אני מנוי לשירות Partner Home שזה נתב שעובד על דור 4, אני מקבל פינג של 21 (הכי גבוה היה 31) עם מהירות הורדה של 110 והעלאה של 35 מגה. 75 ש"ח כל חודש ומרוצה עד השמיים. הבעיה היחידה היא שההורדה מוגבלת ל500 גיגה והעלאה ל50 גיגה. למרות שאת העלאה לא ממש אוכפים
מצד שני אם הדור 4 באזור שלך חלש אז לא כדאי.. יש מקומות שהאנטנות של פרטנר גם בדור 4 לא מצליחות לתת יותר מ5 מגה הורדה וזה עצוב וקשור כבר לזה שהרשת שלהם חנוקה
alon3570 כתב:אני מנוי לשירות Partner Home שזה נתב שעובד על דור 4, אני מקבל פינג של 21 (הכי גבוה היה 31) עם מהירות הורדה של 110 והעלאה של 35 מגה. 75 ש"ח כל חודש ומרוצה עד השמיים. הבעיה היחידה היא שההורדה מוגבלת ל500 גיגה והעלאה ל50 גיגה. למרות שאת העלאה לא ממש אוכפים
מצד שני אם הדור 4 באזור שלך חלש אז לא כדאי.. יש מקומות שהאנטנות של פרטנר גם בדור 4 לא מצליחות לתת יותר מ5 מגה הורדה וזה עצוב וקשור כבר לזה שהרשת שלהם חנוקה
...
תגיד אתה מקבל איפי חיצוני או שאתה מאחורי NAT של פרטנר?
כי אני שוקל לעבור גם לדור 4 אבל אני משחק במשחקי אונליין ב PS4
לכן אני חייב איפי חיצוני ולא NAT אחרת אני לא יכול להיתחבר לשרתים
של המשחקים כי פתיחת פורטים לא עובדת
ולאיזה מהירות מורידים אותך אם אתה שורף את כל ה 500 ג'גיגה לפני סיום החודש.?
תגיד אתה מקבל איפי חיצוני או שאתה מאחורי NAT של פרטנר?
כי אני שוקל לעבור גם לדור 4 אבל אני משחק במשחקי אונליין ב PS4
לכן אני חייב איפי חיצוני ולא NAT אחרת אני לא יכול להיתחבר לשרתים
של המשחקים כי פתיחת פורטים לא עובדת
ולאיזה מהירות מורידים אותך אם אתה שורף את כל ה 500 ג'גיגה לפני סיום החודש.?
...
מה הכוונה אייפי חיצוני? אני מקבל כתובת אייפי של פרטנר.. אם תסביר קצת מה ההבדל בין NAT לאייפי חיצוני אז אצליח להבין.
עקרונית אפשר לפתוח פורטים דרך הראוטר שלהם ויש להם גם בהגדרות של הראוטר APN שקוראים לו 012IPVPN. מעניין מה זה אבל אי אפשר להפעיל את זה לבד. בטח עם השירות לקוחות.
ברגע שאתה מסיים את החבילה מהירות ההורדה צונחת ל-5 מגה. אבל העלאה לא מוגבלת.
אגב, אני לא הצלחתי לגמור את ה-500 ועוד הממירים של יס גם מחוברים לרואטר וה-VOD שלהם לוקח ידי הרבה אינטרנט אבל עד עכשיו הכל סבבה והשירות מעולה. עוד שאלות? חחחח
מה הכוונה אייפי חיצוני? אני מקבל כתובת אייפי של פרטנר.. אם תסביר קצת מה ההבדל בין NAT לאייפי חיצוני אז אצליח להבין.
עקרונית אפשר לפתוח פורטים דרך הראוטר שלהם ויש להם גם בהגדרות של הראוטר APN שקוראים לו 012IPVPN. מעניין מה זה אבל אי אפשר להפעיל את זה לבד. בטח עם השירות לקוחות.
ברגע שאתה מסיים את החבילה מהירות ההורדה צונחת ל-5 מגה. אבל העלאה לא מוגבלת.
אגב, אני לא הצלחתי לגמור את ה-500 ועוד הממירים של יס גם מחוברים לרואטר וה-VOD שלהם לוקח ידי הרבה אינטרנט אבל עד עכשיו הכל סבבה והשירות מעולה. עוד שאלות? חחחח
...
אתה יכול להיכנס לממשק של הראוטר ולראות איזה איפי אתה מקבל?