שלום חברים,
אני מחפש טלויזיה לחדר שינה, תקציב של 2500 בערך והשימוש יהיה PS4 PRO ,סרטים מהלפטופ (תמיכה בWIDI יתרון) ושידורי HOT. אני לא מתשתמש בטלוויזיה כל כך ולכן ההתלבטות שלי:
Hisense LTDN50K321UWT
LG 49UH617Y
מה ההבדלים בינהן מבחינת איכות תמונה, רמקולים וממשק חכם? LG שווה את התוספת של המחיר (600 שח)?
תודה מראש,
אוראל
בתלבטות בין LG לHISENSE
-
OrelEzhakian
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 0
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20186
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2608 פעמים
- יצירת קשר:
ה-K321 דגם מיושן. עדיף להסתכל לכיוון ה-K3300 אם כבר אתה בודק הייסנס.
לממשק של ה-LG יש יתרון, מערכת ה-WEBOS שלהם מאד מוצלחת ונוחה לשימוש.
ה-LG תומכת ב-HDR, אבל מדובר על מסך פשוט ועם פאנל IPS (בעל ניגודיות נמוכה) וזה ממש לא תורם לאפקט. פאנל IPS גם אומר שהשחורים יהיו הרבה פחות טובים, בחושך המסך יראה יותר אפור משחור, ויש סיכוי גדול יותר לראות את חוסר האחידות של המסך. לעומת זאת זוית הצפיה תהיה טובה יותר יותר ממסכים עם פאנל VA. עוד נקודה, מדובר על מסך בתצורת פיקסלים לא סטנדרטית, מה שיפגע מעט בחדות התמונה ב-4K, במיוחד מקרוב.
על הייסנס לא נראה לי שיש הרבה מה לומר. מסך 4K בסיסי וזהו בערך.
לממשק של ה-LG יש יתרון, מערכת ה-WEBOS שלהם מאד מוצלחת ונוחה לשימוש.
ה-LG תומכת ב-HDR, אבל מדובר על מסך פשוט ועם פאנל IPS (בעל ניגודיות נמוכה) וזה ממש לא תורם לאפקט. פאנל IPS גם אומר שהשחורים יהיו הרבה פחות טובים, בחושך המסך יראה יותר אפור משחור, ויש סיכוי גדול יותר לראות את חוסר האחידות של המסך. לעומת זאת זוית הצפיה תהיה טובה יותר יותר ממסכים עם פאנל VA. עוד נקודה, מדובר על מסך בתצורת פיקסלים לא סטנדרטית, מה שיפגע מעט בחדות התמונה ב-4K, במיוחד מקרוב.
על הייסנס לא נראה לי שיש הרבה מה לומר. מסך 4K בסיסי וזהו בערך.