חווית שהשימוש באוזניות
לפני כחודש רכשתי זוג אוזניות מדגם GRADO SR225
הרכישה היתה ללא מטרה מסוימת לא באמת ידעתי למה
עד רכישת האוזניות היתי שומע בעיקר רדיו (88FM) והרבה MP3 מהמחשב PLAY פשוט בבוקר וזה מנגן כל היום בלי צורך להחליף אוסף הCD שלי היה ללא שימוש כמעט כלל
מאז שהאוזניות הגיעו המצב השתנה לגמרי בכול יום כ3שעות של CD עם האוזניות וזה נשמע נהדר
כל הזמן אני מחפש איזה עוד CD ישמע הרבה יותר באוזניות מאשר במערכת
אני נהנה מהאוזניות ב1K ש"ח הרבה יותר מאשר התוספת למערכת שביצעתי ב15K לפני מספר חודשים
דיסק מומלץ לדעתי : "שפי ישי - אהבה ושנאה" במיוחד השיר האחרון הקול של שפי פשוט מהפנט
הבעיה הגדולה שלי היא שמאיר אריאל לא עובר טוב באוזנית ולי זה מאוד מאוד חבל כי הוא האמן המועדף ביותר
ירון
הרכישה היתה ללא מטרה מסוימת לא באמת ידעתי למה
עד רכישת האוזניות היתי שומע בעיקר רדיו (88FM) והרבה MP3 מהמחשב PLAY פשוט בבוקר וזה מנגן כל היום בלי צורך להחליף אוסף הCD שלי היה ללא שימוש כמעט כלל
מאז שהאוזניות הגיעו המצב השתנה לגמרי בכול יום כ3שעות של CD עם האוזניות וזה נשמע נהדר
כל הזמן אני מחפש איזה עוד CD ישמע הרבה יותר באוזניות מאשר במערכת
אני נהנה מהאוזניות ב1K ש"ח הרבה יותר מאשר התוספת למערכת שביצעתי ב15K לפני מספר חודשים
דיסק מומלץ לדעתי : "שפי ישי - אהבה ושנאה" במיוחד השיר האחרון הקול של שפי פשוט מהפנט
הבעיה הגדולה שלי היא שמאיר אריאל לא עובר טוב באוזנית ולי זה מאוד מאוד חבל כי הוא האמן המועדף ביותר
ירון
אתה מתבלבל הגלדיולות זש בשיר "יונתן" ואני מדבר על "כל פעם שאדם מתאהב"efib כתב:איפה שמכים אותו עם גלדיולות ?...
אבל נחמד לדעת שאני לא היחיד שיודע מי הוא שפי ישי רושם שאני מקבל מהסביבה הקרובה לפעמים - פרצוף עקום והשאלה מה זה הדבר הזה שאתה שומע
ירון
גם לאישתו יהודית תמיר קול מדהים ומלא עוצמה והיא משתתפת בקולות רקע ברוב הדיסק הזה (והיחיד של שפי)efib כתב:אבל אם כבר הזכרת שפי ישי,
אני בעד אישתו הרבה יותר![]()
(הכוונה כזמרת)
...
ברגע זה stive ray vaughan מנגן בפעם הראשונה באוזניות
אבל נראה לי שהוא קצת מעיף לי את האוזנים - נראה עוד מעט
ירון
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
בינתים רק 10K עבור הרמקולים היו בגללו (בסיועו ?)efib כתב:ירון...
אם אתה תלך לנמר, לך זה יגמר בהרבה הוצאות...
אתמול דיברתי איתו על אפשרות להמשך
ולא יעזור כלום הפטיפון לא יתחבר באופן קבוע למערכת !!!
ירון