גולן טלקום - גלישה בחו"ל
-
babushka1911
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי,
בשנה שעברה לאבא שלי היה מקרה (הוא לא מבין גדול בטכנולוגיה), וגם לא ממש זוכר את המקרה אבל... רכשתי לו סים מגולן טלקום ומנוי בכל כלול ב99 שקל. הדפסתי לו את ההנחיות לתפעול המכשיר לחו"ל והוא טס בראש שקט. כשהוא הגיע ליעדו, לא עבד לו. השיחות עבדו אבל הגלישה לא (למרות שהיה לו חיווי שכאילו יש קליטת אינטרנט). הוא התקשר לתמיכה שלהם ובלאגן. הם אמרו לו משהו להקליד שם משתמש וכל מיני דברים בפלאפון בהגדרות ורק אז באת היתה לו יכולת גלישה.
הבעיה שהוא לא זוכר מהו הפתרון, והוא טס עוד פעם לחו"ל. הוא זוכר גם שהם אמרו לו, שהם היו צריכים לעשות את זה בעצמם ולא עשו.
עכשיו אני לא יודע עד כמה מה שהוא מספר לי באמת נכון. אני מאמין שהוא לא זוכר נכון ומתבלבל עם משהו אחר, כי אפ פעם לא שמעתי על להקליד שם מתשמש או משהו כזה.
השאלה שלי, האם למישהו קרה משהו דומה עם השירות של גולן טלקום בחו"ל? ויודע מה הפתרון? (כרטיס סים חדש ומספר חדש) כי צריך לעשות עוד פעם את כל הפרוצדורה.
תודה.
בשנה שעברה לאבא שלי היה מקרה (הוא לא מבין גדול בטכנולוגיה), וגם לא ממש זוכר את המקרה אבל... רכשתי לו סים מגולן טלקום ומנוי בכל כלול ב99 שקל. הדפסתי לו את ההנחיות לתפעול המכשיר לחו"ל והוא טס בראש שקט. כשהוא הגיע ליעדו, לא עבד לו. השיחות עבדו אבל הגלישה לא (למרות שהיה לו חיווי שכאילו יש קליטת אינטרנט). הוא התקשר לתמיכה שלהם ובלאגן. הם אמרו לו משהו להקליד שם משתמש וכל מיני דברים בפלאפון בהגדרות ורק אז באת היתה לו יכולת גלישה.
הבעיה שהוא לא זוכר מהו הפתרון, והוא טס עוד פעם לחו"ל. הוא זוכר גם שהם אמרו לו, שהם היו צריכים לעשות את זה בעצמם ולא עשו.
עכשיו אני לא יודע עד כמה מה שהוא מספר לי באמת נכון. אני מאמין שהוא לא זוכר נכון ומתבלבל עם משהו אחר, כי אפ פעם לא שמעתי על להקליד שם מתשמש או משהו כזה.
השאלה שלי, האם למישהו קרה משהו דומה עם השירות של גולן טלקום בחו"ל? ויודע מה הפתרון? (כרטיס סים חדש ומספר חדש) כי צריך לעשות עוד פעם את כל הפרוצדורה.
תודה.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
כנראה הגדרות APN
יש באתר שלהם מדריך שלם לחו"ל
ולמה אתה לא מתקשר פשוט אליהם ושואל מה צריך לעשות?
גם במייל הם עונשים בזמן סביר.
יש באתר שלהם מדריך שלם לחו"ל
ולמה אתה לא מתקשר פשוט אליהם ושואל מה צריך לעשות?
גם במייל הם עונשים בזמן סביר.
עד כמה שאני זוכר, לא צריך לעשות כלום, רק לעשות ריסטרט למכשיר.
יכול להיות שזה תלוי במכשיר גם. חובה לפתוח נדידה במכשיר.
אני טס מחר, קניתי סים חדש של גולן, אעדכן אם יהיה לי זמן.
https://www.golantelecom.co.il/web/roam ... ctions.php
יכול להיות שזה תלוי במכשיר גם. חובה לפתוח נדידה במכשיר.
אני טס מחר, קניתי סים חדש של גולן, אעדכן אם יהיה לי זמן.
https://www.golantelecom.co.il/web/roam ... ctions.php
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32981
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
כדאי לשקול גם את הסים של וואללה מובייל העולה 5 ש"ח בקופיקס ונותן 3GB גלישה בחו"ל בחבילת ה-99 שקל.
