חיבור מחשב נוק וממיר YES לטלויזיה LG עם כניסת HDMI אחת
שלום,
יש לי טלויזיה LG 32LF510Z (לחדר השינה) עם כניסת HDMI בודדת (רצ"ב תרשים חיבורים)
לטלויזיה מחובר ממיר YES (הממיר HD שלהם ללא יכולת הקלטה. לא זוכר בדיוק את שם הממיר...).
כעת, ברצוני לחבר גם מחשב NUC לצפיה בקודי וכו'. ל NUC יש יציאת HDMI.
האם ניתן לחבר את ה NUC בנוסף לממיר YES לטלויזיה? אם כן - מהן אפשרויות החיבור? (אני יודע שיש מפצל A-B ל HDMI. מעדיף אלטרנטיבה אחרת, מאשר שימוש בעוד חומרה, אם אפשרי...)
תודה
יש לי טלויזיה LG 32LF510Z (לחדר השינה) עם כניסת HDMI בודדת (רצ"ב תרשים חיבורים)
לטלויזיה מחובר ממיר YES (הממיר HD שלהם ללא יכולת הקלטה. לא זוכר בדיוק את שם הממיר...).
כעת, ברצוני לחבר גם מחשב NUC לצפיה בקודי וכו'. ל NUC יש יציאת HDMI.
האם ניתן לחבר את ה NUC בנוסף לממיר YES לטלויזיה? אם כן - מהן אפשרויות החיבור? (אני יודע שיש מפצל A-B ל HDMI. מעדיף אלטרנטיבה אחרת, מאשר שימוש בעוד חומרה, אם אפשרי...)
תודה
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אלו יציאות נוספות יש לממיר יס שלך? מי מהן אולי תתאים לכניסות הפנויות בטלויזיה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20179
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תקנה HDMI switch באיביי בכמה שקלים.
אם לממיר יש יציאת קומפוננט אז תשתמש בזה. (2+3 בננות)
אם לממיר יש יציאת קומפוננט אז תשתמש בזה. (2+3 בננות)
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
היה לי אותו סיפור, קניתי סביץ HDMI אם 3 כניסות, ומעריך IR, הדבקתי את הקופסה על גב הטלוויזיה על פסי וולקרו. בנוסף לימדתי את השלט של יס מהשלט שהגיע אם הסביץ, לא סיפור גדול באמת
חבל רק שבאמת עושים את זה, בטלוזיה קודמת שהעברתי לחדר, מסלון, היו 3-4 חיבורי HDMI, לא יודע אם זה בשביל להוזיל.. גם לא לכולם יש רסיבר (ברסיברים יש מספר כניסות HDMI בדרך כלל).
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תקנה HDMI switch.
לא שווה התעסקות עם חיבור קומפוסיט עתיק.
לא שווה התעסקות עם חיבור קומפוסיט עתיק.
·לא הבנתי מה זה סביץ...denis29 כתב:היה לי אותו סיפור, קניתי סביץ HDMI אם 3 כניסות, ומעריך IR, הדבקתי את הקופסה על גב הטלוויזיה על פסי וולקרו. בנוסף לימדתי את השלט של יס מהשלט שהגיע אם הסביץ, לא סיפור גדול באמתחבל רק שבאמת עושים את זה, בטלוזיה קודמת שהעברתי לחדר, מסלון, היו 3-4 חיבורי HDMI, לא יודע אם זה בשביל להוזיל.. גם לא לכולם יש רסיבר (ברסיברים יש מספר כניסות HDMI בדרך כלל).
...
"בנוסף לימדתי את השלט של יס מהשלט שהגיע אם הסביץ"
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אז תקנה סוויץ' עם שלט.
לוחצים על מספר 1 ועוברים ליס, מספר 2 ועוברים ל-NUC (או הפוך). אולי אפשר אפילו ללמד את השלט של יס את הכפתור שמחליף בין כניסות.
החיבור האנלוגי ייתן איכות זוועתית ביס.
לוחצים על מספר 1 ועוברים ליס, מספר 2 ועוברים ל-NUC (או הפוך). אולי אפשר אפילו ללמד את השלט של יס את הכפתור שמחליף בין כניסות.
החיבור האנלוגי ייתן איכות זוועתית ביס.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
http://m.ksp.co.il/product.php?uin=25598
ככה יותר ברור? צילמתי לך בתמונה, את הקופסה הזאת הדבקתי, לגב הטלוויזיה. היא מגיע אם שלט, ומשדר IR, שגם אותו הדבקתי על הטלוויזיה, רק בתחתית המסך. לגבי לימוד שלט, בגלל שיש לי יס, והשלט של יס, הוא שלט לומד, אז המקום להשתמש בשלט שהגיע אם הקופסה, פשוט לימדתי את הפקודות שלו לשלט של יס (בעצם רק פקודה אחת, שהיא העברה בין הכניסות).
ככה יותר ברור? צילמתי לך בתמונה, את הקופסה הזאת הדבקתי, לגב הטלוויזיה. היא מגיע אם שלט, ומשדר IR, שגם אותו הדבקתי על הטלוויזיה, רק בתחתית המסך. לגבי לימוד שלט, בגלל שיש לי יס, והשלט של יס, הוא שלט לומד, אז המקום להשתמש בשלט שהגיע אם הקופסה, פשוט לימדתי את הפקודות שלו לשלט של יס (בעצם רק פקודה אחת, שהיא העברה בין הכניסות).
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "