שיתוף מנוי נטפליקס בעד מנוי Apple Music
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
רעיון מקורי ומצוין.
באפל - אתה משייך את ה- APPLE ID לאחד מ-6 המנויים שאתה זכאי להם במסגרת התוכנית המשפחתית. תוודא שאין גישה ליוזר המשני שאתה משייך לבצע רכישות שכן זה מקושר לאשראי שלך.
בנטפליקס - היוזר הוא ראשי לכולם, ז"א יש גישה לאשראי, לביטול המנוי וכו. ובנוסף אין כל כך דרך לאכוף מצב שאותו אדם לא משתמש בו זמנית בצפייה ביותר מפלטפורמה אחת. ז"א, יכול להיות שתקבל יוזר של נטפליקס, מעבר לזה שתהיה לך גישה לאשראי של אותו אדם, אתה תוכל להשתמש בו ב-3-4 מכשירים במקביל על חשבון בעל המנוי [ואין דרך להגביל או לאכוף זאת למעט לסמוך על אותו אדם]
בקיצור אלה הם הסיכונים שאני מוצא, צריך רק לקחת אותם בחשבון ולמצוא אדם שאפשר לסמוך עליו, אולי מומלץ להחליף טלפונים פייסבוק, ולעשות הסכם שאפשר להשתמש רק במסך אחד במקביל במנוי של נטפליקס ושלא מבצעים רכישות של אלבומים ב- APPLE MUSIC.
גם אני משותף עם משפחה ב-2 השירותים הללו עד למקסימום.
בהצלחה.
באפל - אתה משייך את ה- APPLE ID לאחד מ-6 המנויים שאתה זכאי להם במסגרת התוכנית המשפחתית. תוודא שאין גישה ליוזר המשני שאתה משייך לבצע רכישות שכן זה מקושר לאשראי שלך.
בנטפליקס - היוזר הוא ראשי לכולם, ז"א יש גישה לאשראי, לביטול המנוי וכו. ובנוסף אין כל כך דרך לאכוף מצב שאותו אדם לא משתמש בו זמנית בצפייה ביותר מפלטפורמה אחת. ז"א, יכול להיות שתקבל יוזר של נטפליקס, מעבר לזה שתהיה לך גישה לאשראי של אותו אדם, אתה תוכל להשתמש בו ב-3-4 מכשירים במקביל על חשבון בעל המנוי [ואין דרך להגביל או לאכוף זאת למעט לסמוך על אותו אדם]
בקיצור אלה הם הסיכונים שאני מוצא, צריך רק לקחת אותם בחשבון ולמצוא אדם שאפשר לסמוך עליו, אולי מומלץ להחליף טלפונים פייסבוק, ולעשות הסכם שאפשר להשתמש רק במסך אחד במקביל במנוי של נטפליקס ושלא מבצעים רכישות של אלבומים ב- APPLE MUSIC.
גם אני משותף עם משפחה ב-2 השירותים הללו עד למקסימום.
בהצלחה.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אתה צודק. אולי אפשר לשחק בין החבילות. בעיקרון הסיכון לא גבוה שכן מתקבל מייל מיידי בכל פעולה מנטפליקס.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
עוד אופציה מומלצת לחוששים לשתף את כרטיס האשראי שלהם עם זרים (אני אישית משתמש בה והיא עובדת מצויין):
[img2=560x410]https://storelocator.gmgpulse.com/skins ... ainimg.png[/img2]
[img2=560x410]https://storelocator.gmgpulse.com/skins ... ainimg.png[/img2]
- danielpo123
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
@starrywolf
·
זה עובד לך עם חשבון נטפליקס ישראלי?
להבנתי ברגע שהחיוב עבר לשקלים אי אפשר כבר להשתמש בגיפטקארד דולרי או בכל מטבע אחר
·
זה עובד לך עם חשבון נטפליקס ישראלי?
להבנתי ברגע שהחיוב עבר לשקלים אי אפשר כבר להשתמש בגיפטקארד דולרי או בכל מטבע אחר
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
@danielpo123
אין לי מושג למען האמת - אני גר בלונדון אז פתחתי את החשבון בלונדון.
בכל מקרה שיתפתי אותו עם עוד 3 קרובי משפחה וחברים שגרים בארץ ואצל כולם נטפליקס עובד מצויין.
לדעתי אם אפתח מכאן חשבון נוסף עבורך תוכל להשתמש בו מהארץ עם גיפט קארד שנקנה באנגליה (מאמזון UK למשל).
אם תהיה מעוניין שלח לי הודעה פרטית ואני אעזור לך עם זה.
אין לי מושג למען האמת - אני גר בלונדון אז פתחתי את החשבון בלונדון.
בכל מקרה שיתפתי אותו עם עוד 3 קרובי משפחה וחברים שגרים בארץ ואצל כולם נטפליקס עובד מצויין.
לדעתי אם אפתח מכאן חשבון נוסף עבורך תוכל להשתמש בו מהארץ עם גיפט קארד שנקנה באנגליה (מאמזון UK למשל).
אם תהיה מעוניין שלח לי הודעה פרטית ואני אעזור לך עם זה.
- danielpo123
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
@starrywolf
·
תודה רבה על ההצעה אבל כרגע טוב לי עם החשבון הישראלי
בכל מקרה זו נקודה טובה - נשמע הגיוני שאם החשבון נפתח בחו״ל אז הגיפטקארדים יעבדו עליו
תודה!
·
תודה רבה על ההצעה אבל כרגע טוב לי עם החשבון הישראלי
בכל מקרה זו נקודה טובה - נשמע הגיוני שאם החשבון נפתח בחו״ל אז הגיפטקארדים יעבדו עליו
תודה!