שאלה לגבי Usenet
גם אני מחפש
אבל אני לא מאמין שיש איזה אתר שנותן גם תוכן ישראלי
אבל אני לא מאמין שיש איזה אתר שנותן גם תוכן ישראלי
אשכול לכול חובבי עישון הבשר
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
http://www.hometheater.co.il/vt215693.html
@MrYair
אני משתמש כבר כמה שנים בשרתים של TWEAKNEWS ומשלם 22 יורו ל3 חודשים ,וב 3 אתרי ניוז ·חינמים להורדת הNZB מכסה את כל הסרטים והסדרות הקיימים ללא בעיה.
תוכן ישראלי אומנם יותר מצומצם בניוז אבל בכל זאת קיים , אני מוצא דרך חיפוש חופשי במנועי החיפוש כגון nzbsearch וכו'
אני משתמש כבר כמה שנים בשרתים של TWEAKNEWS ומשלם 22 יורו ל3 חודשים ,וב 3 אתרי ניוז ·חינמים להורדת הNZB מכסה את כל הסרטים והסדרות הקיימים ללא בעיה.
תוכן ישראלי אומנם יותר מצומצם בניוז אבל בכל זאת קיים , אני מוצא דרך חיפוש חופשי במנועי החיפוש כגון nzbsearch וכו'
תוכן ישראלי לא מעניין אותיavinave כתב:@MrYair
תוכן ישראלי אומנם יותר מצומצם בניוז אבל בכל זאת קיים , אני מוצא דרך חיפוש חופשי במנועי החיפוש כגון nzbsearch וכו'...
משמעניין אותי זה אינדקסר טוב לבלוריי ומוסיקה
אגב איזה אינדקסרים חינמים אתה משתמש?
יש מצב ללינקים?
איך ה astraweb ? שווים משהו?
לפי אתר שלהם 10 דולר בחודש ללא הגבלת תעבורה
או נפח ויש להם עכשוי מבצע 8 דולר בחודש
שלחתי לך בפרטי לינקים.
בטוויקניוז במסלול שלי אין הגבלת נפח אלא רק מהירות (50 מגה חיבור) אתה יכול גם יותר אבל זה הקצב המכסימלי שאני מגיע אליהם..
אסטרה ווב אני לא מכיר ,הייתי בגיגה ניוז כמה שנים אבל הם יקרים והיו הרבה קבצים שבורים על השרתים שלהם ועברתי לטוויק ניוז ומרוצה מאד
בטוויקניוז במסלול שלי אין הגבלת נפח אלא רק מהירות (50 מגה חיבור) אתה יכול גם יותר אבל זה הקצב המכסימלי שאני מגיע אליהם..
אסטרה ווב אני לא מכיר ,הייתי בגיגה ניוז כמה שנים אבל הם יקרים והיו הרבה קבצים שבורים על השרתים שלהם ועברתי לטוויק ניוז ומרוצה מאד
שמעו אם אני מתסכל על זה בגדול
עולם היוזנט יוצא די יקר
עלות של שירות בישביל להיתחבר
30-40 שח בחודש
ועוד לשלם ''תרומה'' לאתר אינדקסר טוב
עוד איזה 30-40 שח
בעולם הטורנטים אני משלם 60 שח על שרת יעודי
שאני רק אני עליו אם חיבור של ג'יגה סימטרי
ו טרה נפח דיסק קשיח וזהו
אגב איזה אינדקסר טוב לסרטי בלורי,HD ומוסיקה?
משהו שההורדות לא שבורות או מלאות בטרויינים
עולם היוזנט יוצא די יקר
30-40 שח בחודש
עוד איזה 30-40 שח
ו טרה נפח דיסק קשיח וזהו
משהו שההורדות לא שבורות או מלאות בטרויינים
שרת כזה נותן לי את האפשרות לשמור על רטיו חיובי באתרי טורנטים פרטיים כמו TLFish72 כתב:@MrYair
·מה נותן לך שרת שכזה ? אם אתה רוצה את הקבצים זמינים, עדיף לאחסן אותם אפילו בדיסק 1 טרה פנימי או חיצוני ולחסוך את עלות התשלום החודשי. דיסק כזה יעלה לך פחות מ-300 שח....
אם האפלאוד שיש לנו בשנת 2017 אתה לא יכול לשמור על שום רטיו נורמלי
שלא נדבר על שאר הדברים שאפשר לעשות אם אפלאוד נורמלי.
·MrYair כתב:שרת כזה נותן לי את האפשרות לשמור על רטיו חיובי באתרי טורנטים פרטיים כמו TL
......
בלי להמעיט בנוחיות של סיד בוקס, אם המחשב דולק 24/7 ומשתפים את רב הטורנטים שמורידים למשך שבועות/חודשים לפני שמוחקים לא אמורה להיות בעיה לשמור רטיו נורמלי גם בלי סיד בוקס. בגלל שהאפלאוד כזה מוגבל זה פשוט עניין של לשתף הרבה מאד זמן. לי אף פעם לא היה סיד בוקס ויש לי רטיו באיזור ה-3 כולל ב-TL. דרך אגב לטעמי יש אתרים יותר טובים מ-TL שגם יותר קל לשמור על רטיו בהם.
כמובן אחת הסיבות שלא עשיתי סיד בוקס זה שאני יודע שאם אני אעשה אתרגל ויהיה קשה מאד לוותר על זה
- rafib65
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 464
- שם מלא: רפי ב
- נתן תודות: 32 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
המחירים לא מדויקים.MrYair כתב:שמעו אם אני מתסכל על זה בגדול
עולם היוזנט יוצא די יקר
30-40 שח בחודש
עוד איזה 30-40 שח
ו טרה נפח דיסק קשיח וזהו
משהו שההורדות לא שבורות או מלאות בטרויינים...
אני כבר שנים מנוי לאינדקסר מצויין בעלות של $14 לשנה וספק בעלות של 40 יורו לשנה בקצב של 40 מ"ב - לי זה מספיק, רוב ההורדות מתבצעות אוטומטית בלילה אז אין לי בעיה עם הקצב.
עלות חודשית ממוצעת כ- 17 ש"ח