צבעים חשוכים בטלויזית Lguh617y 4k
-
udilizi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 230
- שם מלא: אודי כהן
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
היי חברים
רכשתי את טלויזית k4 Lguh617y בגודל 43 אינץ לפניה הייתה לי טלויזית 46 אינץ סמסונג full hd שמתי לב להבדל משמעותי בסמסונג שהייתה מחוברת למחשב הסלוני שלי הייתה לי עוצמת בהירות וצבעים מעולים בשולחן העבודה כאשר חיברתי את ה lg לא משנה באיזה מצב צפייה בחרתי אני שמתי לב כי עוצמת הבהירות והחדות לא דומה למה שהיה לי בסמסונג האם זה עניין הגדרתי?האם יש מקום במחשב בהגדרות כרטיס המסך שם ניתן לשנות את ההגדרות האלו?האם מישהו יכול להסביר היכן בהגדרות תצוגה בטלויזיה ניתן לשחק להגיע לתוצאה הרצויה?
תודה
רכשתי את טלויזית k4 Lguh617y בגודל 43 אינץ לפניה הייתה לי טלויזית 46 אינץ סמסונג full hd שמתי לב להבדל משמעותי בסמסונג שהייתה מחוברת למחשב הסלוני שלי הייתה לי עוצמת בהירות וצבעים מעולים בשולחן העבודה כאשר חיברתי את ה lg לא משנה באיזה מצב צפייה בחרתי אני שמתי לב כי עוצמת הבהירות והחדות לא דומה למה שהיה לי בסמסונג האם זה עניין הגדרתי?האם יש מקום במחשב בהגדרות כרטיס המסך שם ניתן לשנות את ההגדרות האלו?האם מישהו יכול להסביר היכן בהגדרות תצוגה בטלויזיה ניתן לשחק להגיע לתוצאה הרצויה?
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
על מה ההקפצה לאחר שעתיים וחצי?
ה-LG מסך 4K, אם המחשב מוציא 1080P התמונה תראה פחות חדה.
ה-LG בעלת פאנל בתצורת Pentile, כך שגם ב-4K החדות תהיה לא מדהימה, במיוחד מקרוב.
איזה דגם של סמסונג היה לך לפני? יכול להיות שהסמסונג פשוט היתה בעלת בהירות גבוה יותר, אתה יכול לנסות להעלות את ה-backlight ואולי להוריד את ה-gamma בצעד אחד.
ה-LG מסך 4K, אם המחשב מוציא 1080P התמונה תראה פחות חדה.
ה-LG בעלת פאנל בתצורת Pentile, כך שגם ב-4K החדות תהיה לא מדהימה, במיוחד מקרוב.
איזה דגם של סמסונג היה לך לפני? יכול להיות שהסמסונג פשוט היתה בעלת בהירות גבוה יותר, אתה יכול לנסות להעלות את ה-backlight ואולי להוריד את ה-gamma בצעד אחד.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תתחיל מזה שתגדיר במסך את הכניסה ככניסת מחשב.
תגיע לתפריט החיבורים ובחר שם בעריכה של הכניסה. בחר מהרשימה שם מחשב.
תגיע לתפריט החיבורים ובחר שם בעריכה של הכניסה. בחר מהרשימה שם מחשב.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20178
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
Backlight