המדריך שכתבתי אמור להתאים ברובו גם לגולן טלקום (למי שמתעקש כמובן לשלם 50 ש"ח על סים במקום 5...):
https://www.hometheater.co.il/vp2546811#2546811
המדריך שכתבתי אמור להתאים ברובו גם לגולן טלקום (למי שמתעקש כמובן לשלם 50 ש"ח על סים במקום 5...):
https://www.hometheater.co.il/vp2546811#2546811
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה באמת בעייה.
נכון ללפני כחודש, היו סימים בסניף פ"ת חובבי ציון ובסניף מודיעין.
בסניפי סופר קופיקס לא היו.
נכון ללפני כחודש, היו סימים בסניף פ"ת חובבי ציון ובסניף מודיעין.
בסניפי סופר קופיקס לא היו.
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
לגבי גולן, לא בטוח שצריך לעדכן את הAPN. לפני שבועיים אמא שלי הגיע אלי לפה (לונדון), ובאמת כשנחתה הדליקה את הטלפון ובהתחלה לא היתה גלישה, וריסטרט פתר את הבעיה (אייפון). הצצתי בהגדרות והAPN עדיין מוגדר לגולן בארץ.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

זה נכון, ה-APN הוא ישראלי ולא מקומי. צריך פשוט לוודא שבארץ יש גלישה לפני שיוצאים לחו"ל, הכי פשוט.
לגבי התקלת גלישה, הייתה לי בעייה דומה עם וואללה מובייל בשווייץ (לא היה אינטרנט אחרי שביצעתי שיחת טלפון), ואחרי ריסטרט לסמארטפון (העברה למצב טיסה וחזרה לא עזרה) זה הסתדר.
לגבי התקלת גלישה, הייתה לי בעייה דומה עם וואללה מובייל בשווייץ (לא היה אינטרנט אחרי שביצעתי שיחת טלפון), ואחרי ריסטרט לסמארטפון (העברה למצב טיסה וחזרה לא עזרה) זה הסתדר.
אני משתמש בגולן טלקום מעל לשנתיים במסלול כולל חו"ל, עשינו גולן לעסקים הכולל את השיחות והגלישה בחו"ל, והשירות עובד מעולה.
מידי פעם יש בעיות עם ה-APN במקרים הללו מתקשרים (זה חינם) לשירות הלקוחות של גולן והם מטפלים בבעיה, זה קרה לי פעמיים והם לא הרפו עד שהכל נפתר.
מידי פעם יש בעיות עם ה-APN במקרים הללו מתקשרים (זה חינם) לשירות הלקוחות של גולן והם מטפלים בבעיה, זה קרה לי פעמיים והם לא הרפו עד שהכל נפתר.
הבעיה עם גולן שהם הוסיפו שני סעיפים קטנים לחוזה שמקלקלים את כל עניין הגלישה בחול :
״בחו"ל למדינות הכלולות
שיחות מחו"ל לישראל ומישראל למנוי ב-30 יום* הראשונים מההפעלה - 100 דקות שיחה
גלישה בחו"ל עד 6GB בחודש ב-30 יום* הראשונים מההפעלה הגלישה בנפח 2GB״
משמע עם עד היום היתי בתוכנית של 24 ש״ח לחודש ולקראת הנסיעה היתי עובר לתוכנית 99 ונהנה מ 6 ג'יגה גלישה זה נגמר.
ואכן לפני שבוע חזרתי מאיטליה ולאחר 2 ג'יגה ננעלה לי הגלישה.
״בחו"ל למדינות הכלולות
שיחות מחו"ל לישראל ומישראל למנוי ב-30 יום* הראשונים מההפעלה - 100 דקות שיחה
גלישה בחו"ל עד 6GB בחודש ב-30 יום* הראשונים מההפעלה הגלישה בנפח 2GB״
משמע עם עד היום היתי בתוכנית של 24 ש״ח לחודש ולקראת הנסיעה היתי עובר לתוכנית 99 ונהנה מ 6 ג'יגה גלישה זה נגמר.
ואכן לפני שבוע חזרתי מאיטליה ולאחר 2 ג'יגה ננעלה לי הגלישה.