בחירת כרטיס PVR
שלום לכולם
אני עדין לא יודע אזה כרטיס להזמין אבקש את עזרתכם בנושא :
1. Winfast TV 2000XP Global (PVR, [Pal model] TV bundled software)
2. Winfast TV DV 2000 (TV and FM radio tuner, bundled software) - HDTV Ready
3. Winfast TV PVR 2000 (PVR, TV and FM radio tuner, bundled software )
4. Winfast TV PVR 3000 (PVR, TV and FM radio tuner, bundled software)
5. WinTV PVR 150 WATCH, PAUSE, RECORD TV on your PC, in a window or full screen! Record your home movies to disk using MPEG-2! remote control
6. WinTV PVR 150-MCE, WATCH, PAUSE, RECORD TV on your PC, in a window or full screen! ONLY FOR WIN XP PRO MCE
אין לי בעיה של תקציב
תודה
אני עדין לא יודע אזה כרטיס להזמין אבקש את עזרתכם בנושא :
1. Winfast TV 2000XP Global (PVR, [Pal model] TV bundled software)
2. Winfast TV DV 2000 (TV and FM radio tuner, bundled software) - HDTV Ready
3. Winfast TV PVR 2000 (PVR, TV and FM radio tuner, bundled software )
4. Winfast TV PVR 3000 (PVR, TV and FM radio tuner, bundled software)
5. WinTV PVR 150 WATCH, PAUSE, RECORD TV on your PC, in a window or full screen! Record your home movies to disk using MPEG-2! remote control
6. WinTV PVR 150-MCE, WATCH, PAUSE, RECORD TV on your PC, in a window or full screen! ONLY FOR WIN XP PRO MCE
אין לי בעיה של תקציב
תודה
אני בונה מחשב HTPC
מארז של חברת Mozart Sx דגם VC7001SNS
אני עדין לא סגור על אזה מערכת הפעלה XP MCE או VISTA
יש ברשותי מסך HD8 של חברת פנסוניק
אני לקוח שלחברת הלוויין נכון להיום
המטרה מספר 1
שהכרטיס ישב במארז ובנוסף
שאני לא ירגיש שהתמונה עוברת דרך המחשב
שתהייה אותה איכות תמונה נכון להיום כשאני מחובר מהממיר למסך (אני מחובר כיום
בחיבור component מהממיר למסך)
תודה
מארז של חברת Mozart Sx דגם VC7001SNS
אני עדין לא סגור על אזה מערכת הפעלה XP MCE או VISTA
יש ברשותי מסך HD8 של חברת פנסוניק
אני לקוח שלחברת הלוויין נכון להיום
המטרה מספר 1
שהכרטיס ישב במארז ובנוסף
שאני לא ירגיש שהתמונה עוברת דרך המחשב
שתהייה אותה איכות תמונה נכון להיום כשאני מחובר מהממיר למסך (אני מחובר כיום
בחיבור component מהממיר למסך)
תודה
איכות התמונה, המתקבלת דרך כרטיס ה-PVR, תהיה נמוכה מעט מהאיכות בחיבור ישיר של הממיר לטלויזיה. וזאת עקב העברת סיגנל מיותרת מאנלוגי לדיגיטלי היות והכרטיס מקבל אות אנלוגי מהממיר.
כעיקרון, לא משנה איזה כרטיס PVR אתה רוכש - שים לב כי הוא תומך ב-VMC ורצוי שיהיה בעל קידוד בחומרה ל-MPEG כדי לא להעמיס את המחשב בזמן הקלטה. איכות ה-PVR 150 של HAUPPAUGE טובה. יש המציינים פה בפורום כי איכות ה-AVERMEDIA 785 טובה יותר.
שים לב כי אתה צריך לרכוש, בנוסף, את השלט/בלאסטר של מיקרוסופט כדי לשלוט על המערכת ולהעביר ערוצים בממיר.
לגבי הכרטיסים שרשמת:
1. לא קידוד חומרה
2. דיגיטלי - לא רלונטי.
3. איכות פחות טובה מה-PVR 150
4. לא מכיר - כרטיס די חדש.
5. כולל שלט+בלאסטר של HAUPPAUGE - לא עובדים ב-MCE ו-VMC ולכן מיותרים.
6. כולל רק את הכרטיס - בא לרוב כקיט הכולל כרטיס + שלט/בלאסטר של מיקרוסופט - נותן מענה מלא לצרכיך...בדוק שזה הקיט!
