המלצה למסך 65' 4K HDR

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
Mindexpender פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63

שליחה

עיקר השימושים הם צפייה רגילה בטלוויזיה (מדי פעם תכנים ב HD, בעיקר ספורט), ו PS4 PRO.
חשובה לי איכות התמונה, נקודה! פחות גימיקים כמו ה Ambilight של פיליפס או ממשק ידידותי יותר או פחות של Smart TV כזו או אחרת.
יש לי נסיון מעולה עם מסכים של PHILIPS ואשמח להמלצות ממוקדות לגבי החברה הזו, אבל כמובן שאשמח להמלצות אחרות, הבנתי ש HISENSE טובות ומשתלמות מאוד...אז כמו שאמרתי פתוח להצעות, אודה לכל עצה, הערה והמלצה, תודה רבה! :D

התקציב: 7,000 ש"ח (אפשר למתוח עוד טיפה אם אני על התפר שבין טלוויזיה ממש מוצלחת לאחת פחות).

roy007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 454

שליחה

בתקציב הזה יש לך את הפיליפס 6121 או אם תמתח טיפה את הm7000
לפיליפס יש פאנל ips להייסנס va.
תוכל לחפור פה מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם.
לך לחנויות ותתרשם מהם, אני לא מאמין שתמצא את ה6121 אבל כל מסך 65 מסדרה 6 יהיה אותו דבר..

Mindexpender פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

roy007 כתב:בתקציב הזה יש לך את הפיליפס 6121 או אם תמתח טיפה את הm7000
לפיליפס יש פאנל ips להייסנס va.
תוכל לחפור פה מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם.
לך לחנויות ותתרשם מהם, אני לא מאמין שתמצא את ה6121 אבל כל מסך 65 מסדרה 6 יהיה אותו דבר..
...
תודה רבה על התגובה ידידי!
האמת היא שהייתי שמח שיחפרו לי פה על ההבדלים ביניהם..לא מעצלנות פשוט כשאני עושה חיפוש אז אני מוצא חלקי הסברים.

אולי עדיף בכלל לחכות למסכי OLED שכרגע המחיר שלהם קצת לא בר השגה?

roy007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

קיבלת.
פאנל ips יתרונות: זוויות צפייה רחבות יותר ושחורים נוטים לאפור יותר.
פאנל va: שחורים יותר טובים, זוויות צפייה מוגבלות
לסיכום:
צריך לראות מה מתאים לך יותר.. מה גודל הסלון וכמה אנשים יצפו בטלוויזיה.
אם זה רק אתה ועוד מישהו או מישהי אז הva יתן מענה טוב יותר, אך אם לא מסתכלים בקו הישר היתרון של הפאנל הזה מתבטל.

היתרונות של הפיליפס מול ההיסנס מתבטאים בממשק האנדרואיד ובאמבילייט למי שאוהב. אך אם תמונה זה רק מה שמעניין אותך אין ספק שההייסנס נותנת תשובה טובה לעניין הזה

Mindexpender פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

roy007 כתב:קיבלת.
פאנל ips יתרונות: זוויות צפייה רחבות יותר ושחורים נוטים לאפור יותר.
פאנל va: שחורים יותר טובים, זוויות צפייה מוגבלות
לסיכום:
צריך לראות מה מתאים לך יותר.. מה גודל הסלון וכמה אנשים יצפו בטלוויזיה.
אם זה רק אתה ועוד מישהו או מישהי אז הva יתן מענה טוב יותר, אך אם לא מסתכלים בקו הישר היתרון של הפאנל הזה מתבטל.

