המלצה ל50" 4k עד 3000 ש"ח

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
suzu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

רציתי לקבל המלצה ל 50 אינץ 4k עד 3000 ש"ח וראיתי את ה hisense m7000 שמצאה חן בעיני ,השאלה היא אם יש מסכים טובים יותר בסכומים הנ"ל?
השימוש הןא מגוון:yes ,סטרימר shield לסרטים ומשחקים וקצת פחות ערוץ 10 ו 2 אבל חשוב שלא תהיה איכות זוועה בערוצים האלה.
תודה לעונים.

NBMH
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 617
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #2 

אני עם ה M7000 וכל מה שלא ב SD נראה טוב מאוד, ככה שאני כן יכול להגיד לך שזה יתאים לדרישות שלך.
בשידורי SD התמונה במסכים אחרים אולי טובה יותר, אבל ממה שאני יודע במהלך השנה ערוצים 10 ו 2 צפויים לעבור לשידורי HD ככה שגם עם זה כבר תהיה פחות בעיה.

בעיקרון הדגמים הכי מומלצים בתקציב הזה הם ההייסנס וKU7000 של סמסונג.
כל אחד מהם עם היתרון והחסרון שלו, שניהם טובים מאוד במסגרת התקציב הזה ומבחינת VALUE FOR MONEY.

suzu פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

ומה היתרונות והחסרונות שלהם אחד מול השני?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20190
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2612 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

תריץ חיפוש. הפורום חפור כבר עם אותה שאלה.

azerbouf
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 105
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #5 

@suzu
·
+ מצטרף לשאלתך. אגב, אתמול היתי בחנות אלקטרוניקה וראיתי את השני המסכים הללו. איכות התמונה פשוט מדהימה בשניהם והיה לי קשה להבדיל מה יותר איכותי ויזואלי, לאומת הLG או philips שלא התרשמתי מהאיכות בכלל. השינויים בין שני הדגמים ממה שאני קראתי, זה תכלס שינויים של תוכנה.
ועוד דבר, פרט חשוב מאוד: הייסנס נותנים שלוש שנים אחריות של יבואן הרשמי במחיר הכי זול 2890 ש״ח והסמסונג אם אם אחריות מקורית תעלה כבר באזור ה3600 ומעלה ואם אתה רוצה יותר משנה אחריות - צריך להוסיף עוד 200 שח. זאת אומרת, שהסמסונג יוצא יקר בערך ב-1000-800ש״ח, שזה הפרש משמעותי.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”