קניתי מטחנת Graef CM-702 מחו"ל - חווית רכישה ותמונות
נמאס לי מהטחינה הידנית והלא אחידה של ההריו והחלטתי לרכוש מטחנה חשמלית ראויה עבור המקינטה שלי והגראף נראתה לי כאופציה טובה. רציתי לרכוש כזאת מיד שנייה, וההצעות שראיתי היו בין 250-350 ש"ח.
החלטתי לחפש ברחבי האינטרנט אם יש חנויות שמוכרות במחירים טובים ולבסוף הגעתי לאתר גרמני שהציע את המטחנה במחיר די זול והחלטתי להוסיף את ההפרש ממחירי היד שנייה כדי לקבל מטחנה חדשה, והזמנתי.
בשורה התחתונה המחיר הסופי כולל עמלת המרה והכל יצא 380 ש"ח. (דרך אגב, אם נרשמים לרשימת הדיוור שלהם, מקבלים קופון של 5 יורו לרכישה ראשונה. אז המחיר שציינתי כולל גם את ההורדה של ה-5 יורו).
האתר ממנו הזמנתי הוא computeruniverse. החבילה הגיעה אליי לאחר 19 יום.
לגבי המטחנה עצמה, הספקתי להשתמש בה רק מספר פעמים בודדות, אבל הטחינה בבירור יותר טובה מההריו, יותר אחידה, ורואים את התוצאות גם בהכנה של הקפה. עם ההריו הייתה לי בעיה שהקפה היה יוצא באיטיות וגם היה מעט חסר טעם. עם הגראף הקפה בהתחלה יוצא באיטיות אבל אז מתפרץ בחוזקה ונותן גם "קרמה" נחמדה, לא כמו שהיה עם ההריו, וגם הטעם של הקפה מורגש יותר.
אני משתמש ברמת הטחינה הגסה ביותר של המטחנה ואני חושב שזו רמה מספיק דקה למקינטה.
אציין גם שהדגם הזה של המטחנה מגיע גם עם מיכל האיחסון לקפה הטחון, שאפשר גם לטחון ישירות אליו, ומגיע גם עם 2 מתאמים בגדלים שונים לידיות חליטה.
המחיר הכי זול בארץ שראיתי הוא 500 ש"ח.
לסיכום, אני מאוד מרוצה מהרכישה וממליץ.
קישור לעמוד המוצר: https://www.computeruniverse.net/en/pro ... muehle.asp
צירפתי גם תמונות:
http://s345.photobucket.com/user/yoni842/library/
החלטתי לחפש ברחבי האינטרנט אם יש חנויות שמוכרות במחירים טובים ולבסוף הגעתי לאתר גרמני שהציע את המטחנה במחיר די זול והחלטתי להוסיף את ההפרש ממחירי היד שנייה כדי לקבל מטחנה חדשה, והזמנתי.
בשורה התחתונה המחיר הסופי כולל עמלת המרה והכל יצא 380 ש"ח. (דרך אגב, אם נרשמים לרשימת הדיוור שלהם, מקבלים קופון של 5 יורו לרכישה ראשונה. אז המחיר שציינתי כולל גם את ההורדה של ה-5 יורו).
האתר ממנו הזמנתי הוא computeruniverse. החבילה הגיעה אליי לאחר 19 יום.
לגבי המטחנה עצמה, הספקתי להשתמש בה רק מספר פעמים בודדות, אבל הטחינה בבירור יותר טובה מההריו, יותר אחידה, ורואים את התוצאות גם בהכנה של הקפה. עם ההריו הייתה לי בעיה שהקפה היה יוצא באיטיות וגם היה מעט חסר טעם. עם הגראף הקפה בהתחלה יוצא באיטיות אבל אז מתפרץ בחוזקה ונותן גם "קרמה" נחמדה, לא כמו שהיה עם ההריו, וגם הטעם של הקפה מורגש יותר.
אני משתמש ברמת הטחינה הגסה ביותר של המטחנה ואני חושב שזו רמה מספיק דקה למקינטה.
אציין גם שהדגם הזה של המטחנה מגיע גם עם מיכל האיחסון לקפה הטחון, שאפשר גם לטחון ישירות אליו, ומגיע גם עם 2 מתאמים בגדלים שונים לידיות חליטה.
המחיר הכי זול בארץ שראיתי הוא 500 ש"ח.
