העסקה המשתלמת ביותר
היי
נדפקה הטלויזיה בסלון.
אני מחפש המלצה על טלויזיה 55-60 אינץ של LG או סמסונג.
הדרישות: הכי בסיסיות שיש - ערוצי טלויזיה, סרט מידי פעם.
בלי משחקים, פלייסטיישנים וכיו״ב.
מחפש את הטלויזיה הכי אמינה ושתיתן את המענה במחיר הכי זול.
תקציב: 5,500-5,000
תודה!
נדפקה הטלויזיה בסלון.
אני מחפש המלצה על טלויזיה 55-60 אינץ של LG או סמסונג.
הדרישות: הכי בסיסיות שיש - ערוצי טלויזיה, סרט מידי פעם.
בלי משחקים, פלייסטיישנים וכיו״ב.
מחפש את הטלויזיה הכי אמינה ושתיתן את המענה במחיר הכי זול.
תקציב: 5,500-5,000
תודה!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
"55:
UH651
KU7000 או KU7350 אם בא לך קעורה.
"60:
UH651
KU7000
UH651
KU7000 או KU7350 אם בא לך קעורה.
"60:
UH651
KU7000
למרות שציינת שאתה מבקש סמסונג או LG, בכל זאת אמליץ על Sony KD55XD7005.
גילוי נאות: לא ראיתי את המסך מעולם אך לאחרונה חיפשתי מסך ומקריאה בפורומים השונים ובתקציב שציינת, המסך מומלץ+, יש עליו סקירה של משתמש בפורום.
לינק לאול-סייל:
http://www.olsale.co.il/ItemDetails.asp ... d=22996676
התעניינתי מולם, הציעו לי במחיר של כ-5200 ש"ח (כולל הובלה).
אם בכל זאת אתה מתעקש על את מהחברות אז אוכל להמליץ) על הסמסונג KU7000 שכבר הוצעה לך כאן.
גילוי נאות: לא ראיתי את המסך מעולם אך לאחרונה חיפשתי מסך ומקריאה בפורומים השונים ובתקציב שציינת, המסך מומלץ+, יש עליו סקירה של משתמש בפורום.
לינק לאול-סייל:
http://www.olsale.co.il/ItemDetails.asp ... d=22996676
התעניינתי מולם, הציעו לי במחיר של כ-5200 ש"ח (כולל הובלה).
אם בכל זאת אתה מתעקש על את מהחברות אז אוכל להמליץ) על הסמסונג KU7000 שכבר הוצעה לך כאן.
תודה על ההמלצות!
העניין עם סמסונג וLG הוא בעיקר כי אני מעדיף להשקיע בטלויזיה של חברה רצינית עם קבלות בתחום (גם אם לא מדובר במכשיר שהוא שיא התחכום בטווחי המחיר האלה). מאמין שסוני גם נכנסת לקטגוריה ושמח לראות שבמחיר סביר.
אשמח לעוד כמה המלצות לפני קבלת החלטה.
ועוד עניין קטן:
עד כמה זה משנה אם אני קונה דרך אחד האתרים האינטרנטים או דרך חנות עם ״אבא ואמא״ למוצר.
תנקס!
העניין עם סמסונג וLG הוא בעיקר כי אני מעדיף להשקיע בטלויזיה של חברה רצינית עם קבלות בתחום (גם אם לא מדובר במכשיר שהוא שיא התחכום בטווחי המחיר האלה). מאמין שסוני גם נכנסת לקטגוריה ושמח לראות שבמחיר סביר.
אשמח לעוד כמה המלצות לפני קבלת החלטה.
ועוד עניין קטן:
עד כמה זה משנה אם אני קונה דרך אחד האתרים האינטרנטים או דרך חנות עם ״אבא ואמא״ למוצר.
תנקס!
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
לא חסרות פה בעיות על שום מותג, ככה שלא הייתי סומך על אף אחד גדול או קטן ככל שיהיו, במיוחד לא כשהכסף שלך עובר ליבואן שבתכלס לרוב שם עליך ---.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
@mitmit
·לעניות דעתי,
לא משנה כ"כ מהיכן אתה רוכש אם כי את האחריות אתה מקבל דרך היבואן הרשמי בכל מצב.
חוץ מזה, ברור שסוני נכנסים לקטגוריה (אפילו ++. נו טוב, ככה הם מפרסים, "סוני זה כל השוני"
), כמובן שלא חסרים דגמים מעולים של סמסונג / LG.
·לעניות דעתי,
לא משנה כ"כ מהיכן אתה רוכש אם כי את האחריות אתה מקבל דרך היבואן הרשמי בכל מצב.
חוץ מזה, ברור שסוני נכנסים לקטגוריה (אפילו ++. נו טוב, ככה הם מפרסים, "סוני זה כל השוני"
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לא אכנס להמלצות ספציפיות, רק אציין שאמינות זה בעיקר מזל.
המותג עצמו לא מבטיח לך כלום מבחינת אמינות, ראיתי לא מעט מסכים (ולא חסר גם שרשורים כאלה פה בפורום) של היצרנים הכי מובילים שמתפגרים אחרי שנה וקצת. אז אמינות לא ניתן לקנות, אבל אתה כן יכול ללכת על יבואן שנותן אחריות מלאה לתקופה ארוכה יותר. (וגם עדיף, לדעתי, ללכת על יבואן שנותן בעצמו את השירות ולא זורק את הלקוח לשבור את הראש מול איזה מעבדת קבלן משנה שהוא עובד איתה)
המותג עצמו לא מבטיח לך כלום מבחינת אמינות, ראיתי לא מעט מסכים (ולא חסר גם שרשורים כאלה פה בפורום) של היצרנים הכי מובילים שמתפגרים אחרי שנה וקצת. אז אמינות לא ניתן לקנות, אבל אתה כן יכול ללכת על יבואן שנותן אחריות מלאה לתקופה ארוכה יותר. (וגם עדיף, לדעתי, ללכת על יבואן שנותן בעצמו את השירות ולא זורק את הלקוח לשבור את הראש מול איזה מעבדת קבלן משנה שהוא עובד איתה)
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
לסיכום,
הלכתי על הUH651 LG 60 - אולסייל קיבלו את ההצעה שלי ב5,500 (כולל משלוח, מתקן והתקנה)
שמח שגם הצלחתי לעמוד בתקציב
אם יש טיפים מיוחדים לקבלת המכשיר או התנהלות מול ח"י היבואן במעמד הזה - אשמח לקבל
תודה לכל מי שעזר!
הלכתי על הUH651 LG 60 - אולסייל קיבלו את ההצעה שלי ב5,500 (כולל משלוח, מתקן והתקנה)
שמח שגם הצלחתי לעמוד בתקציב
אם יש טיפים מיוחדים לקבלת המכשיר או התנהלות מול ח"י היבואן במעמד הזה - אשמח לקבל
תודה לכל מי שעזר!