היתרונות של הפיליפס מול ההיסנס מתבטאים בממשק האנדרואיד ובאמבילייט למי שאוהב. אך אם תמונה זה רק מה שמעניין אותך אין ספק שההייסנס נותנת תשובה טובה לעניין הזה
...
אוקיי, תודה על ההסבר! אם אני לא רוצה להתפשר ומעדיף למצוא טלוויזיה שטובה גם בזה וגם בזה? מה עם עוד חברות? עוד המלצות?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20197
שם מלא: ארתור ליברמן

שליחה

חוץ מ-OLED, אין דבר כזה טובה גם בזה וגם בזה. אלה שני סוגים שונים של טכנולוגיות לייצור מסכי LCD, ולכל אחת מהן יש את היתרונות והחסרונות שלה.

roy007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

ובנוסף בתקציב שלך אלו שתי האפשרויות הטובות לדעתי. אחרות כבר נושקות ל-10k
יש גם את הסמסונג סדרה 6.7 אבל אני פחות התרשמתי.

Mindexpender פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

TheCoolest כתב:חוץ מ-OLED, אין דבר כזה טובה גם בזה וגם בזה. אלה שני סוגים שונים של טכנולוגיות לייצור מסכי LCD, ולכל אחת מהן יש את היתרונות והחסרונות שלה.
...
כן הבנתי שה OLED זה הדבר הבא, העניין הוא שהם עולות כרגע סביב ה 20,000 ש"ח. בהחלט לא בר השגה מבחינתי, אבל גם לא מחיר שאתה אומר וואו, טוב אין סיכוי שאני יקנה את זה גם לא בעתיד הקרוב, המחירים הרי יהפכו שפויים עם הזמן. השאלה היא אם כדאי לחכות נגיד סדר גודל של חצי שנה - שנה? תמיד תצא טכנולוגיה חדשה אבל נראה לי שאנחנו כרגע באיזה תקופה בעייתית מהבחינה הזו.

Mindexpender פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

roy007 כתב:ובנוסף בתקציב שלך אלו שתי האפשרויות הטובות לדעתי. אחרות כבר נושקות ל-10k
יש גם את הסמסונג סדרה 6.7 אבל אני פחות התרשמתי.
...
אוקיי, שוב תודה, תגיד איך המסכים של Haier? ו Panasonic?

roy007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Haier זה כבר לרדת נמוך, אני לא יודע אם זה נכלל בקטגוריה של מוצרי מדבקה, אבל זה די נושק לשם..
והפנסוניק לא בתקציב שלך, אפילו לא קרוב...

Maxite
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 16

שליחה

Mindexpender כתב:
...
...
כן הבנתי שה OLED זה הדבר הבא, העניין הוא שהם עולות כרגע סביב ה 20,000 ש"ח. בהחלט לא בר השגה מבחינתי, אבל גם לא מחיר שאתה אומר וואו, טוב אין סיכוי שאני יקנה את זה גם לא בעתיד הקרוב, המחירים הרי יהפכו שפויים עם הזמן. השאלה היא אם כדאי לחכות נגיד סדר גודל של חצי שנה - שנה? תמיד תצא טכנולוגיה חדשה אבל נראה לי שאנחנו כרגע באיזה תקופה בעייתית מהבחינה הזו.
...
·אני זוכר שלפני תקופת המסכים הדקים ראיתי מסך פלזמה בחנות חשמל בצרפת. בערך בגודל 45" +-. עלה בסביבות ה75 אלף שקל (אחרי המרה). היום אתה קונה כזה בכל חור ב1000-2500 ש"ח. תהיה בטוח שOLED יעלה אותו דבר, רק כשהוא יעלה אותו דבר אנחנו כבר נגיד שOLED זה בדיחה ישנה וQDOT או QLED זה הדבר הבא.
נערך לאחרונה על ידי Maxite ב 31/03/2017 18:43, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Mindexpender פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

