אני כבר שבוע בקשר איתם ,העבירו את הבקשה למחלקת המיסוי שלהם מקווה שנצליח " להחכים אותם " סוף סוף ..
מה הסיכוי של ''ליישר'' את אמזון לעדכן את תעריפי המס שלהם
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
נשמע לי שאתה מנסה לתקן משהו שגם ככה לא שבור...
כפי שאמרו מעלי במידה וגבו ממך שלא לצורך הם יודעים להחזיר היטב מה שצריך (ולעתים גם את מה שלא צריך).
כפי שאמרו מעלי במידה וגבו ממך שלא לצורך הם יודעים להחזיר היטב מה שצריך (ולעתים גם את מה שלא צריך).
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
-
ALFRED3
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
·זה שבור בהחלט .. למה לקחת מס בכלל במקום שלא צריך זה לא סוד מדינה ,זה ברור לכולם .מה מעניין אותי שהם מחזירים כן/לא אחרי 60 יום . מה זה שוטף + 60MarioMan כתב:נשמע לי שאתה מנסה לתקן משהו שגם ככה לא שבור...
כפי שאמרו מעלי במידה וגבו ממך שלא לצורך הם יודעים להחזיר היטב מה שצריך (ולעתים גם את מה שלא צריך)....
הכיס שלהם יותר עמוק משלי ,אני לא צריך לממן אותם ..
-
ALFRED3
- חבר פעיל במיוחד

·לא מסכים .אני בדעה במקום שאתה המשלם אתה המלך .הם לא עושים טובה ולא מוכרים למטרות צדקה. הבקשה שלי דיי רלוונטית ומתבקשת .בסה"כ להיות מעודכנים בחוקי המס ,ואם ממחר יחליטו שמעל ל 10 דולר גובים מס ומחזירים אח"כ.IamEzio כתב:בשלב הזה אתה צריך אותם יותר ממה שהם צריכים אותך....
אני לא אחד שאומר אמן על כל דבר ,גדולים ככל שיהיו .
בוא נראה מה ילד יום
-
ALFRED3
- חבר פעיל במיוחד

·הכל בסדר אל תדאג .. מקסימום יגידו זה מה יש .לא מבין את הגישה של זה מה יש וככה זה . לא ביקשתי שיתנו לי משהו בחינם בסה"כ ביקשתי שיתעדכנו .. נראה שאתם נעלבים יותר מהם ..shaked כתב:עם גישת ה"מגיע לי""אני המלך" הטיפוסית הזו תגיע רחוק...
הם שולחים למאות מדינות וככה הם עובדים, אם אתה לא מרוצה אל תקנה מהם....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17935
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·ALFRED3 כתב:·לא מסכים .אני בדעה במקום שאתה המשלם אתה המלך .הם לא עושים טובה ולא מוכרים למטרות צדקה. הבקשה שלי דיי רלוונטית ומתבקשת .בסה"כ להיות מעודכנים בחוקי המס ,ואם ממחר יחליטו שמעל ל 10 דולר גובים מס ומחזירים אח"כ.......
אני לא אחד שאומר אמן על כל דבר ,גדולים ככל שיהיו .
בוא נראה מה ילד יום...
הדעה של המלוכה לא מחזיקה מים במדינת ישראל, חוץ מהיושבים בבלפור כמובן.
אמזון לא צריכים אותך אתה אפילו לא ראש סיכה עבורם, מה האלטרנטיבות שלך, לקנות בארץ ? באיביי ?
כדאי להפסיק להציק להם ,כי בסוף כולנו נתחיל לקנות בארץ
מה גם ,שכפי שהוסבר לך, במידה ולא יגבו מהם מכס אתה תקבל את הכסף חזרה אז .......
חג שמח
-
ALFRED3
- חבר פעיל במיוחד

בכל הקניות שלי "לא זכיתי" לטעות כזאת . עכשיו אני מבין שלא ירדתם לסוף דעתי .kobbi כתב:מעניין אם אתה גם בדעה של הם לקחו רק 17 אחוז מס על טלפון ונדרש בפועל 35 אחוז אז יגבו ממך עוד אחכ שכן אילו חוקי המס....
חוכמה קטנה רק לדאוג בכיוון אחד...
אני מדבר על מקרה שאתה קונה מוצר עד 75$ לא כולל משלוח .אין פה שום מס לשלם .. זה הכל
לא מדבר במקרה של מעל 75$ שיש מע"מ מכס וכל שאר התבלינים ..
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מקרה קלאסי של להיות צודק ולא להיות חכם..