התייעצות על דלתות פנים
-
ghost_rider
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
שלום לכולם, קודם כל מקווה שזה הפורום הנכון, אם לא אז מתנצל מראש
אשמח להסתייע בניסיון של חברי הפורום כאן - אני בשלב שיפוצים והחלפת דלתות פנים. ראית פרסומים על טריקה שקטה ועמידות בנזקים וברעש ואני די תוהה מה באמת חשוב ועל מה לשים דגש בקניית דלת פנימית?
תודה לעוזרים!
אשמח להסתייע בניסיון של חברי הפורום כאן - אני בשלב שיפוצים והחלפת דלתות פנים. ראית פרסומים על טריקה שקטה ועמידות בנזקים וברעש ואני די תוהה מה באמת חשוב ועל מה לשים דגש בקניית דלת פנימית?
תודה לעוזרים!
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·חחחח...איפה ראיתה אפשרות כזאת? כל החברות הגדולות משתמשתו בכל מני מילויים, עץ מלא זאת מילה גסה מבחינתם. בדיוק רצינו להחליף את כל הדלקות בבית, עשיתי סיבות בכל החברות הגדולות בארץ וגם כמה חברות קטנות, המחירים לא זולים אבל מה שהרג אותי והוריד אותי מהרעיון לבסוף זה שאין שם עץ, הכל פלסטיק וזבל דחוס מסין.psibeast כתב:מישהו הלך במקרה על דלתות פנים מעץ מלא?...
היחידם ש"הרשימו" אותי הם חמדיה כי היתה להם דלת עם מסגרת מעץ מלא ודגם דלת אקוסטית עם משקוף יורד אחרי הסגירה, נחמד מאוד וחשבתי להוסיף כזאת ל"חדר" ק"ב, אבל המחיר...כבר עדיף להוסיף עוד סאב.
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
אני ראיתי דלתות עץ מלא משגעות בעץ ירוק באזור התעשיה בקרית ביאליק, רק ששמעתי עכשיו שהם פשטו רגל 
עכשיו אני לא יודע איפה כן כדאי לעשות דלתות במידה ואני רוצה עץ מלא. ממש היו להם דלתות סופר יפות ואיכותיות, ממש חבל לי. זה לגמרי איכות ורמה מעל כל הדלתות עם המילויים למינהם.
עכשיו אני לא יודע איפה כן כדאי לעשות דלתות במידה ואני רוצה עץ מלא. ממש היו להם דלתות סופר יפות ואיכותיות, ממש חבל לי. זה לגמרי איכות ורמה מעל כל הדלתות עם המילויים למינהם.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
טריקה שקטה זה MUST פשוט תענוג. במיוחד למי שיש זעטוטים ואחרים שלא סוגרים דלתות.
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 588
- שם מלא: Rafalovitch Tom
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 75 פעמים
אין לך מה לשבור את הראש - פנדור ליגה מעל כולם
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

@BUGY
·אני עובד בתחום ואני מכיר הרבה חברות, עץ מלא זו פיקציה וגם אם כן תמצא אין לזה שום יתרון על פני הפתרונות החכמים היום - להיפך יש לזה המון חסרונות. בדלת כניסה לבית פרטי אני מסכים שהיופי והתחושה של עץ מלא הגיונית אבל לא בדלתות פנים.
פנדור השתלטה על השוק בכמה שנים בודדות בגלל איכות הדלתות שלה והמחיר ההוגן.
תלך על דלתות ומשקופים נגד מים.
·אני עובד בתחום ואני מכיר הרבה חברות, עץ מלא זו פיקציה וגם אם כן תמצא אין לזה שום יתרון על פני הפתרונות החכמים היום - להיפך יש לזה המון חסרונות. בדלת כניסה לבית פרטי אני מסכים שהיופי והתחושה של עץ מלא הגיונית אבל לא בדלתות פנים.
תלך על דלתות ומשקופים נגד מים.
