מתאם HDMI אלחוטי- שאלה לגבי הקול שהוא מעביר
שלום
יש לי מסך שנמצא בסלון ומחשב שנמצא בחדר אחר בביתמשהו כמו 5-10 מטר מהמסך, אני רוצה להעביר מה שאני רואה במחשב אל המסך בסלון כולל שיתנגן השמע במסך בסלון ובו זמנית לראות דברים אחרים במחשב ולשמוע מה שבמחשב - במחשב, הבנתי שזה אפשרי עם מתאם HDMI אלחוטי, האם ניתן לחלק גם את הקול יחד עם זה?
יש איזה שהיא המלצה לכזה מתאם?
תודה רבה
יש לי מסך שנמצא בסלון ומחשב שנמצא בחדר אחר בביתמשהו כמו 5-10 מטר מהמסך, אני רוצה להעביר מה שאני רואה במחשב אל המסך בסלון כולל שיתנגן השמע במסך בסלון ובו זמנית לראות דברים אחרים במחשב ולשמוע מה שבמחשב - במחשב, הבנתי שזה אפשרי עם מתאם HDMI אלחוטי, האם ניתן לחלק גם את הקול יחד עם זה?
יש איזה שהיא המלצה לכזה מתאם?
תודה רבה
אני משתמש בזה:
http://dvdo.com/product/dvdo-air3c/
עובד מצויין אם יש קו ראייה בין המשדר למקלט, בגלל התדר הגבוה (60GHz) לא יודע אם זה יעבוד דרך קירות..
http://dvdo.com/product/dvdo-air3c/
עובד מצויין אם יש קו ראייה בין המשדר למקלט, בגלל התדר הגבוה (60GHz) לא יודע אם זה יעבוד דרך קירות..
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 550
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 50 פעמים
@I7210I
·בגדול זה אפשרי, אתה יכול להגדיר בנגן באיזה יציאת סאונד להשתמש.
יכול להגיד לך שאצלי זה לא עבד בצורה מושלמת מכיוון שלעיתים השימוש במחשב בזמן הפעלת סרט במסך השני הקפיץ לפעמים את העכבר אל המסך השני, או שלחיצת כפתור מסויימת השפיעה על הנגן וידאו
·בגדול זה אפשרי, אתה יכול להגדיר בנגן באיזה יציאת סאונד להשתמש.
יכול להגיד לך שאצלי זה לא עבד בצורה מושלמת מכיוון שלעיתים השימוש במחשב בזמן הפעלת סרט במסך השני הקפיץ לפעמים את העכבר אל המסך השני, או שלחיצת כפתור מסויימת השפיעה על הנגן וידאו
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

@I7210I
·המחשב יודע לזהות שיש מספר יציאות וניתן להגדיר לכל אפליקציה יציאה אחרת.
אצלי הרמקולים של המחשב הוגדרו כראשיים ואז מי שעבד על המחשב שמע משם.
השתמשתי בקודי כנגן, ניתן להגדיר שם שיראו את התצוגה על מסך אחר מהראשי וניתן לבחור שם את יציאת הקול באופן ספציפי, ואז ניתן לראות את הסרטים במסך נפרד בלי הפרעה.
·המחשב יודע לזהות שיש מספר יציאות וניתן להגדיר לכל אפליקציה יציאה אחרת.
אצלי הרמקולים של המחשב הוגדרו כראשיים ואז מי שעבד על המחשב שמע משם.
השתמשתי בקודי כנגן, ניתן להגדיר שם שיראו את התצוגה על מסך אחר מהראשי וניתן לבחור שם את יציאת הקול באופן ספציפי, ואז ניתן לראות את הסרטים במסך נפרד בלי הפרעה.
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

@I7210I
·
למחשב יש 2 יציאות HDMI,
יציאה אחת למסך מחשב רגיל כאשר הקול יוצא דרך רמקולים 2.1 שמחוברים לכרטיס הקול (למרות שניתן גם לשמוע דרך הרמקולים של המסך מחשב דרך הHDMI.
היציאה השניה למסך טלויזיה.
ההגדרה של לאן לשלוח את הקול זה מתוך נגן הוידאו, אני משתמש בקודי.
אין לי עוד מכשירים/מפצלים
·
למחשב יש 2 יציאות HDMI,
יציאה אחת למסך מחשב רגיל כאשר הקול יוצא דרך רמקולים 2.1 שמחוברים לכרטיס הקול (למרות שניתן גם לשמוע דרך הרמקולים של המסך מחשב דרך הHDMI.
היציאה השניה למסך טלויזיה.
ההגדרה של לאן לשלוח את הקול זה מתוך נגן הוידאו, אני משתמש בקודי.
אין לי עוד מכשירים/מפצלים