מחשב נייד להרצת קבצי hd על גבי מסך LCD

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
qashoa פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1121
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

אני מעוניין לקנות מחשב נייד שיכול להריץ ולהוריד קבצי hd בלי שום בעיה הנה דגם למחשב שאני חושב לקנות האם הדוג הזה יעשה את העבודה dv6282ea 1.83Ghz 1GB HP

moshesp
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 212
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

שלום
בעיקרון יש לי גם מחשב נייד HP .

צריך לטעמי להפריד בין נושא ההורדה מהאינטרנט לבין הניגון ישירות לטלויזיה \ מסך .

מבחינת ההורדה , אין צורך דווקא במחשב נייד . כל מחשב PC "רגיל" פנטיום 4 2.8-3 GHZ , רצוי עם זיכרון של 512 MB ומעלה
יעשה את העבודה .
יש צורך בנפח דיסק שיהיה בעל יכולת איחסון נדיבה ( אני אישית היתי הולך על 160 GB ומעלה .
ולפיכך מחשב הדסקטופ דווקא פחות טוב כי הם מגיעים עם 80 GB בד"כ מכיוןן שהביעה בנייד היוא הגודל הפיסי והצורך של היצרן
ליצור רכיבים קטנים ככל האפשר
אני אישית משתמש בנייד עם דיסק חיצוני בנפח של 360 GB של ווסטרן דיגיטל ( יש להם גם העברה דרך USB וגם דרך FIRE WIRE
אולם אם הנך מתכוון לרכוש מחשב המחיוחד עבור הענין ויש לך נקודת תקשורת חיד הטלויזיה , או לחלופין בעזרת תקשורת אלחוטית
הרי שאתה אפילו לא צריך מסך אלא רק מחשב שעלותו בערך 1500-2400 ש"ח בלבד .

לטעמי יש לבחון מחשב נייד אם ורק אם יש לך צורך בניידות שלו שהוא צורך אמיתי ואתה מובן לשלם עבורו ( נייד עולה בסביבות 4500 - 6500 ש"ח )
בהצלחה
"האם יש לך שונאים ? מצויין ... זאת אומרת שעמדת על שלך "
( ווינסטון צ'רצ'יל )

בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!

qashoa פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

תודה רבה על העזרה תגיד לי איך אתה מעביר תכני hd מהמחשב למסך למשל סרט

moshesp
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 212
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

קודם כל צריך להכין חיבור \ כבל בין המחשב למסך
אפשרות 1 - המחשב מחובר ישירות למסך עי כבל
כבל VGA ( קח אורך נדיב 5 מטר ) - לרוב המחשבים יש יציאה כזו , לחלק מהמסכים יש כניסה כזו .
יש צורך לרכוש כמובן בערכה של המחשב , כרטיס מסך מודרני ( להתיעץ עם חנויות המחשבים הטובות
ניתן היום גם לרכוש כרטיסים למחשב עם יציאות כגון DVI או HDMI ואז לחבר את המחשב למסך דרך יציאות אילו
( ה- HDMI יעביר גם אודיו) .
יש לזכור כי בערוץ השמע - אודיו \ יש לחבר את המחשב גם לרסיבר על מנת לשמוע באיכות טובה ( כרטיס קול - לרכוש כרטיס קול טוב )
יש להגדיר במחשב את הרזולוציה לרזולוציה המתאימה לתכני HD - למשל 1280 וכו .
ובתכלס , אנחנו צופים במחשב כשהמסך מהווה עבורינו את מסך המחשב .

כמובן , שמי שרוצה להשקיע הרבה יותר , קונה את מחשבי הקולנוע הביתי החדשים עם מערכת ההפעלה המובנת של וויסטה
ועם כל הפיצ'רים הדרושים .
עבור נושא זה אתה יכול להסתכל על הפורום המוצלח כאן של HTPC ( HOME THETRE PCׁ
אולם יש הבדים משמעותיים במחיר מצד אחד ומצד שני בחדשים דרך תוכנת ה- MADIA CENTR המובנת שלהם
יש אפשרות לרכז את כל פעילות השליטה על המערכת וכו , לראות את התוכניות ( המחשב מתחבר ב- USB גם לממיר לצורך הענין.

בקיצור , העולם הזה רק מתפתח , השאלה היא - האם באמת צריכים את זה .

כאן כבר במובן הפילוסופי - אף על פי שאני מאוד אוהב קולנו ביתי ומסך טוב , אני עדיין חושב שלפני 50 שנה הביאו את המקרר
הביתי ומכונת הכביסה וזו היתה קפיצה אדירה לתפעול הביית . קולנוע ביתי שקשור להנאה צרופה ולאו למוצרים של תפעול ביית
נותנים כיף אולם לא בקפיצה כה גדולה
בהצלחה
"האם יש לך שונאים ? מצויין ... זאת אומרת שעמדת על שלך "
( ווינסטון צ'רצ'יל )

בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!

qashoa פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

תודה שוב על העזרה.אתה יכול להגדיר לי במספרים בבחירת מחשב נייד שיעשה את העבודה התקציב שלי הוא 6000ש"ח על החיבורים אני יודיע אבל הבעיה שלי אם אני רוצה לראות סרט למשל איפה אני ימצא ואיך אני יעלה אותו על המסך?

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”