המלצה למזגן ולמתקין לדירה חדשה 4 חדרים l מצ"ב תוכנית דירה
היי,
אנחנו לפני כניסה לדירה חדשה.
דירת 4 חדרים 103 מ"ר, מצ"ב תוכנית דירה הוספתי מידות.
נפגשתי עם כמה מתקינים/יועצים וכל אחד המליץ על מזגן אחר, חלוקת שונה ופיזור שונה.
כרגע אני דיי מכוון למיני מרכזי (לא אינוורטר) לכל הבית שיישב במסדרון (יש הכנה) עם דמפרים בכל החדרים.
אני מעוניין להנמיך רק לאורך הקיר של הדלת כניסה (מהמסדרון ועד דלת הכניסה, החלק העליון בתמונה) ושים 2 סלוטים באורך מטר או מטר וחצי כל אחד מהם (יספיק כדי לצנן את הסלוןב פינת אוכל ומטבח?).
בחדר שינה הורים אני שם מזגן קטן בעיקר ללילה.
השאלות:
1. גודל מזגן לדירה 103 מ"ר (פחות אם מורידים מקלחות וחדר ארונות), 4 כ"ס או 5 כ"ס?
2. חברה, ההתלבטות היא בין אלקטרה eld 50 דירוג אנרגטי b ו 46000 btu או תדיראן wind 55 עם 48,000btu.
3. קיבלתי הצעה של ס"ג 13,500 ש"ח למזגן, התקנה ו3 דמפרים, הגיוני? התדיראן יקר ב 500 ש"ח בערך.
4. המלצה למתקין, בהינתן שהמחירים דיי דומים מעדיף ללכת על מישהו עם המלצות.
בכל מקרה למרות שזה הכיוון שלי אשמח לקבל התנגדויות, חיזוקים והמלצות אחרות.
תודה רבה לעוזרים
אנחנו לפני כניסה לדירה חדשה.
דירת 4 חדרים 103 מ"ר, מצ"ב תוכנית דירה הוספתי מידות.
נפגשתי עם כמה מתקינים/יועצים וכל אחד המליץ על מזגן אחר, חלוקת שונה ופיזור שונה.
כרגע אני דיי מכוון למיני מרכזי (לא אינוורטר) לכל הבית שיישב במסדרון (יש הכנה) עם דמפרים בכל החדרים.
אני מעוניין להנמיך רק לאורך הקיר של הדלת כניסה (מהמסדרון ועד דלת הכניסה, החלק העליון בתמונה) ושים 2 סלוטים באורך מטר או מטר וחצי כל אחד מהם (יספיק כדי לצנן את הסלוןב פינת אוכל ומטבח?).
בחדר שינה הורים אני שם מזגן קטן בעיקר ללילה.
השאלות:
1. גודל מזגן לדירה 103 מ"ר (פחות אם מורידים מקלחות וחדר ארונות), 4 כ"ס או 5 כ"ס?
2. חברה, ההתלבטות היא בין אלקטרה eld 50 דירוג אנרגטי b ו 46000 btu או תדיראן wind 55 עם 48,000btu.
3. קיבלתי הצעה של ס"ג 13,500 ש"ח למזגן, התקנה ו3 דמפרים, הגיוני? התדיראן יקר ב 500 ש"ח בערך.
4. המלצה למתקין, בהינתן שהמחירים דיי דומים מעדיף ללכת על מישהו עם המלצות.
בכל מקרה למרות שזה הכיוון שלי אשמח לקבל התנגדויות, חיזוקים והמלצות אחרות.
תודה רבה לעוזרים
- שירות-תדיראן
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
@dontsend
·שלום רב, לפי הנתונים שציינת אני רוצה להמליץ לך על המזגן הטוב ביותר שיש מסדרת WIND עם תפוקות קירור וחימום מקסמיליות, מוצר ישראל כחול לבן שיתאים לדרישות שציינת. לקבלת ייעוץ מקצועי ואמין אשמח שתיצור עימנו קשר במוקד הייעוץ והמכירה של תדיראן בטלפון 1700703400.
·שלום רב, לפי הנתונים שציינת אני רוצה להמליץ לך על המזגן הטוב ביותר שיש מסדרת WIND עם תפוקות קירור וחימום מקסמיליות, מוצר ישראל כחול לבן שיתאים לדרישות שציינת. לקבלת ייעוץ מקצועי ואמין אשמח שתיצור עימנו קשר במוקד הייעוץ והמכירה של תדיראן בטלפון 1700703400.
@שירות-תדיראן
אז התקשרתי,השארתי פרטים ולא חזרו אליי.
אני מאמין לך שזה המזגן הכי טוב והכי מתאים לי בעולם אבל איך זה מתייחס לשאלה שלי?
איזה מזגן? איך לפזר? עוצמת המזגן? אתם עוסקים גם בהתקנה או רק בהמלצה למזגן תדיראן, המזגן הכי טוב בעולם?
אשמח לתשובה עניינית ממי שמכיר מתקין מומלץ וגם יועץ מיזוג.
חג אביב שמח לכולם
אז התקשרתי,השארתי פרטים ולא חזרו אליי.
אני מאמין לך שזה המזגן הכי טוב והכי מתאים לי בעולם אבל איך זה מתייחס לשאלה שלי?
איזה מזגן? איך לפזר? עוצמת המזגן? אתם עוסקים גם בהתקנה או רק בהמלצה למזגן תדיראן, המזגן הכי טוב בעולם?
אשמח לתשובה עניינית ממי שמכיר מתקין מומלץ וגם יועץ מיזוג.
חג אביב שמח לכולם