שאלה לגבי רמקולים ל - PS2
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מרטין
השאלה גם מה ההבדל בין כרטיס קול ב- ps2 לבין כרטיס קול 5.1 של מחשב .
עד עכשיו שמעתי את ps2 במגבר סטריו נקי .
כלומר האם שווה להשקיע במערכת 5.1 איכותית נניח 1000 שח לחיבור ps2
ולא לקבל sround אמתי .
כמובן עם כן איזה דגם יתאים לסכום זה
אלכס
השאלה גם מה ההבדל בין כרטיס קול ב- ps2 לבין כרטיס קול 5.1 של מחשב .
עד עכשיו שמעתי את ps2 במגבר סטריו נקי .
כלומר האם שווה להשקיע במערכת 5.1 איכותית נניח 1000 שח לחיבור ps2
ולא לקבל sround אמתי .
כמובן עם כן איזה דגם יתאים לסכום זה
אלכס
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מערכת 5.1 למחשב לא תתאים לחיבור ל PS2 אלא אם יש לה מקודד פנימי. ה PS2 לא מקודד סאונד היקפי בעצמו.
לכן, כדאי לך ללכת על רמקולי מחשב סטריאו (מה שנקרא 2.1). רמקולי מחשב 5.1 עם מקודד משל עצמם יקרים למדי, וממילא תוכל לשמוע בהם רק בפרולוג'יק במקרה הטוב, שכן משחקים אינם מגיעים עם קידוד DD.
לכן, כדאי לך ללכת על רמקולי מחשב סטריאו (מה שנקרא 2.1). רמקולי מחשב 5.1 עם מקודד משל עצמם יקרים למדי, וממילא תוכל לשמוע בהם רק בפרולוג'יק במקרה הטוב, שכן משחקים אינם מגיעים עם קידוד DD.
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
חיבור כמו שאתה מתאר יאפשר לך לשמוע בצליל היקפי מדומה- כלומר בפרולוג'יק. אישית, ומניסיון שיש לי עם משחקי מחשב בפרולוג'יק (התוצאה היא בדיוק כמו שהיתה מתקבלת מה PS2 שכן העיבוד מתבצע ברסיבר), לא התרשמתי מי יודע מה.
כמו כן, ב- 1000 ש"ח, אתה פשוט לא יכול לקנות גם רסיבר וגם 5 רמקולים ממילא. הייתי הולך, אישית, על זוג רמקולים מוגברים למחשב כמו של אלטק, ה- ATP-3, או ההרמן- קרדון סאונדסטיקס 2 (מאוד טובים, קצת יקרים), ונשאר עם עודף בשני המקרים.
כמו כן, ב- 1000 ש"ח, אתה פשוט לא יכול לקנות גם רסיבר וגם 5 רמקולים ממילא. הייתי הולך, אישית, על זוג רמקולים מוגברים למחשב כמו של אלטק, ה- ATP-3, או ההרמן- קרדון סאונדסטיקס 2 (מאוד טובים, קצת יקרים), ונשאר עם עודף בשני המקרים.