Medici: Masters of Florence - המלצה על סידרה
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73383
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
שלום חברים.
סיימתי לצפות בעונה הראשונה והייתי רוצה להמליץ על הסידרה. הסידרה הינה דרמה תקופתית מושקעת ואיכותית המתרחשת בפירנצה של המאה ה 15 ומתמקדת במשפחת מדיצ'י המפורסמת ומעלליה. בסידרה מופיע דסטין הופמן בתפקיד משני כאב המשפחה שנפטר (בפלאשבקים) וקאסט לא מאוד מוכר אך די איכותי. 8 פרקים בלבד אך כל אחד באורך של כשעה.
מומלץ, במיוחד לאוהבי דרמות תקופתיות.
כבר מתוכננת עונה שניה ד"א:
http://www.express.co.uk/showbiz/tv-rad ... st-trailer
סיימתי לצפות בעונה הראשונה והייתי רוצה להמליץ על הסידרה. הסידרה הינה דרמה תקופתית מושקעת ואיכותית המתרחשת בפירנצה של המאה ה 15 ומתמקדת במשפחת מדיצ'י המפורסמת ומעלליה. בסידרה מופיע דסטין הופמן בתפקיד משני כאב המשפחה שנפטר (בפלאשבקים) וקאסט לא מאוד מוכר אך די איכותי. 8 פרקים בלבד אך כל אחד באורך של כשעה.
מומלץ, במיוחד לאוהבי דרמות תקופתיות.
כבר מתוכננת עונה שניה ד"א:
http://www.express.co.uk/showbiz/tv-rad ... st-trailer
-
Huber
- חבר במועדון HT

העונה השניה כבר הייתה אמורה להתחיל אבל משום מה היא לא מופיעה לי בנטפליקס - מישהו מוצא אותה?
-
Huber
- חבר במועדון HT

מוזר, לפי IMDB היום שוחרר הפרק השלישי כבר
Medici: Masters of Florence
Medici: Masters of Florence
@Huber
לא מבין מה כל כך מוזר, הסדרה היא בהפקה משותפת של RAi1 ועוד כל מיני גופים מן הסתם שזה ישודר שם קודם.
יש רק 8 פרקים לפי מה שראיתי והיום אמורים להיות משודרים פרק 3+4 בערוץ האיטלקי ככה שחצי עונה כבר עברה. אני מניח שלא יקח זמן רב עד שהיא תעלה בנטפליקס עם סיום העונה בערוץ האיטלקי.
אם לא בא לך לחכות הפרקים קיימים בטראקרים רוסיים עם פסקול באנגלית ורוסית, חפש Медичи: Великолепные Медичи
לא מבין מה כל כך מוזר, הסדרה היא בהפקה משותפת של RAi1 ועוד כל מיני גופים מן הסתם שזה ישודר שם קודם.
יש רק 8 פרקים לפי מה שראיתי והיום אמורים להיות משודרים פרק 3+4 בערוץ האיטלקי ככה שחצי עונה כבר עברה. אני מניח שלא יקח זמן רב עד שהיא תעלה בנטפליקס עם סיום העונה בערוץ האיטלקי.
אם לא בא לך לחכות הפרקים קיימים בטראקרים רוסיים עם פסקול באנגלית ורוסית, חפש Медичи: Великолепные Медичи
-
Huber
- חבר במועדון HT

·Huber כתב:העונה השניה כבר הייתה אמורה להתחיל אבל משום מה היא לא מופיעה לי בנטפליקס - מישהו מוצא אותה?...
ושוב זה קורה עם העונה השלישית. לפי IMDB הייתה אמורה להתחיל כבר חודש שעבר, עדיין לא מופיעה לי בשום מקום