למי שאוהב אוזניות ומגיע לסינגפור

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
offerbk1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1974
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 163 פעמים

שליחה #1 

שני קניונים אחד ליד השני עם חנויות של חברות לא קטנות שם אפשר למדוד ולשמוע בדגמים רבים
BOSE QC25 QC35 ועוד...
B&W P7 P9 ועוד...
SENNHEISER HD650 HD700 HD800 HD800 S ועוד...
השם של אחד מהקניונים בשביל למצוא
Marina Square Mall

גן עדן...

דרך אגב.... מאכזב כמה שה P9 לא נוחות

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 166 פעמים

שליחה #2 

אם כבר אתה זורע לנו מלח על הפצעים לפחות תרביץ קצת תמונות שנוכל להינות קצת גם כן...

offerbk1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

אז אחרי שפעם שעברה לא חשבתי לצלם הלכתי אחרי העבודה לחנות סוני בקניון IMM עם המון כוונות טובות. בסוף לא צילמתי כי החנות די עלובה. נראה כמו כל חנות רק שיש מוצרי סוני על המדפים. אפילו לא מסודר אלא מוצרים זרוקים בכל הכיוונים. בקיצור אין מה לראות. מה שכן היה מה לשמוע. Mdr z7 מחובר ל pha3 שמחובר לנגן של סוני מן הסתם. בתחושה מאד דומה לתחושה הנעימה של ה mdr1a. בסאונד מאד מזכיר את ה hd650. קול מאד חם ובאסי. הייתי בטוח שזה יהיה הרבה יותר לכיוון של ה hd700 או ה hd800. מצד שני כשחושבים על זה אילו אוזניות סגורות אז כנראה שזה לא מפתיע. סוג של mdr1a משודרגות.

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 166 פעמים

שליחה #4 

כן, בגלל זה אין להן מוניטין כזה מזהיר, בהתחשב בזה שמדובר בספינת הדגל לשעבר של סוני
עם תג מחיר שהיה לא קטן, הן היו אמורות להיות טובות יותר. אפשר למצוא אותן די בזול
משומשות בהד-פיי.

היום יש לסוני ספינת דגל ראויה כנראה הרבה יותר.

אאל"ט שמעתי שיש בסינגפור איזה חנות או שניים נוסח החנויות הענקיות כמו בהונג-קונג
עם מגוון עצום של אוזניות להדגמה, אם אתה מצליח לאתר כזו זו יכולה להיות חוויה..

offerbk1 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

לצערי לא יצא לי להגיע לשתי החנויות הגדולות. ראיתי שקוראים להן jaben ו stereo אם זה רלוונטי למישהו. אחרי האזנה לכמות מאד נכבדה של אוזניות אני יכול להגיד שאני עוד יותר מעריך את ה sony mdr 100aap.
הכי קרוב ששמעתי באוזניות סגורות ויחסית זולות ביחס ל hd800s המדהימות. יצא לי גם לשמוע אותן ליד at m50x שכולם כל כך אוהבים לאהוב ואני חייב להגיד שהסוני הרבה יותר נוחות והרבה פחות נותנות לבס להשתלט על המוסיקה. לא יודע למה הן בקושי מומלצות על ידי אוהבי מוסיקה... כנראה שפשוט לא שמעו אותן... אין לי הסבר אחר.

Rodness
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 651
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #6 

offerbk1 כתב:לצערי לא יצא לי להגיע לשתי החנויות הגדולות. ראיתי שקוראים להן jaben ו stereo אם זה רלוונטי למישהו. אחרי האזנה לכמות מאד נכבדה של אוזניות אני יכול להגיד שאני עוד יותר מעריך את ה sony mdr 100aap.
הכי קרוב ששמעתי באוזניות סגורות ויחסית זולות ביחס ל hd800s המדהימות. יצא לי גם לשמוע אותן ליד at m50x שכולם כל כך אוהבים לאהוב ואני חייב להגיד שהסוני הרבה יותר נוחות והרבה פחות נותנות לבס להשתלט על המוסיקה. לא יודע למה הן בקושי מומלצות על ידי אוהבי מוסיקה... כנראה שפשוט לא שמעו אותן... אין לי הסבר אחר.
...
·
סביר להניח שפשוט התרגלת לאוזניות שיש לך.

IamEzio
סמל אישי של משתמש
גורו מחשוב/לינוקס
גורו מחשוב/לינוקס
תגובות: 6835
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 502 פעמים

שליחה #7 

offerbk1 כתב: הכי קרוב ששמעתי באוזניות סגורות ויחסית זולות ביחס ל hd800s המדהימות. יצא לי גם לשמוע אותן ליד at m50x שכולם כל כך אוהבים לאהוב
...
·

גם מאוד אוהבים לשנוא אותם.
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”