עשיתי קצת בדיקות אבל יש יתר מידי סוגים ודגמים של ממירים איזה אחד אני אמור לבחור?
ממירי DVD-T2
בחירת ממיר DVB-T2 לעידן פלוס
-
ch003
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- tomer_1968
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
המומלץ לפי הסקירות כאן הוא סאקל 06 יש ויזננט ויש אינובה ויש קונקה ויש מגנום אלה בערך החברות עם נתח שוק הכי גדול לדעתי תלך על הסאקל 06 שהומלץ כאן איני יודע מה איכותם של האחרים וסאקל עלותו כ160 שקל באינטרנט זה כל הסיפור
-
ch003
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
·אתה יכול להמליץ על ממיר מתוך הרשימה שהוספתי?tomer_1968 כתב:המומלץ לפי הסקירות כאן הוא סאקל 06 יש ויזננט ויש אינובה ויש קונקה ויש מגנום אלה בערך החברות עם נתח שוק הכי גדול לדעתי תלך על הסאקל 06 שהומלץ כאן איני יודע מה איכותם של האחרים וסאקל עלותו כ160 שקל באינטרנט זה כל הסיפור...
- tomer_1968
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
רק סאקל איני מכיר את האחרים
- liorp
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2352
יש סקירות על הממירים האלה ברשת, ולמרות זאת אני לא יודע אם הייתי ממליץ עליהם. מהנסיון שלי עם אלקטרוניקה סינית ללא שם הרבה פעמים יש תקלות.
גם לממיר של סאקל יש בעיות, אבל טוענים שהוא למעשה של חברת telefunken. לדעתי הממירים האיכותיים יותר הם הפנימיים שמגיעים עם הטלוויזיות.
בתוספת של עוד 100 ש"ח יש גם סטרימר עם ממיר עידן - Kii pro .
גם לממיר של סאקל יש בעיות, אבל טוענים שהוא למעשה של חברת telefunken. לדעתי הממירים האיכותיים יותר הם הפנימיים שמגיעים עם הטלוויזיות.
בתוספת של עוד 100 ש"ח יש גם סטרימר עם ממיר עידן - Kii pro .
- OhadG
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1201
אחרי תקופה ארוכ עם אינובה (רגיל, לא T2), קניתי יונדאי HADV-1671 בלי הרבה ציפיות.
האמת, הפתיע אותי לטובה, מכשיר קטן וקומפקטי (רבע גודל מהאינובה) קליטה *הרבה* יותר טובה ויציבה מהאינובה. אני מרוצה!
האמת, הפתיע אותי לטובה, מכשיר קטן וקומפקטי (רבע גודל מהאינובה) קליטה *הרבה* יותר טובה ויציבה מהאינובה. אני מרוצה!
- שלגון
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2770
קודם, כל עוד לא עלו השידורים. תחפור בפורום קצת, יש דיונים כאלה, של איזה ממיר T2 לקנות כבר 2,3 שנים. מה בוער?
וגם מדברים על להעביר את השידורים over the top (יעני, ברשת).
בקיצור, אם הכוונה להשתדרג, נראה לי שאין מה, בינתיים. אם זה ממיר ראשון, אני מקווה שההפרש במחיר מממיר DVB-T זניח.
וגם מדברים על להעביר את השידורים over the top (יעני, ברשת).
בקיצור, אם הכוונה להשתדרג, נראה לי שאין מה, בינתיים. אם זה ממיר ראשון, אני מקווה שההפרש במחיר מממיר DVB-T זניח.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...