אוזניות לחיבור לטלויזה - YES
מבקש לבדוק עם פורום מכובד זה , מה הן האופציות לחיבור אוזניות (בעדיפות אלחוטיות ?) ל טלויזה ובדגש על הממיר של YES .
חשבתי אולי לחבר את האוזניות לממיר של YES (הרי יש יציאת סאונד נוספת לממיר ובאמצעות מגבר פשוט היה ניתן להשתמש ביציאה זו , לא ?!) .
האוזניות מיועדות לאבי שלא יפריע לאימי בשעות הלילה .....
אשמח לכל המלצה, הצעה .
תודה מראש, דרור.
חשבתי אולי לחבר את האוזניות לממיר של YES (הרי יש יציאת סאונד נוספת לממיר ובאמצעות מגבר פשוט היה ניתן להשתמש ביציאה זו , לא ?!) .
האוזניות מיועדות לאבי שלא יפריע לאימי בשעות הלילה .....
אשמח לכל המלצה, הצעה .
תודה מראש, דרור.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
200 דולר ?
200 דולר זה המחיר שנידרש עבור ה SONY הללו (שניראות כמו האוזניות של התחנה המרכזית בתלאביב 3 ב 10 ).
ראיתי כמה הצעות טובות יותר וניראות איכותיות יותר של Sennheiser כמו ה RS110 או ה RS 120 שניראות (ומן הסתם נישמעות) הרבה יותר טוב.
יש למישהוא ניסיון בהן ?
http://www.sennheiser.com/sennheiser/ic ... i-wireless
ראיתי כמה הצעות טובות יותר וניראות איכותיות יותר של Sennheiser כמו ה RS110 או ה RS 120 שניראות (ומן הסתם נישמעות) הרבה יותר טוב.
יש למישהוא ניסיון בהן ?
http://www.sennheiser.com/sennheiser/ic ... i-wireless
היי אנשים,
הודעה ראשונה שלי פה באתר ובצירוף מקרים נהדר אני גם בדיוק באותו הצורך להמלצות לאוזניות טלוויזיה שאני רוצה לקנות לאבי ליומולדת...
בנוגע לאוזניות הנ"ל של סוני, זה בהחלט מקרה של חוסר פרופרציה בין מראה ועלות... חוצמזה שאני לא מצליח למצוא אותן באף מקום ברשת כך שהן כנראה כבר לא בייצור.
האוזניות הנ"ל של סנייהזר בהחלט מעניינות, אני גם הבחנתי בדגם HD 62 TV שהן אוזניות חוטיות וסגורות. הבעייה היא שאני לא מצליח למצוא מחירים באתר שלהם או איפה אפשר לקנות אותן...??
אפשר לקנות ישירות מהיבואן אולי?
הודעה ראשונה שלי פה באתר ובצירוף מקרים נהדר אני גם בדיוק באותו הצורך להמלצות לאוזניות טלוויזיה שאני רוצה לקנות לאבי ליומולדת...
בנוגע לאוזניות הנ"ל של סוני, זה בהחלט מקרה של חוסר פרופרציה בין מראה ועלות... חוצמזה שאני לא מצליח למצוא אותן באף מקום ברשת כך שהן כנראה כבר לא בייצור.
האוזניות הנ"ל של סנייהזר בהחלט מעניינות, אני גם הבחנתי בדגם HD 62 TV שהן אוזניות חוטיות וסגורות. הבעייה היא שאני לא מצליח למצוא מחירים באתר שלהם או איפה אפשר לקנות אותן...??
אפשר לקנות ישירות מהיבואן אולי?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: