צריבות במסך LG B6 שאלה
האם הפס הזה שמופיע לך על המסגרת מופיע רק בערוץ 2, אם לא זה נראה שצריך לממש אחריות, לא נראה לי הגיוני שצריך להיות שום פסים על המסגרת אלא צפייה נקייה וחלקה בטח שלא בסכומים האלה שמשלמים על טלוויזיות פרימיום, אני גם אמור לקבל כזאת בדיוק אם אראה מצב כזה אדרוש החלפה ליחידה אחרת.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
זה חלק מהשידור בארץ בערוצי ה SD. איזה לממש אחריות, נו בחייאת.. עדיף לא להגיב אם לא מבינים על מה מדברים.
חבר יקר, כשאתה צופה בערוצים כאלו אתה יכול להחליף את יחס הצפייה ל 16:9 במקום "סריקה בלבד". זה מותח מעט את התמונה, באחוזים בודדים, כך שהפס הזה למעלה ייעלם.
אבל בכל מקרה, אל חשש, זה לא ייצרב גם אם תשאיר את זה.
שא ברכה, תהנה מהמסך.
חבר יקר, כשאתה צופה בערוצים כאלו אתה יכול להחליף את יחס הצפייה ל 16:9 במקום "סריקה בלבד". זה מותח מעט את התמונה, באחוזים בודדים, כך שהפס הזה למעלה ייעלם.
אבל בכל מקרה, אל חשש, זה לא ייצרב גם אם תשאיר את זה.
שא ברכה, תהנה מהמסך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
jacko-il
תודה על התשובה
כן זה מופיע לי רק כשאני צופה בערוץ 2.
אני יודע שאפשר לבטל את הסריקה האוטומטית ואז הפס נעלם אבל אז חייב להחזיר על מנת לראות דברים אחרים.
כל מה שרציתי לבדוק זה לגבי הצריבות במידה ולא יהיה שום נזק אז באמת לא אכפת לי מהפס.
חג שמח
תודה על התשובה
כן זה מופיע לי רק כשאני צופה בערוץ 2.
אני יודע שאפשר לבטל את הסריקה האוטומטית ואז הפס נעלם אבל אז חייב להחזיר על מנת לראות דברים אחרים.
כל מה שרציתי לבדוק זה לגבי הצריבות במידה ולא יהיה שום נזק אז באמת לא אכפת לי מהפס.
חג שמח