עזרה בהוזלת המפרט
בוקר טוב לכולם וסופ"ש מהנה!
החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הנייח שלי בחדר אז ישבתי עם חבר ויחד בנינו מפרט שעונה על הצרכים שלי באתר של החנות TMS ומה שאני מחפש זה חנות שאולי שם אוכל למצוא את המפרט הנ"ל בעלות זולה יותר וכאן אני אשמח לעזרתכם כי הרבה זמן לא התעסקתי בבניית מחשב ואני מאמין שיש חנויות שיוכלו לתת לי מחיר זול יותר,להלן המפרט:
מעבד: intel i7 6700 4.0ghz (2.4ghz turbo) skylake lga1151 tray
קירור למעבד: arctic cooling freezer 13co
לוח אם: gigabyte gaz270 gaming k3
זיכרון: corsair ddr 4 26g(8gX2) 2400 cl 14 vengeance lpx red cmk16gx4m2a2400c14r
כרטיס מסך: gigabyte gtx1060 g1 gaming 6b
קשיח למחשב שולחני: ocz trion 150ssd - 240g
קשיח למחשב שולחני: wd 1t sata3 caviar blue 1tb platter
כונן אופטי: lg dvdrw x24 sata
מארז: עדיפות למארז שחור ושקט (דגש על שקט) נטול תאורה (המחשב בחדר והבת זוג לא מסוגלת לישון עם תאורה לצערי).
המחיר באתר של TMS הינו 5650 ש"ח אשמח לעזרה שלכם, אם לא יהיה ניתן להשיג את המפרט הנ"ל בזול יותר מבלי לשנות אותו-כנראה שארכוש אתו דרך TMS. תודה מראש לעוזרים וסליחה על החפירה.
החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הנייח שלי בחדר אז ישבתי עם חבר ויחד בנינו מפרט שעונה על הצרכים שלי באתר של החנות TMS ומה שאני מחפש זה חנות שאולי שם אוכל למצוא את המפרט הנ"ל בעלות זולה יותר וכאן אני אשמח לעזרתכם כי הרבה זמן לא התעסקתי בבניית מחשב ואני מאמין שיש חנויות שיוכלו לתת לי מחיר זול יותר,להלן המפרט:
מעבד: intel i7 6700 4.0ghz (2.4ghz turbo) skylake lga1151 tray
קירור למעבד: arctic cooling freezer 13co
לוח אם: gigabyte gaz270 gaming k3
זיכרון: corsair ddr 4 26g(8gX2) 2400 cl 14 vengeance lpx red cmk16gx4m2a2400c14r
כרטיס מסך: gigabyte gtx1060 g1 gaming 6b
קשיח למחשב שולחני: ocz trion 150ssd - 240g
קשיח למחשב שולחני: wd 1t sata3 caviar blue 1tb platter
כונן אופטי: lg dvdrw x24 sata
מארז: עדיפות למארז שחור ושקט (דגש על שקט) נטול תאורה (המחשב בחדר והבת זוג לא מסוגלת לישון עם תאורה לצערי).
המחיר באתר של TMS הינו 5650 ש"ח אשמח לעזרה שלכם, אם לא יהיה ניתן להשיג את המפרט הנ"ל בזול יותר מבלי לשנות אותו-כנראה שארכוש אתו דרך TMS. תודה מראש לעוזרים וסליחה על החפירה.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
מה בדיוק הצרכים שלך?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
הצרכים שלי מהמחשב הם בעיקרון לא צרכים שמצריכים מהמחשב ברמה שנבנה כאן למעלה בוודאות אני אומר לכם-אני בקושי משחק במחשב ולא בשביל זה הוא נקנה אבל! ויש אבל שעליו אני מוכן לשלם את הסכום הנ"ל-אם אני כבר קונה מחשב חדיש אני לא רוצה למנוע מעצמי את האופציה להריץ משחק במידה ואתלהב מאחד כזה (נכון להיום המשחק forza horizon 3 מושך אותי מאוד והדרישות שלו גבוהות.) אז בעיקרון הצגת סרטים ב 4k, אינטרנט, מוסיקה כמו שאמרתי לא יותר מדיי ולא משהו שמצריך מחשב בסכומים האלה אבל בשביל ראש שקט ולא להיות מוגבל כשארצה פתאום להריץ משחק אני מוכן להשקיע את הסכום. לגבי המפרט של המחשב הנוכחי (מדובר על מחשב בן 7 או יותר) אני אבדוק ואעדכן.
