מישהו מכיר את הדיוטי פרי במינכן?
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
אסביר מה מהות השאלה.
בשנה האחרונה, הפסיקו בדיוטי בארץ להביא בקבוקי וויסקי של ליטר. רק 700 ו 750 מ"ל.
לפני חצי שנה עברתי בדיוטי פרי של פרנקפורט וכל הוויסקים האהובים עלי בשנים שאני מחפש היו בבקבוקי ליטר. כלומר זה לא שהפסיקו לייצר זה פשוט שבדיוטי פרי בארץ החליטו להפסיק להביא.
האם מישהו יודע איך הדיוטי פרי במינכן מהבחינה הזאת?
תודה מראש
בשנה האחרונה, הפסיקו בדיוטי בארץ להביא בקבוקי וויסקי של ליטר. רק 700 ו 750 מ"ל.
לפני חצי שנה עברתי בדיוטי פרי של פרנקפורט וכל הוויסקים האהובים עלי בשנים שאני מחפש היו בבקבוקי ליטר. כלומר זה לא שהפסיקו לייצר זה פשוט שבדיוטי פרי בארץ החליטו להפסיק להביא.
האם מישהו יודע איך הדיוטי פרי במינכן מהבחינה הזאת?
תודה מראש
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
יש שם בדרך כלל מחירים סבירים. עבור ייגר היה מחיר טוב.
נסה לחפש בגוגל אתרים המשווים מחירים בין שדות תעופה בעולם. אני חושב שיש מידע גם עבור מינכן.
קח בחשבון שתצטרך כנראה ללכת לטרמינל F המאובטח, שם אין הרבה מבחר...
אגב, מי בכלל קונה בדיוטי פרי בנתב"ג? בג'ק דניאלס, למשל, הם יקרים יותר מבארץ!
נסה לחפש בגוגל אתרים המשווים מחירים בין שדות תעופה בעולם. אני חושב שיש מידע גם עבור מינכן.
אגב, מי בכלל קונה בדיוטי פרי בנתב"ג? בג'ק דניאלס, למשל, הם יקרים יותר מבארץ!
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אני לא שותה יגר ולא ג'ק הפשוט. סינגל בארל אם זה מהמשפחה של ג'ק וגלנפידיף\גלנליבט 18.pixies כתב:יש שם בדרך כלל מחירים סבירים. עבור ייגר היה מחיר טוב.
אגב, מי בכלל קונה בדיוטי פרי בנתב"ג? בג'ק דניאלס, למשל, הם יקרים יותר מבארץ!...
מחירים אני מניח שיהיה בסדר. לא מחפש מקום זול יותר מהדיוטי פרי בארץ, מחפש מקום שמוכר בקבוקים של ליטר.
חיפשתי הרבה ברשת מידע על הדיוטי פרי במינכן ולא מצאתי כלום.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1463 פעמים
אם אתה טס בטיסה ישירה ממינכן לארץ אתה עובר כפי שאמר pixies בטרמינל F שזה טרמינל מיוחד ומבודד לטיסות לישראל
הדיוטי פרי שם מסורס לחלוטין ומבייש את הטסים לארץ.
לא נראה לי שתמצא את מה שאתה מחפש בטרמינל F
הדיוטי פרי שם מסורס לחלוטין ומבייש את הטסים לארץ.
לא נראה לי שתמצא את מה שאתה מחפש בטרמינל F
אכן כן. בושה של טרמינל.אם אתה טס בטיסה ישירה ממינכן לארץ אתה עובר כפי שאמר pixies בטרמינל F שזה טרמינל מיוחד ומבודד לטיסות לישראל
הדיוטי פרי שם מסורס לחלוטין ומבייש את הטסים לארץ....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ומה עם נוהל נוזלים?...
·kingikra כתב:לא מחפש מקום זול יותר מהדיוטי פרי בארץ, מחפש מקום שמוכר בקבוקים של ליטר..........
שאלה מסתם סקרנות:
אם המחיר לא קריטי, מה כל כך חשוב בקבוק הליטר?
זה אותו משקה, רק 75% ממנו. תקנה שניים אם לא מספיק (או תבקש ממישהו אם אתה לא רוצה לעבור את מגבלת הליטר).
משה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

ברור, השאלה שלי הייתה לגבי מה שהוצע עם קניית אלכוהול בעיר, לא בדיוטי פרי.kingikra כתב:לפחות ממה שאני יודע ובטח ובטח שבטיסות אלעל, נוזלים שנקנו לאחר הבדיקות, כלומר בדיוטי פרי, מורשים להכנס למטוס.......
בחברות אמריקאיות אני כמעט בטוח שזה אסור....
אפשר כמובן לשים את הבקבוק במזוודה שעושים לה צ'ק אין, אבל צריך להשקיע מחשבה באריזה שלו, שלא יישבר.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לא. גם הצ'ק אין נעשה שם.kingikra כתב:לגבי הטרמינל, אני לא עובר בדרך אליו בחנויות של הדיוטי פרי לכל הטרמינלים?...
יש דיוטי פרי בגודל של 8 על 8 מטר בערך ליד שערי המטוסים. אני לא זוכר מה המבחר שיש שם בבקבוקי וויסקי High End.
כנראה שעדיף לך לרכוש בעיר ולארוז במזוודה.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

