לא להזמין דרך FUdex!!!
-
michaelt89
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני מזמין הרבה מחול (בעיקר אמאזון) בחיי לא נתקלתי בחזירות כזאת על שחרור מכס, בקיצור קניתי מיקרופון בפחות -200$ כולל משלוח ונאלצתי לשלם 385~ש"ח על שחרור מהמכס, בסעיפים רשומים כל מיני שטיקים וחארטות שהחברה ממציאה, דיברתי איתם היום הרבה בפעמים וניסיתי להגיע להסדר ואף הצעתי להגיע לקחת החבילה בעצמי ואמור שלא ניתן לשלנות המחיר וזה מה שהמדינה גובה (עלק) אמרתי שישלחו חזרה לשולח, שילמתי דרך PP, מה נהוג כרגע להמתין שהמוצר יחזור לשולח ולבקש ממנו החזר או לדרוש זאת כבר עכשיו דרך PP..
שורה תחתונה, בחיים אבל בחיים אל תזמינו דרך פדקס או חברות דומות לה, הם מונופול חזירי, הזמנתי מאות מוצרים זולים ויקרים הרבה יותר מאלו ובחיים לא שילמתי עמלות מגוכחות כאלו.
*מצורפת תמונה.
שורה תחתונה, בחיים אבל בחיים אל תזמינו דרך פדקס או חברות דומות לה, הם מונופול חזירי, הזמנתי מאות מוצרים זולים ויקרים הרבה יותר מאלו ובחיים לא שילמתי עמלות מגוכחות כאלו.
*מצורפת תמונה.
-
michaelt89
-
- חבר שרק התחיל

חברהה אני חוזר על השאלה מפני שלא נתקלתי בסיטואציה בה נאלצתי לסרב לקבל משלוח, היה כל כך פשוט אם היה מתקבל בדואר ישראל, מה עלי לעשות כדי לקבל החזר עבור המוצר, לחכות (כשבועיים כפי שאמרה הנציגה) עד שהמשלוח יחזור למוכר ואז לבקש החזר או כבר הרגע לבצע זאת דרך PP? תודה מראש.
אם היית בודק במקום לצרוח היית מגלה שמיקרופונים מחוייבים ב34.6% בדיוק כמו סלולרים (משום מה)
http://62.219.95.10/misimmerukht/
אתה יכול לשחרר את המוצר בעצמך אם לא התבצע שחרור שלו.
2. ההגנה של פייפיל לא רלוונטית למקרים שהלקוח מסרב לקבל את המוצר. זו לא אשמת פייפל או החנות שלא בדקת את העלויות קודם. מישהו גם צריך לשלם על המשלוח חזרה.
http://62.219.95.10/misimmerukht/
אתה יכול לשחרר את המוצר בעצמך אם לא התבצע שחרור שלו.
2. ההגנה של פייפיל לא רלוונטית למקרים שהלקוח מסרב לקבל את המוצר. זו לא אשמת פייפל או החנות שלא בדקת את העלויות קודם. מישהו גם צריך לשלם על המשלוח חזרה.
-
michaelt89
-
- חבר שרק התחיל

