפחה וכיום מחובר ל-2 רמקולים בלבד. הרעיון הוא להרחיב בהמשך ל-2.1 ואולי 3.1 ו-5.1 בהדרגה. מבחינת צרכים הוא סוגר לי מצויין את הדרישות. החליף pioneer vsx-d608 שהיה בכלל בהשאלה... ולא היו לו חיבורי HDMI מה שחייב אותי לכל מיני אילתורים וויתורים. אחרי שקניתי shield כבר היה לי ברור שצריך רסיבר חדש. והמחיר 205EUR. עד הבית ~1200 ש"ח.
ה X1300 החליף Denon 1706 שנקנה ב-2006. הוא נכנס לקולנוע הביתי. נותן לי אפשרות להוסיף 2 רמקולי תקרה ולהחליף בהמשך מקרן ל-4K. גם כאן הנושא של חיבורי HDMI חייב אותי לשדרג רסיבר שבאופן כללי הייתי מאד מרוצה ממנו. אני חייב לומר שבשמיעה של כמה קטעים מסרטים שראיתי קודם לכן הסראונד נשמע לי יותר טוב. ההפרדה בין הצלילים ברורה יותר ואפשר להבחין בקלות בכיוונים שמהם מגיע הסאונד. אולי זו הטיה פסיכולוגית... ולא עשיתי מבחן עיוור. אבל התחושה טובה יותר. וזה שווה את המחיר 314EUR עד הבית 1600 ש"ח.
Enjoy the Silence
-
OferL
- חבר מביא חבר

·אמזון גובים את כל המיסים מראש. כך שלא הייתי צריך להוסיף דבר.ranrt כתב:האם היה צורך בלשלם מס שקר כלשהו בשביל לשחרר אותם?
מה היית צריך לעשות בכדי לשחרר אותם ........
הפקידה של UPS שהודיעה לי על הבדיקה של משרד התקשורת אמרה שיש אגרה של 400 שח שהיא על חשבון השולח. היא ביקשה את מפרט התדרים של המכשירים.
מעבר לזה לא נדרש ממני דבר מלבד להמתין בסבלנות. חודש.
כששאלתי מה קורה ענו לי שיש עומס גדול על משרד התקשורת ולכן זה לוקח יותר מכרגיל.
מאחר והייתי מוכן מראש לעיכוב, מקריאה בפורום, לקחתי את הכל בהבנה.
Enjoy the Silence
·מסכים איתך ,OferL כתב:@pessik
·מצד שני זה לא בלתי סביר להניח שמשהו השתפר ב-11 שנים במכשירים....
אני משתדל שלא לעשות הכללות
אבל היו לא מעט מקרים שהמערכת העתיקה שלי (רסיבר בן 15)
נשמעה , לי לפחות , יותר טוב ממערכות חדשות ומודרניות בהרבה
מה שעובד לא נוגעים
אף אחד לא יכול לטעון אחרת !