מחפש מקציף חלב.
-
VitalyBeloborodov
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 0
יש המלצות למקציף חלב טוב במחיר נורמלי?
קניתי השבוע נספרס Expert ,ללא מקציף שלהם, כי קראתי כאן תגובות שהוא לא משהו.
עכשיו אני מחפש מקציף טוב ואמין אבל לא משהו מטורף, משהו די פשוט שיהיה קל לשימוש וניקוי.
אנחנו זוג אז לא צריכים קיבולת גדולה וגם שימוש די רגיל פעם ביום במקרה טוב(בעיקר לאישתי כי אני בקטע של אספרסו.)
הסתכלתי את אלה:
- מקציף חלב DAVO DAV230
- מקציף חלב Creama Plus
- מקציף חלב Melitta Cremio 250ml.
אבל אלה דגמים די ישנים, אז יש אולי משהו חדש יותר?
תקציב באזור 300ש"ח.
תודות לעונים.
קניתי השבוע נספרס Expert ,ללא מקציף שלהם, כי קראתי כאן תגובות שהוא לא משהו.
עכשיו אני מחפש מקציף טוב ואמין אבל לא משהו מטורף, משהו די פשוט שיהיה קל לשימוש וניקוי.
אנחנו זוג אז לא צריכים קיבולת גדולה וגם שימוש די רגיל פעם ביום במקרה טוב(בעיקר לאישתי כי אני בקטע של אספרסו.)
הסתכלתי את אלה:
- מקציף חלב DAVO DAV230
- מקציף חלב Creama Plus
- מקציף חלב Melitta Cremio 250ml.
אבל אלה דגמים די ישנים, אז יש אולי משהו חדש יותר?
תקציב באזור 300ש"ח.
תודות לעונים.
לפי דעתי עדיף לשים עוד כמה שקלים ולהנות מאמינות לאורך שנים...יש מקציפי אינדוקציה של Twister Pro בכל מקום (יש גם Brevillie אבל זה ממש לקחת משכנתא).
להורים שלי קניתי כזה לפני 6 שנים ומקציף חלב מצוין כמו שהקציף בפעם הראשונה..
להורים שלי קניתי כזה לפני 6 שנים ומקציף חלב מצוין כמו שהקציף בפעם הראשונה..
-
VitalyBeloborodov
- חבר שרק התחיל

@DaniDani
תודה על התגובה.
כן האמת ראיתי כאן המלצות על Twister, אבל הסתכלתי עליה זה נראה לי יותר מדי מקצועי ותופס הרבה מקום, יש לי הרגשה שנשתמם בו פעם בשבוע אם לא פעם בחודש, בטוח זה לא יהיה על בסיס יומי,אז אולי אין טעם להשקיע יותר מדי, ומה עם דגמים שרשמתי? יש לך מה להגיב עלהם?
כמו כן זה דגם די ישן אולי תעשיית מקצפי חלב התקדמה קצת???
מה עם דגם חדש של נספרסו?
תודה על התגובה.
כן האמת ראיתי כאן המלצות על Twister, אבל הסתכלתי עליה זה נראה לי יותר מדי מקצועי ותופס הרבה מקום, יש לי הרגשה שנשתמם בו פעם בשבוע אם לא פעם בחודש, בטוח זה לא יהיה על בסיס יומי,אז אולי אין טעם להשקיע יותר מדי, ומה עם דגמים שרשמתי? יש לך מה להגיב עלהם?
כמו כן זה דגם די ישן אולי תעשיית מקצפי חלב התקדמה קצת???
מה עם דגם חדש של נספרסו?
אענה בנקודות:
- אין לי מושג לגבי הנספרסו החדש למרות שאני 90% בטוח שהוא פשוט מכאני-חשמלי כזה וכמו הNovo,Espressomor\Creama Plus,Espresso Cap הוא מועד לפורענות.היתרון הוא שהוא באמת לא תופס הרבה מקום אבל קיבולת די נמוכה (חצי מהTWISTER)
- ההבדל בגודל לא כזה משמעותי,בערך 4 ס"מ לגובה ו3 ס"מ לרוחב..
- חושב שאין דגם יותר חדש מהטוויסטר מאותה הסיבה שיש עדיין ג'אגי'ה קלאסיק - מכונה אמינה מאד ואין מה לשנות בה יותר מידי..
- מציע להמנע מDAVO ומ- ESPRESSOCAP > פשוט מקציפים שחוזרים לי לחנות כל פעם.אין מכשיר שלא חזר..
·יש שניים : אחד שהוא בעצם הטוויסטרofferbk1 כתב:ב 400 תקבל עד הבית סוורין פי שתיים כמות אם אופציות לחום שונה
מאמאזון גרמניה...
והשני הוא המשופר
אם אתה מדבר על המשופר ( שאין כרגע בארץ) אז בהחלט כדי
-
VitalyBeloborodov
- חבר שרק התחיל