@mp3lll
עלות המוצר כולל משלוח הינה 196$ שהם כ-725~ ש"ח, דרשו תשלום של 385+ ש"ח, יותר מחצי מעלות המוצר כולל משלוח, חירטטו שם סעיפים. (תמונה).
חברה פח, לא להזמין דרכם, המוצר שאתם מזמינים צריך להגיע לדואר ישראל וכך לא ידפקו אותכם.
@shaked
אני מודע לכך, זהו אינו המיקרופון הראשון שהזמנתי, ואפלא הפלא, בהזמנת המיקרופון הקודם שהזמנתי לא שילמתי כאלו עלויות.
עדכנתי את המוכר שהמוצר חוזר אליו, הוא אמר שכאשר יקבלו הוא יבצע זיכוי פחות עלות המשלוח שיחייבו אותו, גם פה מתעורר אצלי חשש שהעלות תהיה גבוהה ואז שוב אני נדפק.
FIOpa[/imgur-album]]העלויות
עלות המוצר כולל משלוח הינה 196$ שהם כ-725~ ש"ח, דרשו תשלום של 385+ ש"ח, יותר מחצי מעלות המוצר כולל משלוח, חירטטו שם סעיפים. (תמונה).
חברה פח, לא להזמין דרכם, המוצר שאתם מזמינים צריך להגיע לדואר ישראל וכך לא ידפקו אותכם.
@shaked
אני מודע לכך, זהו אינו המיקרופון הראשון שהזמנתי, ואפלא הפלא, בהזמנת המיקרופון הקודם שהזמנתי לא שילמתי כאלו עלויות.
עדכנתי את המוכר שהמוצר חוזר אליו, הוא אמר שכאשר יקבלו הוא יבצע זיכוי פחות עלות המשלוח שיחייבו אותו, גם פה מתעורר אצלי חשש שהעלות תהיה גבוהה ואז שוב אני נדפק.
FIOpa[/imgur-album]]העלויות
לא בדקת מראש, אבל הכל כתוב פה:
http://fcx.co.il/he/%D7%9E%D7%99%D7%93% ... 7%99%D7%9D
לא מרוצה? שמונה שלבים והמטען אצלך:
http://maman-cargo.co.il/%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90/
אף מוכר לא ישלח מוצר כזה בדואר, אז זה לא רלוונטי.
כדאי שתבדוק את עלות המשלוח. רמז- זה יהיה יקר,מאוד יקר.
http://fcx.co.il/he/%D7%9E%D7%99%D7%93% ... 7%99%D7%9D
לא מרוצה? שמונה שלבים והמטען אצלך:
http://maman-cargo.co.il/%D7%99%D7%91%D7%95%D7%90/
אף מוכר לא ישלח מוצר כזה בדואר, אז זה לא רלוונטי.
כדאי שתבדוק את עלות המשלוח. רמז- זה יהיה יקר,מאוד יקר.
-
michaelt89
-
- חבר שרק התחיל

@shaked
·
שקד, קיוויתי לטוב, אבל לא ציפיתי לגרוע מכל, זו עלות מטורפת ביחס לעלות המוצר.
שוב, מאיפה ההבנה שאף מוכר לא ישלח זאת בדואר? רוב המוצרים שהזמנתי יקרים יותר ויקרים פחות הגיעו דרך דואר שליחים (אמאזון) ללא עלויות מטורפות.
@mp3lll
כמו שציינתי בתגובה לשקד, זו עלות מטורפת ביחס לעלות המוצר.
אני מבין שכל דבר עובר במכס, אבל אין הסבר לעלויות שהם דורשים, במידה והמוצר היה עובר לשירות דואר ישראל, היו גובים מע"מ + מס עבור מיקרופונים ומשם ממשיכים הלאה, אין עלויות נוספות שאמורות להיות מעבר לכך, המשלוח כבר שולם.
·
שקד, קיוויתי לטוב, אבל לא ציפיתי לגרוע מכל, זו עלות מטורפת ביחס לעלות המוצר.
שוב, מאיפה ההבנה שאף מוכר לא ישלח זאת בדואר? רוב המוצרים שהזמנתי יקרים יותר ויקרים פחות הגיעו דרך דואר שליחים (אמאזון) ללא עלויות מטורפות.
@mp3lll
כמו שציינתי בתגובה לשקד, זו עלות מטורפת ביחס לעלות המוצר.
אני מבין שכל דבר עובר במכס, אבל אין הסבר לעלויות שהם דורשים, במידה והמוצר היה עובר לשירות דואר ישראל, היו גובים מע"מ + מס עבור מיקרופונים ומשם ממשיכים הלאה, אין עלויות נוספות שאמורות להיות מעבר לכך, המשלוח כבר שולם.
עלות המוצר 795 שקל, מיסים 245 שקל, פדקס לוקחים עוד 140. אמנם זה לא חינם אבל עדיין קצת הגזמת עם התגובה. נראה שחשבת שתצליח להתחמק מתשלום מיסים כחוק, ועכשיו כשלא הצלחת אתה מוציא את העצבים שלך על פדקס. הם ממש לא לוקחים חצי מעלות המוצר, הם לקחו 140/1040 = 13%...
-
michaelt89
-
- חבר שרק התחיל

