מבקש המלצה למזגן מיני מרכזי 3.5 כ"ס תלת פאזי - תדיראן או אלקטרה - קצת דחוף.
Re: מבקש המלצה למזגן מיני מרכזי 3.5 כ"ס תלת פאזי - תדיראן או אלקטרה - קצת ד
@hummiz שלום
·אני ממליץ לך לקנות מזגן תדיראן מיני מרכזי מדגם Silent Wind 47/3 p, מדובר במזגן מעולה בעל דירוג אנרגטי A הכי גבוה שיש מה שאומר שהוא חסכוני בחשמל, בעל יחידה חיצונית שקטה במיוחד. לדעתי הדגם הנ''ל הכי מתאים לדרישות שלך.
·אני ממליץ לך לקנות מזגן תדיראן מיני מרכזי מדגם Silent Wind 47/3 p, מדובר במזגן מעולה בעל דירוג אנרגטי A הכי גבוה שיש מה שאומר שהוא חסכוני בחשמל, בעל יחידה חיצונית שקטה במיוחד. לדעתי הדגם הנ''ל הכי מתאים לדרישות שלך.
·Eliyau כתב:@hummiz שלום
·אני ממליץ לך לקנות מזגן תדיראן מיני מרכזי מדגם Silent Wind 47/3 p, מדובר במזגן מעולה בעל דירוג אנרגטי A הכי גבוה שיש מה שאומר שהוא חסכוני בחשמל, בעל יחידה חיצונית שקטה במיוחד. לדעתי הדגם הנ''ל הכי מתאים לדרישות שלך....
@Eliyau תודה על התגובה, אבל אני מעדיף תשובות אמיתיות מכאלה שיש להם בבית ויכולים לחוות דעה אמיתית ולא מאנשי מכירות.
·hummiz כתב:·......
@Eliyau תודה על התגובה, אבל אני מעדיף תשובות אמיתיות מכאלה שיש להם בבית ויכולים לחוות דעה אמיתית ולא מאנשי מכירות....
אצלי יש מזגן אלקטרה emdv 40 כבר כ8 שנים ועובד מעולה!! ללא תקלה אחת, שקט ודיי חסכוני.
אצלי יש אלקטרה דגם ג'מיקה 50 (4.5 או 5 כ"ס)
עובד מעולה בלי תקלה כבר 6 שנים.
זה אחד המזגנים שבמידה ויש סתימה בניקוז - לא תהיה נזילת מים להנמכת הגבס - הוא פשוט יפסיק לקרר ויתן רק אוורור ויש גם חיווי על זה בעינית של המזגן (הנורה תהבהב)
המזגן עצמו הוא צר ורחב - מה שמאפשר מינימום הנמכת תקרה.
עקב כל אלה בחרתי בו ואני מאוד מרוצה.
שים לב - הוא מזגן רגיל - ואינו אינוורטר (וזה עוד יתרון מבחינתי - מבחינת עלויות תיקון וכו'...) .
החיסכון בחשמל מול האינוורטר הוא קטן יחסית לטובת האינוורטר) .
עובד מעולה בלי תקלה כבר 6 שנים.
זה אחד המזגנים שבמידה ויש סתימה בניקוז - לא תהיה נזילת מים להנמכת הגבס - הוא פשוט יפסיק לקרר ויתן רק אוורור ויש גם חיווי על זה בעינית של המזגן (הנורה תהבהב)
המזגן עצמו הוא צר ורחב - מה שמאפשר מינימום הנמכת תקרה.
עקב כל אלה בחרתי בו ואני מאוד מרוצה.
שים לב - הוא מזגן רגיל - ואינו אינוורטר (וזה עוד יתרון מבחינתי - מבחינת עלויות תיקון וכו'...) .
החיסכון בחשמל מול האינוורטר הוא קטן יחסית לטובת האינוורטר) .