סידור החדר לשמיעה אופטימלית
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
מידות החדר 2.70 על 3.50 מטר שני כיווני אויר
מכיל:
מיטה בגודל 75 על 185 ס"מ
ושולחן כתיבה בגודל 120 על 60 ס"מ
וארונית קטנה בגודל 44 על 44 ס"מ
בקיר החיצוני הארוך יש חלון בגודל 100 על 90 ס"מ ובקיר יש חלון ענק על כל גודל הקיר - מתחיל בגובה 70 ס"מ מהריצפה
דלת מעץ.
המטרה מיקום 2 רמקולים E20 (מדפי על סטנד) בגובה 60 ס"מ - הרמקול מוטה בזוית 5 מעלות כלפי מעלה.
מכיל:
מיטה בגודל 75 על 185 ס"מ
ושולחן כתיבה בגודל 120 על 60 ס"מ
וארונית קטנה בגודל 44 על 44 ס"מ
בקיר החיצוני הארוך יש חלון בגודל 100 על 90 ס"מ ובקיר יש חלון ענק על כל גודל הקיר - מתחיל בגובה 70 ס"מ מהריצפה
דלת מעץ.
המטרה מיקום 2 רמקולים E20 (מדפי על סטנד) בגובה 60 ס"מ - הרמקול מוטה בזוית 5 מעלות כלפי מעלה.
נערך לאחרונה על ידי InbarHovav ב 17/03/2007 5:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

דווקה שומעים ממש טוב - הבמה רחבה והצליל בהיר אבל אים שנכנסים לחדר נתקלים ברמקול...
טוב אני פורשת לישון (תראו מה השעה) סיר טוט יהיה שאני יקום
נ.ב: תראו איזה שגיאה מצחיקה יצאה לי מרוב עיפות
טוב אני פורשת לישון (תראו מה השעה) סיר טוט יהיה שאני יקום
נ.ב: תראו איזה שגיאה מצחיקה יצאה לי מרוב עיפות
סיר טוט...
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
יאיר.
מהנסיון שלי דווקא כן ... אבל כיוון שאף אחד כאן לא ניסה הכל מהכל כנראה שאני טועה ויש מצבים בהם רמקול בתליה נישמע נהדר.
אני אישית לא ניתקלתי בזה.
מהנסיון שלי דווקא כן ... אבל כיוון שאף אחד כאן לא ניסה הכל מהכל כנראה שאני טועה ויש מצבים בהם רמקול בתליה נישמע נהדר.
אני אישית לא ניתקלתי בזה.
נערך לאחרונה על ידי נמר ב 18/03/2007 10:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
לכל המעוניין-
בעברית יש לכתוב דוקא (או דווקא) אך לא דווקה.
(מזכיר גם את מנגנון בדיקת הכתיב, מישהו עמל וטרח עליו שווה לנצלו...)
(מזכיר גם את מנגנון בדיקת הכתיב, מישהו עמל וטרח עליו שווה לנצלו...)
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

OK
מתלים לא באים בחשבון.
למה - כי זה לא נישמע טוב!!
עמלתי על סירטוט של החדר שלי, אל תתיחסו לזוית של הרמקול אלא רק למיקום שלו ביחס לחלל,
את השידה אפשר להזיז אם צריך.
אל תשכחו שיש חלון ענקי (מול הדלת) וזה משפיע על הצליל
הזזתי את הרמקולים וכעת הם ממוקמים כך ושניהם מכוונים למרכז המיטה עם זווית של 5 מעלות כלפי מעלה (פותח יותר את הבמה)
למה - כי זה לא נישמע טוב!!
עמלתי על סירטוט של החדר שלי, אל תתיחסו לזוית של הרמקול אלא רק למיקום שלו ביחס לחלל,
את השידה אפשר להזיז אם צריך.
אל תשכחו שיש חלון ענקי (מול הדלת) וזה משפיע על הצליל
הזזתי את הרמקולים וכעת הם ממוקמים כך ושניהם מכוונים למרכז המיטה עם זווית של 5 מעלות כלפי מעלה (פותח יותר את הבמה)
אני הייתי ממקם את הרמקולים על הקיר שמשמאל לדלת ושמול המיטה (הקיר שאינו מופיע בתמונה)
הרמקול שדחוס בין המיטה והשידה + משטח הזכוכית מאחורי הרמקולים לדעתי גורעים ולכן עדיף בסמוך לקיר וללא מיכשולים בסמוך לקדמת הרמקול.
שלמה
הרמקול שדחוס בין המיטה והשידה + משטח הזכוכית מאחורי הרמקולים לדעתי גורעים ולכן עדיף בסמוך לקיר וללא מיכשולים בסמוך לקדמת הרמקול.
שלמה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

בקיר שמול המיטה אין כלום פשוט זה הקיר שמקביל לדלת. ואם יונח שם רמקול זה יהווה מכשלה בעת הכניסה לחדר
-
- במצב זה הרמקול יחסום את הכניסה לחדר
לא הבנתי - רמקולים עומדים כמו בציור והמטרה לשמוע אותם מהמיטה?
זה לא יוצה "קצת" לא באמצע?
אם את יכולה לחיות עם עיוות גיאומטרי כה חריף - אז אין מה לדבר על "מתלים לא נשמעים טוב".
בקיצור - מאיפה אתה מתכוון לשבת ולהאזין למזיקה?
ד"א - את הדלת אפשר לסדר שתפתח לכיוון השני וכך הרמקול יפריע הרבה פחות.
אם את יכולה לחיות עם עיוות גיאומטרי כה חריף - אז אין מה לדבר על "מתלים לא נשמעים טוב".
בקיצור - מאיפה אתה מתכוון לשבת ולהאזין למזיקה?
ד"א - את הדלת אפשר לסדר שתפתח לכיוון השני וכך הרמקול יפריע הרבה פחות.
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

אוי כמה התגובה שלך חסרת בסיס ומראה שלא קראתה בכלל את הפוסט.
אני כתבתי בהודעה שאין להתיחס לזוית של הרמקול אלא למיקומו בלבד!Croc כתב:לא הבנתי - רמקולים עומדים כמו בציור והמטרה לשמוע אותם מהמיטה?
אם את יכולה לחיות עם עיוות גיאומטרי כה חריף - אז אין מה לדבר על "מתלים לא נשמעים טוב"....
שלום Croc נעים מאוד אני ענבר - אני אישה ואפילו יש תמונה.Croc כתב:בקיצור - מאיפה אתה מתכוון לשבת ולהאזין למזיקה?...
אם תשים לב בצד השני יש שולחן ואם אני יהפוך את הכוון פתיחה של הדלת אז היא תתקל בשולחן. אבל נגיד ואני אפילו יעקור את הדלת ממקומה ויהיה רמקול מול הכניסה זה עדיין יפריע לכניסה לחדר.Croc כתב:ד"א - את הדלת אפשר לסדר שתפתח לכיוון השני וכך הרמקול יפריע הרבה פחות....