עריכה: להלן המפרט של המחשב הנוכחי דרך תוכנת spuz:
[imgbig]http://www.interload.co.il/upload/8887085.png[/imgbig]
[imgbig]http://www.interload.co.il/upload/6713587.png[/imgbig]
[imgbig]http://www.interload.co.il/upload/5752929.png[/imgbig]
[imgbig]http://www.interload.co.il/upload/7038366.png[/imgbig]
עריכה: להלן המפרט של המחשב הנוכחי דרך תוכנת spuz:
[imgbig]http://www.interload.co.il/upload/8887085.png[/imgbig]
[imgbig]http://www.interload.co.il/upload/6713587.png[/imgbig]
[imgbig]http://www.interload.co.il/upload/5752929.png[/imgbig]
[imgbig]http://www.interload.co.il/upload/7038366.png[/imgbig]
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
אין שום צורך לשדרג את כל המחשב, חבל על הכסף. תחליף דיסק לSSD אם הוא לא כזה, תתקין מערכת הפעלה חדשה ואתה מסודר לעוד כמה שנים. כשתרצה לראות 4K, או יותר נכון כשיהיה תוכן 4K לראות, תוסיף לך כרטיס מסך מתאים ואתה מסודר. אבל לקנות מחשב גימיניג חזק רק כדי לגלוש באינטרנט עם "ראש שקט", זה די מיותר. תשדרג מסך, עכבר טוב, מקלדת מכנית, משטח לעכבר...דברים בסגנון הזה ישפרו לך את החוויה יותר ממחשב חדש ב6K...
בוגי ידידי מעריך את התגובה שלך ואת הניסיון המשמעותי לחסוך בעלויות אז נתחיל מזה:
1. המחשב מחובר באופן קבוע למסך 55' של LG ואין בחדר מסך מחשב אחר, ככה שהמסך בנוי ל 4K.
2. לגבי מקלדת עכבר ומשטח לעכבר-אני עובד אלחוטי המקלדת והעכבר נמצאים על המיטה ועובדים מצויין, לאחרונה גם הוחלף הסט ל Wireless keyboard 3050 מבית Microsoft ככה שבאמת אין צורך להחליפם.
3. מבחינת חומרה: לגבי הזיכרון SSD במקרה שלי יותר חשוב להחליף את הזיכרון RAM כי המחשב באמת על סף קריסה ונתקע לא מעט פעמים, אבל במקביל אליו צריך להגדיל את נפח זיכרון המקום כי 350GB ממש לא מספיקים לי והמקום עומד להגמר, יש גם בעיה כלשהי של מאמץ, המחשב מחובר ב HDMI לרסיבר של מרנץ שמעביר למסך והמון פעמים אני נתקל בניתוקים של המחשב שמקפיצים את המסך לשניה וחצי וחוזרים מה שיכול לגרום לנזק גם במסך וגם ברסיבר, אם כל הסיבות הנ"ל לא מצדיקות להחליף סוף סוף למחשב חדש-כשאני רואה סרט FHD והטלויזיה על מצב צפיה שהוא לא "Game" (מה שאומר שגם המסך מעבד את התמונה שהוא מקבל ולא רק הכרטיס מסך במחשב) יש קטיעות קטנות כאלה שממש מעצבנות, אם אני עובר למצב GAME אז העצירות הקטנות האלה נעלמות אבל רואים את הסרט הרבה פחות מהר, מה שהורס את ההנאה.
לסיכום-כבר ערכתי את הבדיקה הזו לשדרג חלקי חומרה במחשב הנוכחי שלי והגעתי למסקנה שזה לא משתלם בעליל ואם כבר אז כבר.
אבל שוב תודה על הניסיון ואחרי שהסברתי את העמדה שלי-אני אוכל למצוא את המפרט בהודעה הראשונה במחיר נמוך ממה שהוצע לי בחנות TMS לדעתכם?
1. המחשב מחובר באופן קבוע למסך 55' של LG ואין בחדר מסך מחשב אחר, ככה שהמסך בנוי ל 4K.
2. לגבי מקלדת עכבר ומשטח לעכבר-אני עובד אלחוטי המקלדת והעכבר נמצאים על המיטה ועובדים מצויין, לאחרונה גם הוחלף הסט ל Wireless keyboard 3050 מבית Microsoft ככה שבאמת אין צורך להחליפם.
