המלצות על מקרן קול / סאונד בר
היי,
כיום יש לי מערכת (פשוטה מידיי) של 5.1. בקרוב נעבור דירה ושם אין לי פתרון הולם לחיווט ולכן נעבור לסאונד בר / מקרן קול.
השימוש העיקרי הוא לסרטים, שידורי ספורט ולשים מוזיקה לילדה דרך הבלוטות' מהטלפון.
תקציב - אזור ה2000
כמו כן, חשוב לי שאוכל לחבר בנוסף לטלויזיה גם את הסטרימר (במערכת שיש לי היום אין לי חיבור מתאים ולכן אני יכול לשמוע במערכת כל מה שבא מהממיר של יס, אבל ברגע שאני מפעיל את הסטרימר אני חייב לשמוע דרך הטלויזיה וזה מבאס ממש).
אני ממש לא מבין בעולם הזה ולכן זקוק לעצות ולניסיון שלכם -
איזה חברות מומלצות בתקציבים האלה? איזה דגמים באמת מספקים סראונד (עד כמה שאפשר במכשיר כזה) ועל איזה דברים (סוגי יציאות/חיבורים, כמות יציאות, עוצמה וכו') אני צריך לשים לב לפני שאני רוכש?
אשמח מאוד לחוכמת ההמונים!
תודה
כיום יש לי מערכת (פשוטה מידיי) של 5.1. בקרוב נעבור דירה ושם אין לי פתרון הולם לחיווט ולכן נעבור לסאונד בר / מקרן קול.
השימוש העיקרי הוא לסרטים, שידורי ספורט ולשים מוזיקה לילדה דרך הבלוטות' מהטלפון.
תקציב - אזור ה2000
כמו כן, חשוב לי שאוכל לחבר בנוסף לטלויזיה גם את הסטרימר (במערכת שיש לי היום אין לי חיבור מתאים ולכן אני יכול לשמוע במערכת כל מה שבא מהממיר של יס, אבל ברגע שאני מפעיל את הסטרימר אני חייב לשמוע דרך הטלויזיה וזה מבאס ממש).
אני ממש לא מבין בעולם הזה ולכן זקוק לעצות ולניסיון שלכם -
איזה חברות מומלצות בתקציבים האלה? איזה דגמים באמת מספקים סראונד (עד כמה שאפשר במכשיר כזה) ועל איזה דברים (סוגי יציאות/חיבורים, כמות יציאות, עוצמה וכו') אני צריך לשים לב לפני שאני רוכש?
אשמח מאוד לחוכמת ההמונים!
תודה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
Philips 5140
http://www.whathifi.com/philips/htl5140/review
בדוק באחד מאתרי אמזון אירופה אני רכשתי בזמנו מאמזון צרפת עלה לי עד הבית 1350 ש״ח .
אחלה סאונד בר.
במידה ואתה מעונין לחרוג ב 700 ש״ח אתה יכול לרכוש ימאהה 2500 מאמזון אנגליה ב 2700 ש״ח אצלך בבית (בארץ המחיר כ 5000 ש״ח). הוא מתקדם יןתר מהפיליפס תומך ב HDMI 2.0 וב 4K
https://www.amazon.co.uk/Yamaha-YSP-250 ... 0429299080
מקרן קול אתה לא יכול לקנות בתקציב שלך .
בהצלחה
http://www.whathifi.com/philips/htl5140/review
בדוק באחד מאתרי אמזון אירופה אני רכשתי בזמנו מאמזון צרפת עלה לי עד הבית 1350 ש״ח .
אחלה סאונד בר.
במידה ואתה מעונין לחרוג ב 700 ש״ח אתה יכול לרכוש ימאהה 2500 מאמזון אנגליה ב 2700 ש״ח אצלך בבית (בארץ המחיר כ 5000 ש״ח). הוא מתקדם יןתר מהפיליפס תומך ב HDMI 2.0 וב 4K
https://www.amazon.co.uk/Yamaha-YSP-250 ... 0429299080
מקרן קול אתה לא יכול לקנות בתקציב שלך .
בהצלחה
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
@yoni_gr
סאונד בר נותן לך במה קידמית חמודה בלבד!
מקרן קול נותן לך הדמייה של סראונד 5.1 7.1 תלוי כמה אתה משקיע
המקרן שולח את הצלילים לקירות ודרכן הוא מגיע לאוזניים ומצליח לדמות צליל הקפי על ידי דחיפת הצלילים בזוויות שונות לפי הצלילים המנוגנים.
מקרן קול צריך חדר עם 4 קירות שיתחום את החדר שהצליל יגיע בדיוק לאן שצריך
סאונד בר ומקרן קול הם שונים בתוצאה שלהם אך נראים זהים
לדעתי מקרן עדיף
סאונד בר נותן לך במה קידמית חמודה בלבד!
מקרן קול נותן לך הדמייה של סראונד 5.1 7.1 תלוי כמה אתה משקיע
המקרן שולח את הצלילים לקירות ודרכן הוא מגיע לאוזניים ומצליח לדמות צליל הקפי על ידי דחיפת הצלילים בזוויות שונות לפי הצלילים המנוגנים.
מקרן קול צריך חדר עם 4 קירות שיתחום את החדר שהצליל יגיע בדיוק לאן שצריך
סאונד בר ומקרן קול הם שונים בתוצאה שלהם אך נראים זהים
לדעתי מקרן עדיף
@FastandFurious
·
אז נראה לי שמקרן לא רלוונטי. גם בגלל שהתקציב באזור ה2000 וגם זה מיועד לסלון, ככה שאין ארבעה קירות (אופן ספייס עם המטבח).
תקנו אותי אם אני טועה...
בסאונד בר, על איזה דברים אני צריך לתת דגש ולשים לב? מה חשוב?
·
אז נראה לי שמקרן לא רלוונטי. גם בגלל שהתקציב באזור ה2000 וגם זה מיועד לסלון, ככה שאין ארבעה קירות (אופן ספייס עם המטבח).
תקנו אותי אם אני טועה...
בסאונד בר, על איזה דברים אני צריך לתת דגש ולשים לב? מה חשוב?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·yoni_gr כתב:@FastandFurious
·
תקנו אותי אם אני טועה...
בסאונד בר, על איזה דברים אני צריך לתת דגש ולשים לב? מה חשוב?...
לשים דגש על:
קישוריות טובה
מקודדי dts ו dd
כניסות hdmi ויציאת hdni עם תמיכה ב ARC
סאב אלחוטי
וכמובן שישמע טוב
זה בגדול.
במידה ו 4k לא מענין אותך הפיליפס שהמלצתי לך הוא בינגו מה שאתה צריך .
נשמע מעולה כולל כל מה שצריך .