- RafalovitchTom
- חבר פעיל במיוחד

@mrraz111
·מספיק ששוטפים את הרצפה עם הרבה מים ונשאר קצת ליד המשקוף או מתחת לכנף, מספיק שמתיז על הכנף מים מהמקלחת, לחות ממקלחות חמות גם פוגמת בעץ רגיל לאורך זמן
·מספיק ששוטפים את הרצפה עם הרבה מים ונשאר קצת ליד המשקוף או מתחת לכנף, מספיק שמתיז על הכנף מים מהמקלחת, לחות ממקלחות חמות גם פוגמת בעץ רגיל לאורך זמן
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·תשמע, כל הסיבה שרצינו להחליף את הדלתות (יש 6 ) זה כי הדלתות "פנדור" שיש לנו כיום פשוט לא משהו. אחרי כמה שנים הכל מתפרק וגם לא ניתן לתקן שום דבר, אפילו לא ידית שיצאו לה הברגים כי הכל עשוי מקרטון ופלסטיק. אישית, לא התלהבתי מפנדור בכלל, אפילו הרעש שהן עושות בסגירה מפריע לי קצת (צליל חלול עם הדהוד מציק ולא טבעי).RafalovitchTom כתב:@BUGY
תלך על דלתות ומשקופים נגד מים....
אני אוהב ועובד הרבה עם עץ, עץ אמיתי ואני יכול להגיד לך שזה לא פיקציה בכלל (לא ממש הבנתי למה אתה מתכוון בזה). אפשר תמיד לתקן, לחתוך, לצבוע מחדש או אפילו להשתמש בדלת למשהו אחר. עץ תמיד נשאר עץ וזה מוצר שימושי. אבל אני מבין שכיום זה הכיוון, כמו רהיטים של איקאי, ואכן יש לזה לפעמים יתרונות על פני עץ מלא אבל אני לא מתחבר לזה. בעץ מלא דרך אגב, אין שום חשש ממים ולחות
היתי בחנות והבחור מכירות אומר לי: "המשקופים עשויים עץ מלא"....אני קצת נדהם לגלות, הולך למשקוף, מסתכל ואז עונה לו: "אתה מתכוון MDF עם פורמייקה?" הבחור עונה לי: " כן, כמו שאמרתי, עץ מלא".
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10917
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
@BUGY
חח.
כן.
הייתי בחנות בראשון.
אישה אחת הסתכלה על כרית, ושאלה את המוכרת מה המילוי.
אז המוכרת ענתה לה:
"פוך סינטטי טבעי אמיתי 100%".
ענקים המוכרים האלו.
חח.
כן.
הייתי בחנות בראשון.
אישה אחת הסתכלה על כרית, ושאלה את המוכרת מה המילוי.
אז המוכרת ענתה לה:
"פוך סינטטי טבעי אמיתי 100%".
ענקים המוכרים האלו.
-
ghost_rider
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
קודם כל - המון תודה לכולם! לא מובן מאליו כל התגובות האלו
אז ניסיתי ככה להכנס לעומק הקורה בימים האחרונים והבנתי שיש דלתות פולימריות ושכאלה שבאמת רק החלק התחתון עם פולימר, מה עדיף ולמה?
לגבי טריקה שקטה ועמידות ברעשים השתכנעי. ושאלה אחת נוספת לגבי האחריות - כמה זמן בד"כ נותנים? לכמה צריך לשאוף...?
תודה שוב לכולם!
אז ניסיתי ככה להכנס לעומק הקורה בימים האחרונים והבנתי שיש דלתות פולימריות ושכאלה שבאמת רק החלק התחתון עם פולימר, מה עדיף ולמה?
לגבי טריקה שקטה ועמידות ברעשים השתכנעי. ושאלה אחת נוספת לגבי האחריות - כמה זמן בד"כ נותנים? לכמה צריך לשאוף...?
תודה שוב לכולם!