החלפה לטלפון חדש, כיצד?
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
פייסבוק - אין מה לשמור. כל המידע שלך נשמר בשרתים שלהם.
וואטס אפ - אם אתה משתמש בגיבוי המובנה שלו בגוגל דרייב, אין מה לשמור. הכל ישוחזר במכשיר החדש.
ווייז - מה ששמרת במועדפים (בית, עבודה וכו) אמור לעבור אם הזנת בו מספר טלפון או יוזר וסיסמא. היסטוריה של נסיעות שלא שמרת במועדפים לא תעבור.
וואטס אפ - אם אתה משתמש בגיבוי המובנה שלו בגוגל דרייב, אין מה לשמור. הכל ישוחזר במכשיר החדש.
ווייז - מה ששמרת במועדפים (בית, עבודה וכו) אמור לעבור אם הזנת בו מספר טלפון או יוזר וסיסמא. היסטוריה של נסיעות שלא שמרת במועדפים לא תעבור.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32984
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כל הרעיון בסיסמאות הוא שצריך לזכור אותן...
לא חושב שיש פתרון לזה (ולדעתי - טוב שכך!), אבל אולי אני טועה.
לא חושב שיש פתרון לזה (ולדעתי - טוב שכך!), אבל אולי אני טועה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אם יש לך ROOT אפשר להשתמש ב-TITANIUM BACKUP
@olorin
·
מה השיטה עם הטיטניום? בטלפון הישן מתקינים אפליקציה זו ומגבים הכל. בטלפון החדש מתקינים שוב את האפליקציה הזו ועושים restore?
למעשה בטלפון חדש שמכניסים את שם המשתמש והסיסמא של חשבון הגוגל שלך כל האפליקציות עולות לטלפון החדש. האם להפעיל את השחזור מהגיבוי של טיטניום לאחר שכל האפליקציות עלו לטלפון החדש?
הבנתי שיש גיבוי בשם הליום שהוא כמו הטיטניום אבל ללא דרישה לרוט.
·
מה השיטה עם הטיטניום? בטלפון הישן מתקינים אפליקציה זו ומגבים הכל. בטלפון החדש מתקינים שוב את האפליקציה הזו ועושים restore?
למעשה בטלפון חדש שמכניסים את שם המשתמש והסיסמא של חשבון הגוגל שלך כל האפליקציות עולות לטלפון החדש. האם להפעיל את השחזור מהגיבוי של טיטניום לאחר שכל האפליקציות עלו לטלפון החדש?
הבנתי שיש גיבוי בשם הליום שהוא כמו הטיטניום אבל ללא דרישה לרוט.
@pixies
·
יש לך עשרות אפליקציות "פשוטות" שנכנסת אליהם עם login והססמא נשמרת בזכור הנייד ואתה אף פעם לא מקליד את הסיסמא שוב כי הכניסה היא אוטומטית: סיסמא לוויז, כל מיני משחקים, כלי מעקב על כושר וכו... מי זוכר כלכך הרבה ססמאות...
·
יש לך עשרות אפליקציות "פשוטות" שנכנסת אליהם עם login והססמא נשמרת בזכור הנייד ואתה אף פעם לא מקליד את הסיסמא שוב כי הכניסה היא אוטומטית: סיסמא לוויז, כל מיני משחקים, כלי מעקב על כושר וכו... מי זוכר כלכך הרבה ססמאות...
השיטה עם הטיטניום היא כמו שכתבת
אני לא משתמש בשחזור של גוגל אז לא יודע, אבל אם השתמשת בטיטניום לא רואה צורך לשחזור של גוגל ולהפך.
יש גם הליום אך לא יצא לי להשתמש אבל העיקרון זהה.
אני לא משתמש בשחזור של גוגל אז לא יודע, אבל אם השתמשת בטיטניום לא רואה צורך לשחזור של גוגל ולהפך.
יש גם הליום אך לא יצא לי להשתמש אבל העיקרון זהה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
ל- Xiaomi יש אפליקציה לזה בשם Mi Mover. השתמשתי בה לפני שבועיים על מנת לשדרג ממכשיר של Xiaomi למכשיר חדש יותר של Xiaomi והגדרות כל האפליקציות עברו בהצלחה, כולל ססמאות Wi-Fi.