צריך עזרה בנושא NVR ומצלמות IP

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
nameuser פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום רב,

אני רוצה לקנות NVR לחיבור של כ 3 מצלמות (אבל אני מעדיף לקנות 8 ערוצים כי אולי אוסיף עוד).
חשוב לי שהמצלמות יצלמו ויוקלטו מבלי חיבור לראוטר בכלל וללא שום חיבור לאינטרנט.
ישנם מכשירי NVR שלהם 8 חיבורים (כמו זה: https://www.aliexpress.com/item-img/Hik ... 7.1.KbPyqR)
ויש אחרים שיש להם חיבור אחד.
מה הבדל בניהם? האם זה שיש לו 8 חיבורים בעצם מכיל בתוכו סוויץ'?
האם ניתן לקנות NVR עם חיבור אחד ועם 8 ערוצים לחבר את המצלמות לסוויץ' ואת הסוויץ' לNVR וזהו? או שחייב לעבור דרך הראוטר, אני קצת מבולבל ואשמח אם מישהו יעשה לי סדר בדברים.

אתם מכירים NVR מומלץ בזול מחו"ל או שעדיף להשקיע 1500 ש"ח על אלו מהארץ?

Scanner
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 512
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #2 

אני אענה על מה שאני יודע:
הדרישות שלך דיי בסיסיות, לדעתי כמעט כל דגם יוכל לענות על הצרכים שלך.
התעבורה שלך לא תגרום לעומס על הרשת ולכן פורט אחד יספיק אבל תצטרך סוויץ'. NVR עם 8 פורטים יחסוך לך את הסוויץ'.
הראוטר לא רלוונטי (אלא אם כן תרצה להתחבר למצלמות מרחוק).
בהצלחה

nameuser פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

Scanner כתב:אני אענה על מה שאני יודע:
הדרישות שלך דיי בסיסיות, לדעתי כמעט כל דגם יוכל לענות על הצרכים שלך.
התעבורה שלך לא תגרום לעומס על הרשת ולכן פורט אחד יספיק אבל תצטרך סוויץ'. NVR עם 8 פורטים יחסוך לך את הסוויץ'.
הראוטר לא רלוונטי (אלא אם כן תרצה להתחבר למצלמות מרחוק).
בהצלחה
...
תודה על התשובה.
אז מה ההבדל העיקרי בין הדגמים.היותר יקרים?
האם ניתן לצפות בחיבור לטלוויזיה ולהקליט במקביל?

Fish72
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3187
נתן תודות: 909 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #4 

@nameuser
·ראשית ה NVR ששלחת לינק אליו הוא NVR תומך POE - כלומר מספק מתח למצלמות - מה שהופך אותו למאוד יקר ואני לא בטוח שבאמת הוא יוכל לספק מתח לכל המצלמות (8 מצלמות זה סדר גודל של כ-4 אמפר + 2 אמפר ל NVR עצמו ולדיסק הקשיח - כלומר לפחות 6 אמפר נקי).
שנית, אם מערכת ההקלטה שלך סגורה ולא מחוברת לאינטרנט, אתה יכול לשים NVR עם סוויץ' כפי ש SCANNER הציע, ולתת כתובת סטטית לנתב ולמצלמות, כך שלכל אחד יש כתובת עצמאית ברשת שיצרת.
ההבדל בדגמי ה NVR מתבטאים בעיקר ביכולת עיבוד תמונה (רזולוציה גבוהה יותר של יותר מצלמות בו זמנית), יכולת ניגון בו זמנית, שרותי אינטרנט מתקדמים, איכות בניה, תמיכה בעדכוני קושחה, אפשרות לחיבור יותר מדיסק קשיח אחד ועוד ועוד.
לצרכים בסיסיים של 3 מצלמות עם אופציה להרחבה בעתיד הייתי קונה NVR לא יקר שתומך ב-8 ערוצים ומצלמות באיכות טובה יחסית.
אם אתה רוצה לחבר את המצלמות עם מתח שיגיע באמצעות כבל הרשת ולא מספק כח עצמאי, תצטרך רכזת POE שזה סיפור שיכול להיות קצת יקר (אבל יותר זול מה NVR שצירפת לינק אליו).
בנוסף מצלמות עם POE מובנה בדרך כלל יקרות יותר ממצלמות פשוטות.
NVR בסיסי שיעשה את העבודה עם 3 מצלמות IP 1080P לא יקרות (לא POE) יעלה לך בסדר גודל של 140$ (ללא דיסק קשיח)
NVR כולל סוויץ POE + שלוש מצלמות 1080P לא יקרות יעלה להערכתי לפחות 200$
ואני מדבר על ציוד בסיסי באיכות סבירה. משהו ברמה גבוהה יותר יתחיל להערכתי בסדר גודל של לפחות 500$ מתוצרת DAHUA למשל

nameuser פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

עזרתם לי מאוד!
בסוף קניתי סוויץ' וNVR זול ב33 דולר נראה לי שעדיף לקנות אותו וכמו שאמרתם, אם הוא עונה על הדרישות שלי, הרווחתי, אם לא אני אחפש אחד יותר יקר.
תודה לכם וחג שמח :)

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”