אורן.
כעיקרון, לא משנה איזה כרטיס PVR אתה רוכש - שים לב כי הוא תומך ב-VMC ורצוי שיהיה בעל קידוד בחומרה ל-MPEG כדי לא להעמיס את המחשב בזמן הקלטה. איכות ה-PVR 150 של HAUPPAUGE טובה. יש המציינים פה בפורום כי איכות ה-AVERMEDIA 785 טובה יותר.
שים לב כי אתה צריך לרכוש, בנוסף, את השלט/בלאסטר של מיקרוסופט כדי לשלוט על המערכת ולהעביר ערוצים בממיר.
לגבי הכרטיסים שרשמת:
1. לא קידוד חומרה
2. דיגיטלי - לא רלונטי.
3. איכות פחות טובה מה-PVR 150
4. לא מכיר - כרטיס די חדש.
5. כולל שלט+בלאסטר של HAUPPAUGE - לא עובדים ב-MCE ו-VMC ולכן מיותרים.
6. כולל רק את הכרטיס - בא לרוב כקיט הכולל כרטיס + שלט/בלאסטר של מיקרוסופט - נותן מענה מלא לצרכיך...בדוק שזה הקיט!
אורן.
עוד עדכון:
קרא את הביקורת על המארז:
http://www.futurelooks.com/378-Thermalt ... eview.html
שם מצויין כי יהיה עדכון לחומרה של המסך במארז שתאפשר שימוש בבלאסטר ב-MCE:
"Media Lab has created a new hardware revision that will allow their VFD module's IR port to work with Windows Media Center natively, but that hardware revision (the actual VFD Module) was not available in our test unit."
אורן.
קרא את הביקורת על המארז:
http://www.futurelooks.com/378-Thermalt ... eview.html
שם מצויין כי יהיה עדכון לחומרה של המסך במארז שתאפשר שימוש בבלאסטר ב-MCE:
"Media Lab has created a new hardware revision that will allow their VFD module's IR port to work with Windows Media Center natively, but that hardware revision (the actual VFD Module) was not available in our test unit."
אורן.
drpc הרשה לי להמליץ לך מנסיון אישי שלי בבית (רכשתי אחרי מחקר מעמיק מאוד את הרכיבים וזה כלל נסיונות כרטיסים שונים, בדיקת מארזים בעיניים ובאזניים וקריאת ביקורות מפורומים רבים) על המארזים הבאים:
AMEX DIGITAL M505 אם יש לך קצת יותר תקציב... דובר רבות בפורום על המארז הזה ויש כמה משתמשים מרוצים שהמליצו ולפחות עפ"י הצורה החיצונית אני מבין למה...
GMC AVC-S1 אם התקציב שלך קצת יותר נמוך (זה המארז שאני רכשתי בסופו של החיפוש)
שני המארזים יפים מאוד, קומפקטיים (ה-S1 יותר קומפקטי מאשר ה-M505) וממש משתלבים יפה בסלון ומגיעים עם כפתורי הפעלה בחזית ומודול של IMON.
מהנסיון האישי שלי עם ה-S1 הוא שקט מאוד ולא מתחמם (זה תלוי כמובן גם במעבד שתשים בתוכו אבל עם ה-AMD ATHLON X2 שלי, ממש אין שום בעיות חימום).
אני גם הייתי מציע לך לבדוק את כרטיס ה-PVR המדובר פה בפורום של AVERMEDIA מדגם M785, שלטעמי הוא הכרטיס הכי איכותי בטווחי המחירים שלו וראיתי שהחל להמכר גם בארץ (אני את שלי רכשתי בחו"ל).
זה שאתה מחפש מארז יפה וקטן לדעתי ישאיר אותך עם האופציות האלה. אתה בדיוק באותו מצב שאני הייתי לפני הרכישה.
AMEX DIGITAL M505 אם יש לך קצת יותר תקציב... דובר רבות בפורום על המארז הזה ויש כמה משתמשים מרוצים שהמליצו ולפחות עפ"י הצורה החיצונית אני מבין למה...
GMC AVC-S1 אם התקציב שלך קצת יותר נמוך (זה המארז שאני רכשתי בסופו של החיפוש)
שני המארזים יפים מאוד, קומפקטיים (ה-S1 יותר קומפקטי מאשר ה-M505) וממש משתלבים יפה בסלון ומגיעים עם כפתורי הפעלה בחזית ומודול של IMON.
