חוות דעת על lg 43uh617y
-
udilizi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 230
- שם מלא: אודי כהן
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
היי רציתי להתייעץ אתכם אז אחרי שהסמסונג f5000 שלי 46 אינץ הלכה לעולמה החלטתי להשתדרג ולעבור לטלויזית 4k smart tv נתקלתי בדגם הזה lg 43uh617y מהנתונים נראה שמדובר בטלויזיה חזקה אך אשמח לשמוע מכם חוות דעת?
תודה לעונים
תודה לעונים
מבלי להיכנס לאם הlg הזו טובה או לא.. אני לא מבין מה השדרוג פה אם אתה עובר מ46 ל-43?!
וזה שהיא תהיה 4k זה לא משכנע אותי..
אני לא יודע מה התקציב שלך או הדרישות שלך אבל אם באמת אתה רוצה לשדרג, אני כן יודע שlg 43' זו לא התשובה
וזה שהיא תהיה 4k זה לא משכנע אותי..
אני לא יודע מה התקציב שלך או הדרישות שלך אבל אם באמת אתה רוצה לשדרג, אני כן יודע שlg 43' זו לא התשובה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20186
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
תבדוק טוב את המידות של הפלסמה שלך, יש סיכוי סביר שמסך מודרני בגודל "49 או אפילו "50 יכנס במקומה.
ואם אתה רוצה מסך שלא יאכזב אותך עם שחורים חלשים, עקב פאנל IPS, הייתי שומר מרחק מה-LG. מדובר על מסך 4K הכי בסיסי של החברה ואין לו באמת שום פרמטר שהוא יכול להתגאות בו, לדעתי.
בנוגע לגודל:
כשאתה יורד ממסך בגודל "46 למסך בגודל "43, "3 אולי לא נשמע הרבה. אבל אתה בעצם מקטין את שטח הצפיה שלך בקרוב ל-15%, וזה דיי הרבה.
ואם אתה רוצה מסך שלא יאכזב אותך עם שחורים חלשים, עקב פאנל IPS, הייתי שומר מרחק מה-LG. מדובר על מסך 4K הכי בסיסי של החברה ואין לו באמת שום פרמטר שהוא יכול להתגאות בו, לדעתי.
בנוגע לגודל:
כשאתה יורד ממסך בגודל "46 למסך בגודל "43, "3 אולי לא נשמע הרבה. אבל אתה בעצם מקטין את שטח הצפיה שלך בקרוב ל-15%, וזה דיי הרבה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20186
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
אתה לא תקבל מוצר טוב יותר עם ה-LG הזו ביחס לפלסמה שלך, בהצלחה.
והכוונה שלי היתה שכדאי לבדוק, ויכול מאד להיות שמסך גדול יותר יכנס. לקחת מסך קטן כזה היום לדעתי לא בחירה נכונה לעתיד.
והכוונה שלי היתה שכדאי לבדוק, ויכול מאד להיות שמסך גדול יותר יכנס. לקחת מסך קטן כזה היום לדעתי לא בחירה נכונה לעתיד.