עזרה בבחירת רסיבר חדש מבולבל חייב שתגיבו בבקשה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Snirrrr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 240
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים בא אליכם מיואש מכל המספרים והכניסות וחברות השונות. אחרי סינונים ביני לבין עצמי הגעתי להיתלבטות קשה מאוד בין שני רסיברים

הראשון:אונקיו rz810

השני:marantz sr6011

ממה שאני ראיתי שתיהם מעולים וטובים אבל באמת לא יודע במה לבחור.אני יודע שתשאלו איזה רמקולים יש לי ואיזה סדר גודל של חדר/סלון יש לי אבל בעזרת ה׳ אני עומד להיתחתן ולהיכנס לדירה.הרמקולים שלי היום די פשוטים משרתים אותי 9שנים כבר,חוץ מהסאב שהוא די באיזור השלוש שנים סאב של אומגה האודיו 10 אינץ encore10.אני מתכנן לבנות על הרסיבר החדש את הרמקולים החדשים חייב פשוט עזרה איזה מבין שניהם הוא פשוט יותר טוב לא קשור לרמקולים ולגודל החדר. אני יישמח לעזרה ממכם, כמובן שאני בונה על זה שבדירה החדשה אני יעשה הכנה לאטמוס וdts x. יש לי כבר מסך שתומך hdr ו4k מלא סמסונג ks8500.יהיו ברסיבר שימושים רבים מוסיקה,סרטים (בעיקר מסטרימר מיניקס neo u9 שגם תומך בכל הפורמטים החדשים גם של סאונד וגם של תמונה),אקס בוקס וואן אס,PS4 pro. תודה רבה לכם
נערך לאחרונה על ידי Snirrrr ב 29/03/2017 23:54, נערך פעם 1 בסך הכל.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7409
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #2 

אתה מיואש וזה מה שמצאת אז קח את המרנץ
Sony 1040
Monitor mass

Snirrrr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

מה הכוונה אחי אתה מיואש וזה מה שמצאת כאילו זה לא טוב?

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #4 

קשה לך כי אתה הולך הפוך.
קודם כל, תמתין עד שתעבור דירה, מה הלחץ עכשיו? האם הרסיבר שלך כיום לא מספק? עכשיו מתחילים לצאת דגמים חדשים בחו"ל, יש עוד כמה דברים קטנים שצריכים להיסגר... חוץ מזה, עדיף להתאים את הרסיבר לרמקולים מאשר לחפש אחרי זה רמקולים שמתאימים לרסיבר.

האם אתה צריך רסיבר כזה, האם אתה מתכנן על 7.1.4? הגברה חיצונית? מגבר סטריאו בשילוב רסיבר?

Snirrrr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

באלי ממש להיתחדש ברסיבר הרסיבר שלי לא מספק בכלל נכון להיום אני עם pioneer vsx 823k שלא מתממשק לי עם המסך.כל עיניין ה4k והhdr פורמטי סאונד שאני מפסיד בגלל שאני מחובר באופטי בקיצור מבואס עליו כבר.וגם כי כשאני ייכנס לדירה החדשה בעזרת ה׳ לא יודע מה האמצעים שיהיו והסדר עדיפויות שלי יהיה שונה ;) אחרי הכל חתונה מעבר דירה ילדים ולא באלי שזה יהיה משהו זניח. ממה שהבנתי זה רסיברים חדשים יחסית ברמה די גבוהה שאמור לעשות שקט לכמה שנים כי מסך ומגבר אני לא יחליף כל שנתיים. לא רואה את עצמי עם הגברות חיצוניות,וכמובן שהכוונה לעשות שימוש באטמוס הכי מלא שאני יוכל לעשות שההמלצה הבכירה היא 7.2.4 . סליחה על השאלה הדבילית אבל אין לי מושג איך באמת למדוד את עוצמת הרסיבר ממה שהבנתי היצרנים אוהבים לנפח אבל דווקא במרנץ המספרים נראו לי נמוכים אולי אני טועה. מהסוף זה משהו שאני צריך לעשות ומתלבט מאוד מבחינת שניהם כי נכנסים לי בתקציב.
אני ישמח לעזרה מכם יש פה אנשים שמאוד מבינים