@DaniDani
·
לא כל כך הבנתי מה רצית להגיד
לא אמרת כלום על Creama Plus ו - Melitta Cremio 250ml.
ממליץ או לא?
לבניתיים Severin SM9684 או TWISTER PRO PLUS הם בראש רשימת עדיפויות שלי
תעזרו לי להחליט במה לבחור.
·
ממליץ או לא?
לבניתיים Severin SM9684 או TWISTER PRO PLUS הם בראש רשימת עדיפויות שלי
תעזרו לי להחליט במה לבחור.
נערך לאחרונה על ידי VitalyBeloborodov ב 08/04/2017 13:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
VitalyBeloborodov
- חבר שרק התחיל

@offerbk1
·
זהו שאני לא צריך "כמות" אני צריך משהו די פשוט אלא אמין וקל לשימוש.
·
זהו שאני לא צריך "כמות" אני צריך משהו די פשוט אלא אמין וקל לשימוש.
·ההודעה האחרונה שלי באמת לא הייתה ברורה :\VitalyBeloborodov כתב:@DaniDani
·
ממליץ או לא?
לבניתיים Severin SM9684 או TWISTER PRO PLUS הם בראש רשימת עדיפויות שלי![]()
תעזרו לי להחליט במה לבחור....
שני הדגמים שציינת הם סינים שלא עברו כל כך ביקורת מקפידה בקו הייצור ... הם סבירים מבחינת איכות,אבל אתה לא יודע אם תיפול על מוצר קלוקל...
כדי להבהיר את מה שאמרתי,אתה יכול לרכוש תיק עם 30 יח' של המקציף הזה בסביבות ה320 שקל
https://www.aliexpress.com/item/2016-Re ... dad007255b
(סורי שהלינק ארוך)
בנוסף אין לי מושג לגבי המליטה.
הטויסטר והSVERIN בהחלט אמינות לאורך שנים,אבל הנפח גדול יותר מהסיניות פי 1.5
-
VitalyBeloborodov
- חבר שרק התחיל

@offerbk1
·
כן אבל הזמנת משם?
כמה זמן לקח להגיע ובאמת זה עלה 400ש"ח כי אני מכיר שאמזון תמיד לוקחים דמי משלוח וכל מיני TAXS.
ומה עם אחריות אם מתקלקל משהו?
יש לך לינק של זה?
·
כן אבל הזמנת משם?
כמה זמן לקח להגיע ובאמת זה עלה 400ש"ח כי אני מכיר שאמזון תמיד לוקחים דמי משלוח וכל מיני TAXS.
ומה עם אחריות אם מתקלקל משהו?
יש לך לינק של זה?
@VitalyBeloborodov
·
https://www.amazon.de/Severin-Milchaufs ... äumer
זה מה שאני הזמנתי פעם. משתמש עד היום. זה מאד נוח. גם כמות כפולה אם רוצים שתי כוסות הפוך. גם יש בחירת טמפרטורה שזה נוח לבקבוק לתינוקת. יש להם דגם דומה בשני יורו פחות.
קנייה באמאזון היא הכי בטוחה בעולם. יש לך דבר שנקרא amazon global. אתה יודע מחיר סופי כולל משלוח ומיסים בלי הפתעות מעצבנות. הפתעה היחידה שיכולה להיות זה שגבו מהם פחות מיסים ממה שהם חישבו ואז פתאום ישלחו לך מייל עם זיכוי.
·
זה מה שאני הזמנתי פעם. משתמש עד היום. זה מאד נוח. גם כמות כפולה אם רוצים שתי כוסות הפוך. גם יש בחירת טמפרטורה שזה נוח לבקבוק לתינוקת. יש להם דגם דומה בשני יורו פחות.
קנייה באמאזון היא הכי בטוחה בעולם. יש לך דבר שנקרא amazon global. אתה יודע מחיר סופי כולל משלוח ומיסים בלי הפתעות מעצבנות. הפתעה היחידה שיכולה להיות זה שגבו מהם פחות מיסים ממה שהם חישבו ואז פתאום ישלחו לך מייל עם זיכוי.
·לפי דעתי המקציף הטוב ביותר בשוקofferbk1 כתב:@VitalyBeloborodov
·
קנייה באמאזון היא הכי בטוחה בעולם. יש לך דבר שנקרא amazon global. אתה יודע מחיר סופי כולל משלוח ומיסים בלי הפתעות מעצבנות. הפתעה היחידה שיכולה להיות זה שגבו מהם פחות מיסים ממה שהם חישבו ואז פתאום ישלחו לך מייל עם זיכוי....