Maxite כתב:
...
...
·אני זוכר שלפני תקופת המסכים הדקים ראיתי מסך פלזמה בחנות חשמל בצרפת. בערך בגודל 45" +-. עלה בסביבות ה75 אלף שקל (אחרי המרה). היום אתה קונה כזה בכל חור ב1000-2500 ש"ח. תהיה בטוח שOLED יעלה אותו דבר, רק כשהוא יעלה אותו דבר אנחנו כבר נגיד שOLED זה בדיחה ו**** זה הדבר הבא.
...
מן הסתם...זו דרכו של עולם. אבל אני לא מדבר על לחכות שהמחירים יהיו ברמה כזו, אלא קצת יותר נגישים...אם כל הכבוד, 20,000 ש"ח לטלוויזיה שאין ספק שהיום זה מרכז הבידור של הבית זה עדיין מוגזם, בלי קשר בכלל ליכולת כלכלית טובה יותר או פחות של אדם. אתה גם לא תראה בטלוויזיה של 20,000 ש"ח טוב כפליים מטלוויזיה של 10,000 ש"ח, כמובן שהתמחור תלוי בהרבה מאוד מרכיבים אבל אני מתכוון בצורה הכי מופשטת שזה פשוט לא משתלם בעליל.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

עם הגיון כזה אתה צריך לבחור את המסך הזול ביותר בגודל שאתה מעוניין בו.

Mindexpender פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

TheCoolest כתב:עם הגיון כזה אתה צריך לבחור את המסך הזול ביותר בגודל שאתה מעוניין בו.
...
הייתי מחדד את המשפט שלך ומתקן מילה אחת :

"עם הגיון כזה אתה צריך לבחור את המסך *המשתלם* ביותר בגודל שאתה מעוניין בו."

אבל אם זו המסקנה שהגעת אליה מכל השרשור אז תהיה בריא...

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

הגעתי למסקנה הזו משתיים-שלוש הודעות האחרונות. לגבי "עולה פי שתיים אבל אתה לא תראה טוב יותר 'פי שתיים'".
אפשר להגיד את אותו הדבר על כל מסך אחר בהשוואה לדגמים הכי זולים.

Mindexpender פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

TheCoolest כתב:הגעתי למסקנה הזו משתיים-שלוש הודעות האחרונות. לגבי "עולה פי שתיים אבל אתה לא תראה טוב יותר 'פי שתיים'".
אפשר להגיד את אותו הדבר על כל מסך אחר בהשוואה לדגמים הכי זולים.
...
ותקרא את ההמשך של הדברים, "כמובן שהתמחור תלוי בהרבה מאוד מרכיבים".
בכל אופן האישיו פה הוא לא איך אני מתנסח...אם תוכל לתרום מהידע או ההמלצות שלך אני יותר מאשמח, שתהיה שבת שלום.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

אני לא חושב שכדאי להמתין ל-OLED כי המחירים לא יירדו לרמה "סבירה" בזמן הקרוב, לפחות לא בשנה-שנתיים הקרובות.
לגבי איזה מסך כדאי לקחת? לא יודע, תלוי בדרישות שלך. רועי רשם את ההבדלים בין IPS ו-VA אלה יקבעו איזו חברה\דגם תוכל להרשות לעצמך בתקציב שיש ברשותך.

roy007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

התקציב שלך 7000 ולא מעניין אותך דבר פרט לתמונה.
אין טעם להכניס את הoled לשרשור כי זה לא רלוונטי עבורך.

כתבת שיש לך נסיון טוב עם פיליפס אז למה לא להמשיך עם זה?
אני יכול לומר לך מנסיון אישי, שלי גם יש ps4 pro ועם ה6521 שלי אני ממש מרוצה והתמונה מדהימה.

Va ips.. נראה לי שאתה צריך לעזוב את ההגדרות כרגע ולראות מה אתה אוהב פשוט, זה הכל.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים

שליחה

לא הייתי מכליל את זה כל כך. יש לי VA ויש לי IPS, וההבדלים יכולים לא להיות כאלה גדולים כשמסתכלים עליהם בחנות. בבית ההבדל יהיה הרבה יותר משמעותי.

roy007
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

זה נכון, אבל הבנאדם אומר שהוא היה מבסוט עם הפיליפס שלו אז למה להסתבך ולחפש בכוח משהו אחר כשיש לך נסיון עם משהו טוב כשאתה אוהב...
לגבי ההבדלים בבית, בסביבה חשוכה אכן הם באים לידי ביטוי, אבל יש לא מעט שיגידו שזה בסדר..

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”