מישהו עושה עבודות נגרות בדירה?

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
שלח תגובה
yonyz פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1904
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #1 

אהלן,

יש לי תכניות לכמה פרויקטים, אני תוהה אם זה בסדר לעבוד במרפסת שמש בגלל הלכלוך (מבחינת הרעש).

יש כאן חבר'ה שעושים עבודות נגרות בתוך הבית? הכוונה לחיתוכים, שיופים ודברים מלכלכים אחרים.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #2 

yonyz כתב:אהלן,

יש לי תכניות לכמה פרויקטים, אני תוהה אם זה בסדר לעבוד במרפסת שמש בגלל הלכלוך (מבחינת הרעש).

יש כאן חבר'ה שעושים עבודות נגרות בתוך הבית? הכוונה לחיתוכים, שיופים ודברים מלכלכים אחרים.
...
·אני עושה הרבה יותר מזה במרפסת...מה הבעיה?
רעש זה בעיה אבל היא מתחלקת לשני חלקים, חלק של החוק היבש והחלק של הגינות, רעות ויחסים טובים עם השכנים.
מבחינת החוק, עד כמה שהבנתי, כל עוד זה לא יום יומי וזה לא העבודה שלך ולא עסק, זה נחשב שיפוצים. מה שאומר:
אתה יכול לעבוד מ7 בבוקר עד 8 בערב רצוף ללא תלות בעוצמה או בהתחשבות בשעות המנוחה, שלא כמו רעש של מוזיקה וכדומה (הזוי אבל מובן).

כמובן שצריך להתחשב, עם מבקשים ממך להפסיק אז מפסיקים. לא מתחילים לפני 9-10 ומפסיקים לפני 19. לא עובדים בשעות המנוחה, 14-16, ועושים הפסקות בעבודה. לא בשבת ולא בשישי בבוקר.

הכי טוב זה לבדוק מתי ומי הם האנשים שהרעש יכול להפריע להם ולהתחשב בזה מראש. הרי עם אתה עובד עם דיסק ב12 בצוהרים, מי בכלל נשאר בבית בשעות הללו ולמה? דבר איתם. תחליף מספר טלפון עם השכנים שלך כך שהם יתקשרו אליך ולא למשטרה.
זה כמובן גם תלוי בך. אתה פנוי לכל היום או בשעות מסויימות, איפה הדירה שלך ביחס לאחרים. מי השכנים...בכל מקרה, זה יעלה לך. פעם הבא שאחד השכנים ירצה לעשות מסיבה עד 1 בלילה, הוא יזכיר לך את כל השעות ניסור שלך :wink:

yonyz פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

אז יש משפחה אחת שאוהבת לשים מוסיקה לפעמים, ויש את אלה בקומה מעל שעושים שיפוצים לפעמים, אז נראה לי שנהיה תיקו. :)
הזמן שלי לעבודות האלה זה או בערב (אני בבית בשש וחצי, לרוב) בימי חול, או בשישי ושבת. אז נגיד בשישי מ-10 עד 4 זה סביר?
אין לי הרבה חיתוכים לעשות האמת, רוב העבודה זה קידוחים בעץ וכאלה, אני לא חושב שמקדחה זה כזה רועש אלא אם זה בבטון.
אם ניקח לדוגמה את פרוייקט הסטנדים הקרב ובא (רק שתגיע כבר המקדחה מחו"ל...), אז החיתוכים ייקחו רק כמה דקות בסה"כ.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #4 