מהנסיון האישי שלי עם ה-S1 הוא שקט מאוד ולא מתחמם (זה תלוי כמובן גם במעבד שתשים בתוכו אבל עם ה-AMD ATHLON X2 שלי, ממש אין שום בעיות חימום).
אני גם הייתי מציע לך לבדוק את כרטיס ה-PVR המדובר פה בפורום של AVERMEDIA מדגם M785, שלטעמי הוא הכרטיס הכי איכותי בטווחי המחירים שלו וראיתי שהחל להמכר גם בארץ (אני את שלי רכשתי בחו"ל).
זה שאתה מחפש מארז יפה וקטן לדעתי ישאיר אותך עם האופציות האלה. אתה בדיוק באותו מצב שאני הייתי לפני הרכישה.
אורן, אם כך:
http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sk ... 4&lang=heb
זה הכרטיס המומלץ מבחינתך? העסקה כדאית (מבחינת המוצר וכספית, או שניתן למצוא הת המוצרים בנפרד במחיר יותר זול?)?
לפי מה שהבנתי השלט בקיט הזה הוא לא השלט המקורי של מיקרוסופט, האם יש קיטים שכוללים את השלט המקורי? האם זה מיקר את העניין?
ולמה הגירסת MCE יותר זולה מהכרטיס הרגיל? ומה עדיף?
תודה מראש.
אורן.
http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sk ... 4&lang=heb
זה הכרטיס המומלץ מבחינתך? העסקה כדאית (מבחינת המוצר וכספית, או שניתן למצוא הת המוצרים בנפרד במחיר יותר זול?)?
לפי מה שהבנתי השלט בקיט הזה הוא לא השלט המקורי של מיקרוסופט, האם יש קיטים שכוללים את השלט המקורי? האם זה מיקר את העניין?
ולמה הגירסת MCE יותר זולה מהכרטיס הרגיל? ומה עדיף?
תודה מראש.
אורן.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
לדעתי עדיף KIT של מיקרוסופט.... בעיקר אם אתה מעוניין להתקין MCE2005 או ויסטה
ה KIT הזה כולל שלט ו IR מקוריים של מיקרוסופט:
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3850
נראה לי שעדיף את ה KIT המקורי של מיקרוסופט, כי אמרו לי שלא מקבלים 2 בלאסטרים עם ה KIT האחר...
וגם השלט של מיקרוסופט יכול לשלוט על כיבוי והדלקה של טלוויזיה ווליום.
ה KIT הזה כולל שלט ו IR מקוריים של מיקרוסופט:
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3850
נראה לי שעדיף את ה KIT המקורי של מיקרוסופט, כי אמרו לי שלא מקבלים 2 בלאסטרים עם ה KIT האחר...
וגם השלט של מיקרוסופט יכול לשלוט על כיבוי והדלקה של טלוויזיה ווליום.
כן, ראיתי שזה רשום בהערות בכתב..zovirax כתב:אורן , זה לא אותו מוצר בשתי החנויותoshapir כתב:א. זה בדיוק אותו מוצר בשתי החנויות....
בנעה מקבלים את השלט המקורי של מיקרוסופט
בפלונטר השלט המצורף הוא ה SMK....
היית מוסיף עוד 200 שקל בשביל השלט המקורי??
האתר הנ"ל אמין ומוכר רק מוצרים חדשים?
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
זה שיקול שלך אם להוסיף 200 שקל.
אתה מקודם שאלת איפה אפשר לקנות כרטיס עם KIT מקורי של מיקרוסופט
אז נתתי לינק!
לגבי נעה , לדעתי חנות בין האמינות שיש ברשת , במקרה שתרצה לקנות את את הכרטיס עם ה KIT של מיקרוסופט
תתקשר לוודא שזה באמת כך.
אגב , לא בטוח שהייתי קונה את ה KIT המקורי של מיקרוסופט
אתה מקודם שאלת איפה אפשר לקנות כרטיס עם KIT מקורי של מיקרוסופט
אז נתתי לינק!
לגבי נעה , לדעתי חנות בין האמינות שיש ברשת , במקרה שתרצה לקנות את את הכרטיס עם ה KIT של מיקרוסופט
תתקשר לוודא שזה באמת כך.
אגב , לא בטוח שהייתי קונה את ה KIT המקורי של מיקרוסופט