H8C מקבילה לM7000 של היייסנס? לא ממש

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
azerbouf פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

שלום,

חיפשתי בפורום תגובות עבור מסך של M7000 וכולם רשמו את הסקירה הזאת: ca.rtings.com/tv/reviews/hisense/h8c
אבל אחרי מעבר, אני רואה שזה שני מסכים שונים לחלוטין. בוא נתחיל מזה שהH8C הוא מסך LED רגיל שיצא בארה״ב לפני כמה חודשים שיצא M7000 (נראה לי זה היה ביולי באופן רשמי). הM7000 זהו מסך אם טגנולוגיה חדשה שנקראת ULED שפותחה ע״י הייסנס. שזה מביא אותנו לצבעים, קונטרסט שונה ולא כפי שמוצג בסקירה עבור המסך אם LED הרגיל. גם מישהו ציין את זה בפורום avforums
בנוסף לזה, אפשר לראות שהעיצוב של הM7000 גם שונה ולפי כל הפרמטרים הh8c היא מקבילה ל50K3300UW שנראת בול לפי המראה ולפי הנתונים.

האם אני טועה?
נערך לאחרונה על ידי azerbouf ב 05/04/2017 16:05, נערך פעם 1 בסך הכל.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20183
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אני לא יודע לאיזה מסך ה-H8C מקבילה, אם בכלל, אבל גם אני לא חושב שיש לה קשר כלשהו ל-M7000.
ב-AVFORUM יש ביקורת על M7000.

azerbouf פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #3 

@TheCoolest
·
צודק. פשוט ראיתי פה כמה אנשים שהגיבו בפורום והביאו את הקישור הזה בתור סקירה כדי להשוות למסכים אחרים (samsung/lg/sony). לכן, רציתי להגיד, שזה לא באמת מדוייק לקחת אתה h8c לשם השווה כי זה דגם אחר של מסך. הדבר הכי חשוב, זה הULED בגירסא ה M7000, שנראה די מבטיח. אגב, לטענת הייסהס, הM7000 נותן גם צווית צפייה רחבה יותר עבור מסכי הVA. ולא רק זה, הסייסנס אפילו לא מפחדים להשוות את הטכנולוגיה הזאת ל OLED (וגם פה)

https://www.avforums.com/review/hisense ... view.13123
זהוי סקירה פחות מעמיקה מrtings אבל עדיין מראה את התמונה הכללית ויכולות של המסך.

יכול להיות זה יהיה רלוונטי למי שמחפש טלויזיה חדשה ומתלבט בין סמסונג, כי אני עברתי פה על כל הפורום כבר כמה פעמים ולא ראיתי שום יזכור לטכנולגיה של ULED במסך הזה. אני מאוד ישמח למי שיפתח פה דיון ויוכל להסביר פה על הULED קצת יותר לעומק, כי על הנייר - נשמע ממש אחלה.
ועוד דבר, מחירו של הייסנס M7000 לא כזה זול מסמסונג. נגיד, הסמסונג 55״ עולה 4400 והייסנס עולה 4200 (אפשר להגיע ל4000 אם מיקוח), לעומת הדגם בלי uled מוכרים ב3400.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”