איך אפשר לדעת כשיש האטה דיי רצינית במהירות הגלישה מי "האשם" התשתית או הספק? אני משתמש הרבה ב IPTV ושם לב לאחרונה כל פעם שיש באפרים המהירות שלי יורדת ל 20% . אני לא מדבר על אלחוטי אלא על חיבור קווי .
100 מגה,תשתית הוט ספק בזק בנלאומי .שמעתי שבגלל העומס החברות משחקות עם המהירות כדי להוריד עומס ברשת .
האם נכון?
שליטה מכוונת במהירות?
-
ALFRED3
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 743
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78944
- שם מלא: עפר לאור
תלוי בראוטר, לחלק יש כלי ניתוח שמראים לך מה קורה.
אגב, מנסיוני האטות כאלה זה לרוב משהו גדול שמעלה (upload) כי ב adsl של בזק, קצב ההורדה יורד דרמטית כאשר יש upload רציני. לדוגמא, האייפון שלי מחליט לפעמים להעלות ל iCloud סרטונים שצילמתי וזה חונק את כל הבית. בסוף שמתי מגבלה בראוטר שמאיט את זה והמצב השתפר פלאים.
אגב, מנסיוני האטות כאלה זה לרוב משהו גדול שמעלה (upload) כי ב adsl של בזק, קצב ההורדה יורד דרמטית כאשר יש upload רציני. לדוגמא, האייפון שלי מחליט לפעמים להעלות ל iCloud סרטונים שצילמתי וזה חונק את כל הבית. בסוף שמתי מגבלה בראוטר שמאיט את זה והמצב השתפר פלאים.
-
ALFRED3
-
- חבר פעיל במיוחד

היי עופר
כרגע אני משתמש בהוט בוקס 2 שקיבלתי .בשלב מאוחר יותר אחבר ראוטר פרטי משלי .
ד"א לא העלתי כלום ולא הייתי מחובר לשום אפליקציה בעת התקלה .
כרגע אני משתמש בהוט בוקס 2 שקיבלתי .בשלב מאוחר יותר אחבר ראוטר פרטי משלי .
ד"א לא העלתי כלום ולא הייתי מחובר לשום אפליקציה בעת התקלה .
- mp3lll
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
מחובר באלחוט או LAN?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
-
ALFRED3
-
- חבר פעיל במיוחד

@mp3lll
·
קווי
·
קווי
- NetCHEIF
-
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
·ברוב רובם של המקים ההאטות נובעות מהספקיות (ISP) ולא מהתשתית אבל - וזה אבל גדול - לעיתים הבעיה נובעת מעומס על שרתי ה-IPTV במיוחד אם הם לא של גופים גדולים ומוכרים.ALFRED3 כתב:איך אפשר לדעת כשיש האטה דיי רצינית במהירות הגלישה מי "האשם" התשתית או הספק? אני משתמש הרבה ב IPTV ושם לב לאחרונה כל פעם שיש באפרים המהירות שלי יורדת ל 20% . אני לא מדבר על אלחוטי אלא על חיבור קווי .
100 מגה,תשתית הוט ספק בזק בנלאומי .שמעתי שבגלל העומס החברות משחקות עם המהירות כדי להוריד עומס ברשת .
האם נכון?...
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.