פוסט מעניין שמצאתי באתר קניות בפייסבוק- הועתק לכאן
אתה לא טועה!
ברוך הבא לעולם ניפוץ המחירים השערורייתיים של ציוד סטריאו וקולנוע ביתי בישראל.
למחירים באמזון יש להוסיף משלוח ומכס (כ-30%),
אפשר לדעת מראש לפי ההנחיות באתר המצורף.
כנס לאתר הבא ולדף הפיסבוק שלהם,
תקרא את מדיריכ ההזמנה כולל מן הפורום כאן
ותתחיל להינות בלי לשבור את חשבון הבנק
ובלי להגיד זה לא בהישג יד שלי
http://soundforless.co.il/
יש גם אתר חדש, ענעליים וגרביים וכו' בזול
כמ כן יש כאן בפורומים פוסט גדול עם הסברים על הזמנת פריטי ציוד מחו"ל,
ברח לי הקישור
בהצלחה!!
ברוך הבא לעולם ניפוץ המחירים השערורייתיים של ציוד סטריאו וקולנוע ביתי בישראל.
למחירים באמזון יש להוסיף משלוח ומכס (כ-30%),
אפשר לדעת מראש לפי ההנחיות באתר המצורף.
כנס לאתר הבא ולדף הפיסבוק שלהם,
תקרא את מדיריכ ההזמנה כולל מן הפורום כאן
ותתחיל להינות בלי לשבור את חשבון הבנק
ובלי להגיד זה לא בהישג יד שלי
http://soundforless.co.il/
יש גם אתר חדש, ענעליים וגרביים וכו' בזול
כמ כן יש כאן בפורומים פוסט גדול עם הסברים על הזמנת פריטי ציוד מחו"ל,
ברח לי הקישור
בהצלחה!!
·Kermit כתב:בכל מקרה זה לא מקרן לקולנוע ביתי. זה מקרן לד נייד.
אם הכוונה היא לסרטים רד מזה. קנה אחד נורמלי ממספר דגמים שהומלצו פה בפורום שוב ושוב כמו Optoma,Epson,Benq וכו' פלוס מינוס באותו מחיר...
אתה טועה. המקרן הזה אמנם לד וקטן (ניתן לנייד) אבל הוא ממש לא רע גם לסרטים. בגלל שהוא לד הוא יכול למעשה להחליף גם טלויזיה, אין בעיה של שעות מנורה, אין בעיה של התחממות והתקררות של המנורה, התמונה יחסית איכותית למחיר ויכולה להוות פתרון מצויין.
המחיר כרגע עוד נמוך כי יצא דגם חדש ומחסלים מלאים.
אגב, אין מה להסתכל על המחיר בארץ, אין קשר בינו לבין האיכות של המכשיר.
@dondi
·
לא טענתי שאי אפשר להקרין איתו סרטים. הכוונה הייתה שהוא נחות לעומת מקרן קולנוע ביתי יעודי באותו המחיר, התמורה לכסף משמעותית פחות טובה
גם עם מקרן סיני ב400 דולר אפשר להקרין השאלה מה מקבלים בתמורה לכסף.. ובאיזו איכות
עוצמת ההארה של המקרן הנ"ל (1400 לומנס) נמוכה ואפשר להקרין עד 120 אינץ'.. מה שבבירור ישליך על איכות תמונה וקונטרסט בגלל עוצמת הארה נמוכה + פיצ'ר מיותר כמו רמקולים.
להקרין אפשר, האם זה סבבה לרוב האנשים? כנראה שכן
תמורה לכסף? ממש לא.. באותו מחיר ניתן לקבל מקרן יעודי לק"ב עם תמורה טובה יותר לכסף עם איכות תמונה טובה יותר
·
לא טענתי שאי אפשר להקרין איתו סרטים. הכוונה הייתה שהוא נחות לעומת מקרן קולנוע ביתי יעודי באותו המחיר, התמורה לכסף משמעותית פחות טובה
גם עם מקרן סיני ב400 דולר אפשר להקרין השאלה מה מקבלים בתמורה לכסף.. ובאיזו איכות
עוצמת ההארה של המקרן הנ"ל (1400 לומנס) נמוכה ואפשר להקרין עד 120 אינץ'.. מה שבבירור ישליך על איכות תמונה וקונטרסט בגלל עוצמת הארה נמוכה + פיצ'ר מיותר כמו רמקולים.
להקרין אפשר, האם זה סבבה לרוב האנשים? כנראה שכן
תמורה לכסף? ממש לא.. באותו מחיר ניתן לקבל מקרן יעודי לק"ב עם תמורה טובה יותר לכסף עם איכות תמונה טובה יותר
המקרן הזה בכלל לא באותה ליגה של מקרנים סיניים.
והשאלה היא מה הצרכים של פות"ש, האם מדובר על מקרן "ראשי" שישמש רק עבור סרטים (20-30 ג'יגה) או האם יחליף טלויזיה ורוב הצפיה תהיה מממיר כלשהו כולל סדרות.
האם הוא יותקן בחדר שינה או בסלון?
אני ממש לא הייתי ממהר לבטל את ה LG הזה. הוא נחשב כסופר איכותי למחיר שלו ואידיאלי לפי דעתי בעיקר לחדרי שינה.
גילוי נאות, יש לי את ה"אח הקטן" של המקרן הזה (720P) בחדר שינה והעדפתי אותו על אפסון 2000 שגם יש לי מכיוון שהוא יותר שקט, הרבה יותר קטן. אין בעיה להדליק ולכבות, אין מנורה, אין בעיה של שעות ולכן אפשר גם לראות איתו "סדרות איכות".
והשאלה היא מה הצרכים של פות"ש, האם מדובר על מקרן "ראשי" שישמש רק עבור סרטים (20-30 ג'יגה) או האם יחליף טלויזיה ורוב הצפיה תהיה מממיר כלשהו כולל סדרות.
האם הוא יותקן בחדר שינה או בסלון?
אני ממש לא הייתי ממהר לבטל את ה LG הזה. הוא נחשב כסופר איכותי למחיר שלו ואידיאלי לפי דעתי בעיקר לחדרי שינה.
גילוי נאות, יש לי את ה"אח הקטן" של המקרן הזה (720P) בחדר שינה והעדפתי אותו על אפסון 2000 שגם יש לי מכיוון שהוא יותר שקט, הרבה יותר קטן. אין בעיה להדליק ולכבות, אין מנורה, אין בעיה של שעות ולכן אפשר גם לראות איתו "סדרות איכות".