לסיכום, אני מאוד מרוצה מהרכישה וממליץ.
קישור לעמוד המוצר: https://www.computeruniverse.net/en/pro ... muehle.asp
צירפתי גם תמונות:
http://s345.photobucket.com/user/yoni842/library/
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- omridabbah
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 165 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
תתחדש !
תודה!
רציתי לשאול משהו-
כשאני טוחן את הקפה, תמיד לאחר הטחינה נשאר במטחנה איזה 1-2 גרם של קפה טחון שלא יוצא אלא אם מנערים את המכונה.
האם זה תופעה שכיחה במטחנות? זה מבאס כל פעם להרים אותה ולנער.
כמובן שאפשר להשאיר את הקפה הטחון ובטחינה הבאה הוא ייצא עם הנגלה החדשה, אבל זה כבר יהיה שילוב של קפה ישן עם קפה טרי.
מה אתם אומרים?
רציתי לשאול משהו-
כשאני טוחן את הקפה, תמיד לאחר הטחינה נשאר במטחנה איזה 1-2 גרם של קפה טחון שלא יוצא אלא אם מנערים את המכונה.
האם זה תופעה שכיחה במטחנות? זה מבאס כל פעם להרים אותה ולנער.
כמובן שאפשר להשאיר את הקפה הטחון ובטחינה הבאה הוא ייצא עם הנגלה החדשה, אבל זה כבר יהיה שילוב של קפה ישן עם קפה טרי.
מה אתם אומרים?
- מורגן
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
- שם מלא: אורן רון
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
בעיית האגירה מעסיקה פה את חברי הפורום... אני מצאתי פתרון קלאסי ל"חוסר הטריות" שנובע משאריות הקפה במטחנה, והקפה הראשון הולך תמיד לאישתי שאינה פיינשמקרית כמוני...

פריי, פיוצ'רמה:
"כמובן שהייתי ער כל הלילה. לא בגלל הקפאין, זה היה נדודי שינה. לא יכלתי להפסיק לחשוב על קפה."
"כמובן שהייתי ער כל הלילה. לא בגלל הקפאין, זה היה נדודי שינה. לא יכלתי להפסיק לחשוב על קפה."
- omridabbah
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
- נתן תודות: 165 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
זה לגמרי פתרון אידיאלי , ומקובל לחלוטין כל עוד בת הזוג לא יודעת עליו...
שלא תרגיש מקופחת בטעות
לגבי האגירה , במטחנה הזו יש המון אגירה! תרגיש חופשי לנער אותה כל פעם ואפילו לטפוח קלות כדי להוציא את
מה שאפשר.
שלא תרגיש מקופחת בטעות
לגבי האגירה , במטחנה הזו יש המון אגירה! תרגיש חופשי לנער אותה כל פעם ואפילו לטפוח קלות כדי להוציא את
מה שאפשר.
נערך לאחרונה על ידי omridabbah ב 02/04/2017 9:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
שדרוג זה בטוח. יש לי את ההריו וזו מטחנה גרועה ביותר, מכל בחינה אפשרי, ובזבוז כסף טוטאלי.
מישהו פעם לפני עידן ועידנים אמר באיזה פורום שזו מטחנה איכותית שמספקת תוצאה ברמה של מטחנות חשמליות איכותיות (טענה מופרכת וחסרת שחר) ומאז מאות קפצו על זה כאילו מדובר בסוד של התעשיה שרק מביני עניין חריפים במיוחד יודעים עליו.
אפילו המטחנת סכינים הפשוטה של בראון טובה יותר והרבה יותר פרקטית.
מישהו פעם לפני עידן ועידנים אמר באיזה פורום שזו מטחנה איכותית שמספקת תוצאה ברמה של מטחנות חשמליות איכותיות (טענה מופרכת וחסרת שחר) ומאז מאות קפצו על זה כאילו מדובר בסוד של התעשיה שרק מביני עניין חריפים במיוחד יודעים עליו.
אפילו המטחנת סכינים הפשוטה של בראון טובה יותר והרבה יותר פרקטית.
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
·מורגן כתב:בעיית האגירה מעסיקה פה את חברי הפורום... אני מצאתי פתרון קלאסי ל"חוסר הטריות" שנובע משאריות הקפה במטחנה, והקפה הראשון הולך תמיד לאישתי שאינה פיינשמקרית כמוני...![]()
...
או פשוט הולך לקפה שחור
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com