א. אמרת נכון, מגבלת הליטר. אין לי ממי לבקש. טס לבד. לא אבקש מאדם זר, כמובןmoco כתב:·......
שאלה מסתם סקרנות:
אם המחיר לא קריטי, מה כל כך חשוב בקבוק הליטר?
זה אותו משקה, רק 75% ממנו. תקנה שניים אם לא מספיק (או תבקש ממישהו אם אתה לא רוצה לעבור את מגבלת הליטר)....
ב. ב "המחיר לא קריטי" לא התכוונתי שאין מגבלת תקציב לבקבוק כזה ו 700-750 יוצא יותר יקר משמעותית.
התכוונתי שהמחירים בדיוטי בארץ מספיק טובים לטעמי.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

כפי שציינת, במזוודה שהולכת לבטן המטוס. אין שום סיכוי שיתנו לי לעלות עם זה בבידוקים.pixies כתב:ברור, השאלה שלי הייתה לגבי מה שהוצע עם קניית אלכוהול בעיר, לא בדיוטי פרי.......
אפשר כמובן לשים את הבקבוק במזוודה שעושים לה צ'ק אין, אבל צריך להשקיע מחשבה באריזה שלו, שלא יישבר....
בהתחשב בהחזר המע"מ שדיבר עליו Integral, זה בעייתי כי מניסיון בנסיעה האחרונה אתה חייב להציג את הקניות עליהן אתה מבקש החזר.
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה רבה על המידע החשוב!pixies כתב:לא. גם הצ'ק אין נעשה שם.......
יש דיוטי פרי בגודל של 8 על 8 מטר בערך ליד שערי המטוסים. אני לא זוכר מה המבחר שיש שם בבקבוקי וויסקי High End.
כנראה שעדיף לך לרכוש בעיר ולארוז במזוודה....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

לגבי החזר המע"מ, אתה מציג להם את הקניות לפני הצ'ק אין, והם שמים לך חותמת. לכן, לא אמורה להיות בעייה עם זה.
- molvy
- חבר מכור קשה

·kingikra כתב:כפי שציינת, במזוודה שהולכת לבטן המטוס. אין שום סיכוי שיתנו לי לעלות עם זה בבידוקים.......
בהתחשב בהחזר המע"מ שדיבר עליו Integral, זה בעייתי כי מניסיון בנסיעה האחרונה אתה חייב להציג את הקניות עליהן אתה מבקש החזר....
צורת העבודה עם המכס שם שונה. אתה עושה צ'קאין למזוודה ואז אם יש לך מה להצהיר במכס לקבלת מע"מ וכדומה הם נותנים לך ללכת לנקודת המכס עם המזוודה (למרות שעשית צ'ק אין וישי עליה כבר מדבקה של היעד) שם אתה פותח את המזוודה ומראה את המוצר עליו אתה דורש החזר, לאחר מילוי הטפסים והחתימה של המכס עליהם אתה שם את המזוודה על עגלה ליד החלון של המכס וחברת התעופה לוקחת אותה משם למטוס.
כך שאפילו אם יש לך דברים שעולים למטוס אתה יכול לדרוש החזר מע"מ, אפילו בטרמינל F
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה רבה, משה.
הייתי היום בדיוטי פרי בארץ והפתיעו אותי עם הוויסקי שרציתי בבקבוק ליטר. ככה כבר רכשתי הכל בארץ.
אגב, ללא קשר לשרשור הנ"ל (אני פשוט זוכר תגובה שלך מהשירשור של לפני חצי שנה), מצפה לך הפתעה בימים הקרובים בפורום רכב כללי
הייתי היום בדיוטי פרי בארץ והפתיעו אותי עם הוויסקי שרציתי בבקבוק ליטר. ככה כבר רכשתי הכל בארץ.
אגב, ללא קשר לשרשור הנ"ל (אני פשוט זוכר תגובה שלך מהשירשור של לפני חצי שנה), מצפה לך הפתעה בימים הקרובים בפורום רכב כללי
- molvy
- חבר מכור קשה

@kingikra
·
שייקה אופיר אומר באחד המערכונים הפחות מוכרים שלו
"תיקח את הסיבוב בזהירוווווווות...... "
תעשה חיים.....
·
שייקה אופיר אומר באחד המערכונים הפחות מוכרים שלו