איזה מסך הכי טוב במחשב נייד
-
ArielSivan
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
- שם מלא: Ariel Sivan
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי חברים.
לפני כמה חודשים קניתי מחשב נייד DELL latitude e6430
ולאחרונה אני מגריש שהמסך שלו ממש כואב לי בעיניים. ובוודאות גרם לי למספר בעיניים שלא היה לי קודם.
ממש אפשר להרגיש שקשה להתמקד במסך.
ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות שיש וכלום לא עוזר (כרגע הורדתי את הכחול בסמך כדי להרגיע את העיניים אבל עדיין קשה להתמקד)
הבנתי שאין בררה אלא להחליף מחשב.
אבל אין לי מושג מה אני צריך לחפש...
אשמח לשמוע המלצות או מה עליי לחפש בכלל. (סוגי מסך/יצרנים וכו)
אשמח לכל עזרה!
לפני כמה חודשים קניתי מחשב נייד DELL latitude e6430
ולאחרונה אני מגריש שהמסך שלו ממש כואב לי בעיניים. ובוודאות גרם לי למספר בעיניים שלא היה לי קודם.
ממש אפשר להרגיש שקשה להתמקד במסך.
ניסיתי לשחק עם כל ההגדרות שיש וכלום לא עוזר (כרגע הורדתי את הכחול בסמך כדי להרגיע את העיניים אבל עדיין קשה להתמקד)
הבנתי שאין בררה אלא להחליף מחשב.
אבל אין לי מושג מה אני צריך לחפש...
אשמח לשמוע המלצות או מה עליי לחפש בכלל. (סוגי מסך/יצרנים וכו)
אשמח לכל עזרה!
-
ArielSivan
- חבר שרק התחיל

אני לא חושב שאני כ"כ רגיש..
המחשב הוא מחודש ולכן אני חושד שהם תקעו את המסך הכי זול שהם יכלו לשים.
בשביל שלא אצטרך לעשות סקר של שעות של ללכת לראות מחשבים.. שאין לי מתי לעשות את זה, אשמח לקבל עצות ספציפיות מה חשוב שיהיה במסך
המחשב הוא מחודש ולכן אני חושד שהם תקעו את המסך הכי זול שהם יכלו לשים.
בשביל שלא אצטרך לעשות סקר של שעות של ללכת לראות מחשבים.. שאין לי מתי לעשות את זה, אשמח לקבל עצות ספציפיות מה חשוב שיהיה במסך
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20190
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
יש מסכי מחשב שולחניים, כמו של דל, אך גם של יצרנים נוספים מגיעים עם תאורה אחרוית שלא מבוססת על PWM (הבהוב). מסכים כאלה בד"כ עדיפים לאנשים שרגישים לדברים כאלה.
אני בספק אם תמצא מחשב נייד בככל (או בתקציב סביר) שמציע סוג כזה של מסך, למרות שלא בדקתי. אולי כדאי לך להריץ חיפוש על
non-pwm laptop display או משהו כזה.
עריכה:
http://laptopmedia.com/top-laptop-pwm-r ... -eyesight/
אני בספק אם תמצא מחשב נייד בככל (או בתקציב סביר) שמציע סוג כזה של מסך, למרות שלא בדקתי. אולי כדאי לך להריץ חיפוש על
non-pwm laptop display או משהו כזה.
עריכה:
http://laptopmedia.com/top-laptop-pwm-r ... -eyesight/
-
ArielSivan
- חבר שרק התחיל

תודה רבה!
אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע
אם יש עוד המלצות אשמח לשמוע
- Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
@ArielSivan
·כפי שאמר ידידי MP3 , אין טוב ממראה עיניים.
רגישות זה לא דבר שלילי (להבדיל מרגישות יתר), אבל אם אתה רוצה מסך שיהיה לך נעים לעבוד עמו, עדיף שתלך למקום שבו ניתן לראות אותו בפעולה ולעבוד עמו לפחות לכמה דקות.
אתה יכול גם לרכוש מסך מחשב ולחבר אותו אל ה DELL באופן חיצוני, אולי זה יחסוך לך כסף וכאבי ראש. אולי אפילו מסך משומש שנעים יהיה לך לעבוד מולו.
קח בחשבון רק שרזולוציית המסך בדגם שלך היא אפילו לא 1080P,כך שיש לוודא שכרטיס המסך המובנה יוכל להוציא לפחות תמונה ברזולוציה זו על מנת שתוכל להנות מתמונה חדה במידה ותחליט לחבר מסך חיצוני בגדול 21.5" ומעלה למחשב הנייד שברשותך
·כפי שאמר ידידי MP3 , אין טוב ממראה עיניים.
רגישות זה לא דבר שלילי (להבדיל מרגישות יתר), אבל אם אתה רוצה מסך שיהיה לך נעים לעבוד עמו, עדיף שתלך למקום שבו ניתן לראות אותו בפעולה ולעבוד עמו לפחות לכמה דקות.
אתה יכול גם לרכוש מסך מחשב ולחבר אותו אל ה DELL באופן חיצוני, אולי זה יחסוך לך כסף וכאבי ראש. אולי אפילו מסך משומש שנעים יהיה לך לעבוד מולו.
קח בחשבון רק שרזולוציית המסך בדגם שלך היא אפילו לא 1080P,כך שיש לוודא שכרטיס המסך המובנה יוכל להוציא לפחות תמונה ברזולוציה זו על מנת שתוכל להנות מתמונה חדה במידה ותחליט לחבר מסך חיצוני בגדול 21.5" ומעלה למחשב הנייד שברשותך