yonyz כתב:אז יש משפחה אחת שאוהבת לשים מוסיקה לפעמים, ויש את אלה בקומה מעל שעושים שיפוצים לפעמים, אז נראה לי שנהיה תיקו. :)
הזמן שלי לעבודות האלה זה או בערב (אני בבית בשש וחצי, לרוב) בימי חול, או בשישי ושבת. אז נגיד בשישי מ-10 עד 4 זה סביר?
אין לי הרבה חיתוכים לעשות האמת, רוב העבודה זה קידוחים בעץ וכאלה, אני לא חושב שמקדחה זה כזה רועש אלא אם זה בבטון.
אם ניקח לדוגמה את פרוייקט הסטנדים הקרב ובא (רק שתגיע כבר המקדחה מחו"ל...), אז החיתוכים ייקחו רק כמה דקות בסה"כ.
...
·כמה חיתוחים בשישי? זה ממש שטויות.
אני מדבר איתך על עבודה עם סידק במשך שעות או שיוף של כל הפרגולה, פעמיים, עם משייף חזק, דברים רועשים יחסית. אז אתה בסדר גמור.
מה שכן, אתה יכול להקטין נזקים עם תבודד את העובדה מהרצפה, שלא יהיה מעבר לתוך הבניין עצמו, למשלש, לא לקדוח על הרצפה אלה על על שוחל מתקפל פלסטי קטן. לנסות להבין לאן הולך הסאונד ומאיפה הוא מוחזר. לפעמים מספיק להסתובב 180 מעלות ולהיות עם הגב כלפי קיר מסויים ורמת הרעש אשר השכנים ישמעו תהיה קטנה בהרבה. הרי הרעש בתדרים הגבוהים הוא מאוד כיווני וניתן לכוון אותו ולבלום אותו קצת.

אבל כן, קידוח לתוך הבניים ובמיוחד לתוך קרות תומכים, זה מקפיץ את כל השכנים מצד אחד, מצד נשי, זה נשמע כאילו זה מגיע מכל הכיוונים ואז לא יודעים שזה אתה :lol:
היו לי הרבה פעמים שאני מקבל שיחה משכן אשר מבקש שאני יפסיק לקדוח כשבפועל זה בכלל לא אני אלה בבניין השכן!

yonyz פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

BUGY כתב:
...
...
·כמה חיתוחים בשישי? זה ממש שטויות.
אני מדבר איתך על עבודה עם סידק במשך שעות או שיוף של כל הפרגולה, פעמיים, עם משייף חזק, דברים רועשים יחסית. אז אתה בסדר גמור.
מה שכן, אתה יכול להקטין נזקים עם תבודד את העובדה מהרצפה, שלא יהיה מעבר לתוך הבניין עצמו, למשלש, לא לקדוח על הרצפה אלה על על שוחל מתקפל פלסטי קטן. לנסות להבין לאן הולך הסאונד ומאיפה הוא מוחזר. לפעמים מספיק להסתובב 180 מעלות ולהיות עם הגב כלפי קיר מסויים ורמת הרעש אשר השכנים ישמעו תהיה קטנה בהרבה. הרי הרעש בתדרים הגבוהים הוא מאוד כיווני וניתן לכוון אותו ולבלום אותו קצת.

אבל כן, קידוח לתוך הבניים ובמיוחד לתוך קרות תומכים, זה מקפיץ את כל השכנים מצד אחד, מצד נשי, זה נשמע כאילו זה מגיע מכל הכיוונים ואז לא יודעים שזה אתה :lol:
היו לי הרבה פעמים שאני מקבל שיחה משכן אשר מבקש שאני יפסיק לקדוח כשבפועל זה בכלל לא אני אלה בבניין השכן!
...
·

מסכים לגמרי עם הקידוח בבטון, אף פעם לא באמת יודעים מי זה, זה תמיד לא יותר מניחוש על פי ניסיון העבר. :D
אתה חושב ששולחן מתקפל יעשה את העבודה מבחינת יציבות לעבודה עם מסור עגול / JIGSAW / קידוחים?

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #6 

yonyz כתב:
...
...
·

מסכים לגמרי עם הקידוח בבטון, אף פעם לא באמת יודעים מי זה, זה תמיד לא יותר מניחוש על פי ניסיון העבר. :D
אתה חושב ששולחן מתקפל יעשה את העבודה מבחינת יציבות לעבודה עם מסור עגול / JIGSAW / קידוחים?
...
·שולחן סביר, כן בהחלט. אתה לא אמור להפעיל הרבה כוח בזמן השימוש בכלים הללו, והוא לא אמור לזוז בקטעים הקריטיים. אפשר גם שולחן אוכל/קפה קטן, או לבנות עמדה פשוטה אבל חזקה, זמנית. רק לא לעבוד ישירות על הרצפה כדי למנוע מעבר רעש לרצפה.

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”