3. מבחינת חומרה: לגבי הזיכרון SSD במקרה שלי יותר חשוב להחליף את הזיכרון RAM כי המחשב באמת על סף קריסה ונתקע לא מעט פעמים, אבל במקביל אליו צריך להגדיל את נפח זיכרון המקום כי 350GB ממש לא מספיקים לי והמקום עומד להגמר, יש גם בעיה כלשהי של מאמץ, המחשב מחובר ב HDMI לרסיבר של מרנץ שמעביר למסך והמון פעמים אני נתקל בניתוקים של המחשב שמקפיצים את המסך לשניה וחצי וחוזרים מה שיכול לגרום לנזק גם במסך וגם ברסיבר, אם כל הסיבות הנ"ל לא מצדיקות להחליף סוף סוף למחשב חדש-כשאני רואה סרט FHD והטלויזיה על מצב צפיה שהוא לא "Game" (מה שאומר שגם המסך מעבד את התמונה שהוא מקבל ולא רק הכרטיס מסך במחשב) יש קטיעות קטנות כאלה שממש מעצבנות, אם אני עובר למצב GAME אז העצירות הקטנות האלה נעלמות אבל רואים את הסרט הרבה פחות מהר, מה שהורס את ההנאה.
לסיכום-כבר ערכתי את הבדיקה הזו לשדרג חלקי חומרה במחשב הנוכחי שלי והגעתי למסקנה שזה לא משתלם בעליל ואם כבר אז כבר.
אבל שוב תודה על הניסיון ואחרי שהסברתי את העמדה שלי-אני אוכל למצוא את המפרט בהודעה הראשונה במחיר נמוך ממה שהוצע לי בחנות TMS לדעתכם?
אור
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
אני דווקא מסכים עם בוגי. לא רואה שום צורך לקנות מחשב חדש בסכום כזה רק בשביל להריץ כמה סרטים ולגלוש באינטרנט.
שדרוג של כמה חלקים יתנו חיים למחשב לעוד כמה שנים.
איזה ספק כוח יש למחשב הנוכחי?
שדרוג של כמה חלקים יתנו חיים למחשב לעוד כמה שנים.
איזה ספק כוח יש למחשב הנוכחי?
- BUGY
- חבר מכור קשה

·אני מבין ומקבל את הגישה שלך, אבל מה שאתה אומר רק מחזק את מה שאמרתי קודם, אלה בדיוק הבעיות של כונן ישן ומערכת הפעלה ישנה. תרשה לי שניה ל הסביר:orku כתב:בוגי ידידי מעריך את התגובה שלך ואת הניסיון המשמעותי לחסוך בעלויות אז נתחיל מזה:
אבל שוב תודה על הניסיון ואחרי שהסברתי את העמדה שלי-אני אוכל למצוא את המפרט בהודעה הראשונה במחיר נמוך ממה שהוצע לי בחנות TMS לדעתכם?...
SSD בתור כונן ראשי ומערכת חדשה יזרז לך את המחשב פי כמה מהמצב שבו הוא נמצא היום ויפתור את רוב הבעיות חוץ מאחת שלא קשורה למחשב, הבעיות עם התמונה הנעלמת. זה נמשע כמו כבל HDMI לא טוב (או כרטיס מסך דפוק או דריבירים שבורים אבל לרוב זה הכבל). הוספת כונן HD רגיל עם נפח גדול של כמה טרה יפתור לך את כל הבעיות ועוד סלוט אחד של זכרון ואתה מסודר לכמה שנים לפחות. מה שיפה בהצא שלי, שגם אם אתה תרצה לשדרג עוד שנה או חודש, הכוננים ימשיכו למחשב החדש, הזכרון לא אבל זה רכיב זול ביותר, כך שזאת תהיה ההוצא היחידה שלך עם תרצה לשדרג עוד שבוע או שנה. כמעט ואין לך מה להפסיד. מה יש לך להרוויח? כסף. זאת השנה שבא AMD חוזרים לשוק בצורה רצינית, עם כרטיס מסך חדש, מעבדים חדשים וזה אומר ירידת מחירים בצד של אינטל.
חוץ מזה, לגבי סעיף 1, זה שיש מסך 4K לא אומר שיש לך תוכן. יש כמה סדרות וכמה סרטים בודדים וזהו. שירות באתרים כמו נטפליקס או הממיר החדש של יס, לא מצריך מחשב חזק מאוד כמו שאתה רוצה.