(אגב רמקולים אני לא דואג מזה יש כל מיני מקורות שמוכרים רמקולים יד שניה ברמות מאוד גבוהות ובמחירים שאני מאמין שלאט לאט אני יוכל להתאים לי סט פצצה)

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #6 

המרנץ איכותי יותר משמעותית אך דיי נקי מתוספות. האונקיו החדשים זה פיוניר מסורס ובתחפושת. הבעיה באונקיו כמו ה 810 זה שהרסיבר הוא 7 ערוצים אבל גם מוגבל לחיבור פיזי של 7 ערוצים בלבד. מה זה אומר? שאתה מראש חייב לבחור רמקולי SURROUND BACK או רמקולי תקרה. במרנץ או כל חברה אחרת זה לא כך. יש 7 ערוצים מוגברים אבל 9 חיבורי רמקולים. כאשר פס הקול הוא 7.1 אז התקרה מושבתים והאחוריים עובדים, וכאשר פס הקול הוא אטמוס אז המצב הפוך. כך לא צריך לעשות ויתורים כמו באונקיו...

המלצה שלי, תרד משניהם. לך על דנון באותו המחיר. תקבל הרבה יותר תמורה...

Snirrrr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

דנון 9.2 יעלה לי הרבה יותר יש לי איזשהי מגבלה בתקציב בדקתי על הדנון avrx4200 אבל ירדתי ממנו כי הבנתי שהוא לא תומך hdr 10. והמקביל שלו זה ה4300 החדש שהוא יקר לי מאוד

Sexter
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #8 

לא 9.2. דנון 7.2 הוא מגיע עם חיבורים ל 9.2 אבל הגברה 7.2. אז אתה לא עושה ויתורים על מיקום הרמקולים ויכול להינות מ 7.2.0 או 5.2.2 (אתה צריך 9 רמקולים כמובן). לך על דנון X2200W למשל.

Snirrrr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

הבנתי שהם לא תומכים hdr 10ממה שדיברתי בחנויות

Snirrrr פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

ה 6011 בא להחליף את ה 6010 כאשר ההבדל העיקרי בניהם הוא שה 6010
הוא 7.2 ערוצים וה 6011 קיבל תוספת של 2 ערוצים מוגברים והוא 9.2 ערוצים
110W לערוץ עם יכולת פיענוח ל 11.2 וע'י שימוש ב PREOUTS והגברה חיצונית
ל 2 ערוצים מקבלים 7.1.4 ATMOS וגם DTS-X פעילים ישר מהקופסא ללא צורך
בעדכון. 8 כניסות ו 2 יציאות של HDMI 2.0A כאשר כולם תואמות HDCP 2.2 .
כמו כן 4K/60Hz video passthrough כולל HDR (High Dynamic Range), 4:4:4 subsampling
, 21:9 , 3D, BT.2020. ניגון אודיו כולל hi-res audio FLAC, ALAC, AIFF, WAV formats, DSD (2.8/5.6MHz).
אפשרויות הקישורים כוללות כמובן Bluetooth, built-in 2.4GHz/5GHz Wi-Fi, AirPlay and playback from NAS.
מערכת הכיול היא Audyssey MultEQ . ו PREOUTS ל 11.2 ערוצים. הרסיבר אמור להגיע לחנויות בחודש
ספטמבר והמחיר נכון להיום הוא 1.400$
למפרט המלא.
http://www.us.marantz.com/us/Products/P ... tId=SR6011

הוא 9.2 מוגבר לערוץ עם הגברה חיצונית יש אפשרות ל11.2

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”