@snad
·
יש לך בהחלט חישובים מעניינים, 1040 ש"ח אינם עלות המוצר, ואם נלך כבר עד הסוף נוריד את מחיר השילוח בעלות של 29.5$ ששילמתי בעת הזמנת המוצר, כך שבפועל עלות המוצר הינה 169$ בלבד, המיסים בארץ אינם נחשבים כחלק מעלות המוצר, נניח בצד את המס כחוק, פדקס לקחו בפועל או רצו לקחת 29.5$+ 37.8$~= 67.3$ שהם כמעט 40% מעלות המוצר, בפועל עבור משלוח קטן של מיקרופון זה יקר, עלות המשלוח תכלול גם שחרור ממכס מלבד המס בחוק, הם קיבלו תשלום עבור משלוח, והעובדה שהם מחרבשים לך מחירים שאף אחד לא יודע לפי מה הם מחושבים עוד לפני שהמוצר בארץ מסביר את זה.
·
יש לך בהחלט חישובים מעניינים, 1040 ש"ח אינם עלות המוצר, ואם נלך כבר עד הסוף נוריד את מחיר השילוח בעלות של 29.5$ ששילמתי בעת הזמנת המוצר, כך שבפועל עלות המוצר הינה 169$ בלבד, המיסים בארץ אינם נחשבים כחלק מעלות המוצר, נניח בצד את המס כחוק, פדקס לקחו בפועל או רצו לקחת 29.5$+ 37.8$~= 67.3$ שהם כמעט 40% מעלות המוצר, בפועל עבור משלוח קטן של מיקרופון זה יקר, עלות המשלוח תכלול גם שחרור ממכס מלבד המס בחוק, הם קיבלו תשלום עבור משלוח, והעובדה שהם מחרבשים לך מחירים שאף אחד לא יודע לפי מה הם מחושבים עוד לפני שהמוצר בארץ מסביר את זה.
-
michaelt89
-
- חבר שרק התחיל

אני מאוד מסכים ורק לצורך גיבוש העמדה הזאת, הלכתי קצת יותר מחצי שנה אחורה למועד שבו רכשתי מאמזאון מיקרופון בעלות קצת נמוכה מזו הנ"ל (עלות המיקרופון בזמנו 109$), וכאמור שילמתי עלות משלוח ומיסים שאמאזון חישב, לא רק שכאן הסתיימה העלות אמאזון עוד זיכו אותי בכמה דולרים לאחר שיצא מהמכס על כך שהמיסוי שנלקח היה נמוך מהצפוי, ככה נוהגת חברה שדואגת ללקוחות שלה, בניגוד מוחלט לחלאות בפדקס, לא רק שלקחו מיסוי גבוה הם גם צירפו לו כל מיני עלויות מלבד עלות המשלוח שכבר שילמתי, חלאות כבר אמרתי, אני אאלץ לשלם זאת ככל הנראה כי אני מאוד מעוניין במוצר ואין דרך אחרת לקבל אותו, את הכסף במרמה שהם לוקחים אני מאמין שלא יבוא להם כגמול, כמו שאומרים שיחנקו.wallalon כתב:כמו ש mp3 כתב, כבר למדנו את הלקח דרך הכיס ועכשיו גם אתה.
מזמינים רק דואר רגיל או מאתרים עם משלוח ומיסים prepaid (אמזון גלובל, איביי גלובל וכדומה)...
ובנימה זאת חג שמח לראויים לו !
אמזון משלמים מראש את עלות המיסים והשחרור מהמכס, זה לא פקטור בהשוואה והם שולחים דרך I-parcel (ומפיצים עם דואר שליחים).
שילמת לחנות והשולח שילם עבור משלוח בלבד. כל העלויות של פדקס מפורטות באתר שלהם, הם לא המציאו כלום.
שוב, אם אתה לא מרוצה אתה יכול לשחרר עצמאית ולשרוף זמן או להחזיר את זה לשולח ולשרוף כסף.
חג שמח
שילמת לחנות והשולח שילם עבור משלוח בלבד. כל העלויות של פדקס מפורטות באתר שלהם, הם לא המציאו כלום.
שוב, אם אתה לא מרוצה אתה יכול לשחרר עצמאית ולשרוף זמן או להחזיר את זה לשולח ולשרוף כסף.
חג שמח
-
michaelt89
-
- חבר שרק התחיל

@shaked
שום דבר לא מפורט באתר של פדקס, זה הכל חרטא, גם מחשבון המיסוי שלהם לא עובד, כמו החברה, ככה האתר, לא מבין למה את מגנה עליהם, *** של חברה.
אין אופציה לשחרור עצמי ביקשתי זאת בהתקשרויות שלי עם נציגי החברה, הם פועלים לטובתם, אין כאן מחשבה על הלקוח.
שום דבר לא מפורט באתר של פדקס, זה הכל חרטא, גם מחשבון המיסוי שלהם לא עובד, כמו החברה, ככה האתר, לא מבין למה את מגנה עליהם, *** של חברה.
אין אופציה לשחרור עצמי ביקשתי זאת בהתקשרויות שלי עם נציגי החברה, הם פועלים לטובתם, אין כאן מחשבה על הלקוח.