מילה טובה: HDR מהמחשב בK700

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
acker16 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #1 

אחרי הרבה זמן שאני מנסה להבין האם אפשר לקבל HDR בשידור מהמחשב אל הטלוויזיה שלי, Hisense 75K700.
אמנם עדיין לא הצלחתי למצוא נגן שמשדר סרטים בHDR (רק דרך הshield) ולכן כבר חשדתי שיש בעיה בחיבור בין המחשב לטלוויזיה אבל סוף סוף מצאתי משחק שמשדר בHDR ואז הטלוויזיה עוברת אוטומטית למצב תמונה HDR. לא יודע אם זה קשור לHDR אבל רואים נהדר ב4K HDR.
המשחק עצמו נקרא mass effect ואצלי הוא הראשון שמציג ב HDR. לכאורה קודם היו RE7, horizon ומשהו עם נינג'ה אבל אף אחד מהם לא הפעיל HDR.
לפעמים צריך לשמוח מהדברים הקטנים... :)

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #2 

ב RE7 יש אפשרות ל HDR. כנראה צריך להפעיל אותו.
איזה כרטיס מסך יש לך?

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #3 

זה מזכיר לי את הסיפור על בני נוער שמסוגלים לראות סרט שלם, משעמם ובצרפתית אם יש סיכוי קלוש לערום...
ראית סרט כי יש לו HDR...?
טוב, נו... זה רק הדור של הזקנים, היום יש פורנו דור 4 לכל דיכפין.

acker16 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 532
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #4 

זה בדיוק מה שאמרתי לRE7 יש לכאורה HDR כמו גם לforza horizon 3 ול rise of the tomb raider ולאחרים אבל רק ב MEA הטלוויזיה אכן עברה למצב HDR ולכן זה היה נחמד.
יש לי חשד שצריך לבדוק שזה עניין של פורמטים שונים של HDR (נגיד HDR10 לעומת השני) כי בTR גם דרך השילד לא קיבלתי HDR (למרות שהיה רשום שזה תומך).
אנקדוטה מעניינת היא שכאשר תוכן HDR משדר בHDR הצבעים אמיתיים הרבה יותר אבל יש לי הרגשה שכאשר התוכן אינו HDR מראש אז גם הצבעים "אמיתיים" מראש.

כרטיס המסך שלי הוא 1080

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”