בבקשה עזרה -מתלבט בסוג שואב אבק רובוטי

רובוטים שואבי אבק, שוטפי רצפות וחלונות
שלח תגובה
בניר פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 22
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לחברי הפורום,
מתכוון לרכוש שואב אבק רובוטי, מדובר על דירה בשטח של 100 מטר ללא בעלי חיים שטיח גדול בסלון,פרקט ומרצפות.
ראיתי הרבה סוגים, וסרטי השוואה ביוטיוב של כול מיני שואבים. אישית התנסתי במוצרים של XIAOMI ונוכחתי שיש לה מוצרים טובים במחירים סבירים.ראיתי שגם היא הוציאה שואב. מעדיף רכישה מחו"ל, מניסיוני משמעותית יותר זול.
אשמח לקבל חוות דעת ,המלצות לקניה והיכן , יתרונות וחסרונות. בבקשה רק למי שיש שואב בפועל.
תודה מראש
בני

zeev76
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 27
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

שלום,

טכנית עדיין אין לי, אבל הזמנתי אחד ואני ממתין לקבלתו. הזמנתי לאחר התלבטויות רבות (שעלו גם פה בפורום) והשוואות. ראיתי לא מעט כאלה שיש להם את המכשיר והם מאוד מרוצים ממנו, ואף טוענים שהוא לכל הפחות משתווה בביצועיו ל-980 של IROBOT.

לינקים לרכישה:
http://www.gearbest.com/robot-vacuum/pp ... tml?wid=21 - קופון MIROBOT יכווץ לך את המחיר ל-329.99 דולר (לפני משלוח). לפי מה שהמליצו, עדיף להוסיף קצת ולבחור שילוח דרך DHL ולא דרך GCX (אני הזמנתי דרך האחרונים, טרם שראיתי את ההמלצה הנ"ל).

https://www.aliexpress.com/item/Origina ... 03994.html (368 דולר כולל משלוח דרך DHL).

gabbytec
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

יש לי שואב של ILIFE A4 בדירה של 100 מטר, השואב שואב בצורה יפה גם שטיחים קל לניקוי מיכל ניקוי גדול, הוא פועל עם אלגוריתם רנדומלי, אבל בבדיקה שעשיתי לו פיזרתי בכל חדר בבית שתי פיסות נייר קטנות, ולאחר שעה וחצי -שעתיים אני לא זוכר בדיוק הוא אסף את כולם. זמן העבודה שלו הרבה יותר גדול מהמוצהר אצלי הוא עבד מעל 3 שעות ואז כיביתי אותו.

לצורך הגינות: אני שותף באתר www.robotsclean.co.il יש שם טבלה שמציגה את כל הדגמים וההבדלים בינהם, יצא כבר דגם מתקדם ilife a4s אתה מוזמן לקרוא עליו בלינק

EyalAmit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 233
קיבל תודות: 6 פעמים

מצטרף לשאלה

שליחה #4 

ה IROBOT שלנו מת ואני מחפש שואב חדש.
האם יש מישהו בפורום שיכול להמליץ על השואב שלו?

איל

zeev76
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

Re: מצטרף לשאלה

שליחה #5 

@EyalAmit
·
לי יש את הרובוט של שיואמי. רובוט "חכם" שעושה עבודה יסודית - ממפה את אזורי העבודה ומציג באפליקציה את העבודה און-ליין ובסוף העבודה נותן מפה מסכמת של העבודה שביצע. ניתן לתזמן לו מס' זמני הפעלה שונים. ניתן להפעיל אותו מרחוק באמצעות האפליקציה (גם במרחק מהבית. יש לו סוללה חזקה. יש לו שלוש עוצמות. אני מרוצה.

EyalAmit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

דגם ומחיר

שליחה #6 

היי.

תוכל לציין איזה דגם ומחיר בבקשה?

תודה
איל

zeev76
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

Re: דגם ומחיר

שליחה #7 

@EyalAmit
·
לשיואמי יש דגם אחד - Mi Robot. נכון להיום הוא לא נמכר בארץ והמעוניינים מזמינים מחו"ל. עלה (כולל המשלוח, והמע"מ שגובים בארץ) בסביבות 1,750 ש"ח. יש סרטוני השוואה בינו לבין האיירובוט 980 (שנמכר בארץ בקרוב ל-4,000 ש"ח) והשיואמי מנצח בכמה פרמטרים. אם זה מעניין אותך, אוכל לתת לך קישורים לסרטונים וגם קישור למקום ממנו הזמנתי.

סיכון מסוים הוא באחריות (שאין בארץ). יחד עם זאת, אנשים שמחזיקים אותו כבר תשעה חודשים מדווחים שלא היה להם תקלות עד עכשיו.

EyalAmit
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

תודה

שליחה #8 

השואב אכן נראה טוב.
אודה לך אם תוכל לשלוח קישור למקום ממנו הזמנת.

נראה לי שאלך עליו.

איל

zeev76
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

Re: תודה

שליחה #9 

@EyalAmit
·
קניתי מאתר גירבסט בקישור הזה.

שים קופון MIROBOT והמחיר יצנח ל-329.99 דולר + דמי משלוח כ-32 דולר (דרך gcx) או שתוסיף 6 דולר למשלוח דרך DHL.

קח בחשבון, שבארץ אתה מוסיף מע"מ + דמי שחרור. סה"כ אמור לצאת לך כ-1,650 ש"ח.

בהצלחה.

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3431
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 219 פעמים

שליחה #10 

השאיבה של הרומבה הרבה יותר טובה, זה שהוא קופץ ממקום למקום זה דיי מעצבן אבל היתרון בזה שהוא עובר כמה פעמים על אותו מקום.

אני השוואתי את ה 890 שלי עם Mi Robot והרומבה ניקה (אבקת שפכטל משיפשוף קירות) הרבה יותר טוב.

zeev76
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

@yarino
·
כמובן שאין לי שום אינטרס להמליץ דווקא על הרובוט של שיואמי. אני פשוט מרוצה ממנו. לפי מה שראיתי, האלגוריתם שלו עולה בהרבה על זה של האיירובוט. נכון, האיירובוט עובר על אותו מקום מס' פעמים (לפי מה שאתה כותב, וגם ראיתי בעוד מקום), אבל יש בכך גם חיסרון - זמן הניקוי שלו הרבה יותר ארוך. בשיואמי הוא עובר על כל מקום בקפדנות. הכי הרבה, אתה יכול להפעיל אותו לעוד סיבוב (ואני לא נזקקתי לזה בינתיים).

אבל, וזה אבל גדול, האיירובוט ה"חכם" (דגמים 960 ו-980) עולה למעלה מפי שניים מהשיואמי (אם אני לא טועה, הדגם שלך, 890, הוא לא "חכם" אלא רנדומלי, לא?).

yarino
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3431
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 219 פעמים

שליחה #12 

שלי אכן רנדומלי ולי אישית כלל לא מפריע כמה זמן לוקח לו לנקות מפני שאני מפעיל אותו בזמן שאני לא בבית.
האכזבה שלי מהשיואמי היתה מעוצמת השאיבה ושורה תחתונה..בסוף הפעולה הרומבה ניקה טוב יותר.

אין ספק שאם מדברים על VFM אז השיואמי זו בחירה טובה מאוד.

שלח תגובה

חזור אל “רובוטים ביתיים”