יש לי מכשיר DVD עם כניסות של RCA (צהוב, אדום ולבן) בלבד.
יש לי רסירבר פיוניר VSX-523-K.
טלויזיית סמסונג LED.48H5500.
שאלתי- כדי לראות ולשמוע סרטים (דיסקים) דרך הרמקולים והרסירבר (ולא דרך הטלויזיה ), איך אני מחבר בין הטלויזיה למכשיר ה- DVD ולרסירבר עם כבלי RCA.
תודה.
חיבור בין מכשיר DVD לרסירבר פיוניר
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
נתחיל בזה שב DVD מדובר ביציאות ולא בכניסות.
תעלה תמונות של הצד האחורי של הרסיבר וה DVD נראה מה יש לך שם ונתקדם.
בעיקרון העברת אודיו ווידאו בעזרת שלושת כבלי ה RCA זה הכי פחות מומלץ.
תעלה תמונות של הצד האחורי של הרסיבר וה DVD נראה מה יש לך שם ונתקדם.
בעיקרון העברת אודיו ווידאו בעזרת שלושת כבלי ה RCA זה הכי פחות מומלץ.
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
מה החברה והדגם של ה-DVD?
בדגם הפיוניר הזה ה-(OSD (on screen display מופיע רק ביציאת הקומפוזיט (יציאת RCA צהובה).
וכמו שכתב כבר istarmini יציאת הקומפוזיט והאודיו האנלוגיות הכי פחות מומלצות, אך אם אין לך יציאת HDMI ב-dvd תצטרך להשתמש ביציאת קומפוזיט הצהובה שב-dvd ולחברה לרסיבר, כמו כן בגלל שלרסיבר הזה אין שום ממיר וידאו גם החיבור בין הרסיבר לטלויזיה יהיה בחיבור קומפוזיט.
אם אין לך יציאה אופטית ב-dvd תצטרך לחבר את יציאת האודיו האנלוגית(אדום לבן) שב-dvd לרסיבר.
ההמלצה שלי אליך היא לרכוש dvd עם יציאת hdmi.
בדגם הפיוניר הזה ה-(OSD (on screen display מופיע רק ביציאת הקומפוזיט (יציאת RCA צהובה).
וכמו שכתב כבר istarmini יציאת הקומפוזיט והאודיו האנלוגיות הכי פחות מומלצות, אך אם אין לך יציאת HDMI ב-dvd תצטרך להשתמש ביציאת קומפוזיט הצהובה שב-dvd ולחברה לרסיבר, כמו כן בגלל שלרסיבר הזה אין שום ממיר וידאו גם החיבור בין הרסיבר לטלויזיה יהיה בחיבור קומפוזיט.
אם אין לך יציאה אופטית ב-dvd תצטרך לחבר את יציאת האודיו האנלוגית(אדום לבן) שב-dvd לרסיבר.
ההמלצה שלי אליך היא לרכוש dvd עם יציאת hdmi.
You pay peanuts, you get monkeys