בכל מקרה, בשביל לענות בדיוק על השאלה שלך, צריך לעשות חיפוש והשוואה בין אתרים שונים עם הרכיבים הללו, משהו שאתה היתה אמור לעשות מזמן ואני תמיד ממליץ לבדוק בעוד אתרים, כמו פלונטר, KSP ואיבורי. הראשון קצת יותר יקר מהם אבל שרות טוב ואילו שני האחרים לרוב מאוד זולים אבל שרות לא משהו
שוב תודה על ההסברים ותודה לכל מי שמתייחס.
אם נתרכז רגע בסיבה אחת מתוך כל השאר להחלפת המחשב היא שהזכרתי בהודעה הראשונה שאני מוכן להשקיע את זה כדי שכשיגיע משחק שבא לי עליו אני לא אהיה מוגבל, לגבי תכני 4k נכון שמבחינת סרטים וסדרות עדיין אין תכנים אבל תחום המשחקים היום נכנס חזק לעולם ה 4k, אני לא אשקר-אני אוהב לשחק (בעיקר במשחקי מירוצים) הבעיה היא שהתחום מתפתח כ"כ מהר בעקבות הקונסולות (שאני אישית לא נהנה מהן כי הרבה יותר נוח לי עם מקלדת ועכבר לעומת הג׳וייסטיקים של הסוני והאקס (היה לי את שניהם) ככה שלשדרג את המחשב הנוכחי זה אומנם יוזיל הוצאות ואולי זו אופציה מצויינת כדי להשאיר את המחשב בצד אבל אני בספק אם אחרי השדרוג הזה המחשב יוכל לענות על הדרישות של המשחקים החדישים שיוצאים.
אם נתרכז רגע בסיבה אחת מתוך כל השאר להחלפת המחשב היא שהזכרתי בהודעה הראשונה שאני מוכן להשקיע את זה כדי שכשיגיע משחק שבא לי עליו אני לא אהיה מוגבל, לגבי תכני 4k נכון שמבחינת סרטים וסדרות עדיין אין תכנים אבל תחום המשחקים היום נכנס חזק לעולם ה 4k, אני לא אשקר-אני אוהב לשחק (בעיקר במשחקי מירוצים) הבעיה היא שהתחום מתפתח כ"כ מהר בעקבות הקונסולות (שאני אישית לא נהנה מהן כי הרבה יותר נוח לי עם מקלדת ועכבר לעומת הג׳וייסטיקים של הסוני והאקס (היה לי את שניהם) ככה שלשדרג את המחשב הנוכחי זה אומנם יוזיל הוצאות ואולי זו אופציה מצויינת כדי להשאיר את המחשב בצד אבל אני בספק אם אחרי השדרוג הזה המחשב יוכל לענות על הדרישות של המשחקים החדישים שיוצאים.
אור
- BUGY
- חבר מכור קשה

אתה צריך להחליט, כן משחק או לא או מדי פעם או אולי ...orku כתב:שוב תודה על ההסברים ותודה לכל מי שמתייחס.
אם נתרכז רגע בסיבה אחת מתוך כל השאר להחלפת המחשב היא שהזכרתי בהודעה הראשונה שאני מוכן להשקיע את זה כדי שכשיגיע משחק שבא לי עליו אני לא אהיה מוגבל, לגבי תכני 4k נכון שמבחינת סרטים וסדרות עדיין אין תכנים אבל תחום המשחקים היום נכנס חזק לעולם ה 4k, אני לא אשקר-אני אוהב לשחק (בעיקר במשחקי מירוצים) הבעיה היא שהתחום מתפתח כ"כ מהר בעקבות הקונסולות (שאני אישית לא נהנה מהן כי הרבה יותר נוח לי עם מקלדת ועכבר לעומת הג׳וייסטיקים של הסוני והאקס (היה לי את שניהם) ככה שלשדרג את המחשב הנוכחי זה אומנם יוזיל הוצאות ואולי זו אופציה מצויינת כדי להשאיר את המחשב בצד אבל אני בספק אם אחרי השדרוג הזה המחשב יוכל לענות על הדרישות של המשחקים החדישים שיוצאים....
אתה ממתין למשחק שאולי תרצה לשחק בו, הבעיה שאתה לא יודע אולי דרישות מערכת יהיו לו