מה זה אומר HDR חלקי?
-
Nati1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 134
שלום,
אני כנראה אקנה את panasonic 58dx700 והבנתי שיש לה HDR חלקי, מה זה אומר לי בדיוק?
אני כנראה אקנה את panasonic 58dx700 והבנתי שיש לה HDR חלקי, מה זה אומר לי בדיוק?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20196
- שם מלא: ארתור ליברמן
אין דבר כזה חלקי או מלא או כל תיאור אחר. יש רק תומך או לא תומך.
במקרה של מסכים שהם לא מהסדרות הגבוהות ביותר, הביצועים שלהם בהצגת תכני HDR נחותים מהסדרות הגבוהות בגלל מגבלות המסך (לדוגמה מסכים כאלה לא מגיעים לאותה רמת הארה, הרבה פעמים הניגודיות של הפאנל נמוכה יותר, או גאמוט הצבע צר יותר, וכו')
במקרה של מסכים שהם לא מהסדרות הגבוהות ביותר, הביצועים שלהם בהצגת תכני HDR נחותים מהסדרות הגבוהות בגלל מגבלות המסך (לדוגמה מסכים כאלה לא מגיעים לאותה רמת הארה, הרבה פעמים הניגודיות של הפאנל נמוכה יותר, או גאמוט הצבע צר יותר, וכו')
-
Nati1
-
- חבר פעיל מאוד

@TheCoolest
תודה רבה.
איך אני יכול לדעת מה רמת ה HDR בטלוויזיה הנ"ל בהשוואה לאחרת? ז"א איפה הנתון הזה כתוב?
תודה רבה.
איך אני יכול לדעת מה רמת ה HDR בטלוויזיה הנ"ל בהשוואה לאחרת? ז"א איפה הנתון הזה כתוב?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@Nati1
·
זה לא כתוב בשום מקום, רק מביקורות אפשר לדעת לדעת מה הביצועים האמיתיים של המסך.
·
זה לא כתוב בשום מקום, רק מביקורות אפשר לדעת לדעת מה הביצועים האמיתיים של המסך.
-
Nati1
-
- חבר פעיל מאוד

@TheCoolest
·
אז מה זה התגובה שקראתי פה בפורום שטענה שבאחת הטלוויזיות הHD יעבוד רק עם חיבור HDMI ולא בסמראט של הטלוויזיה (נטפליקס)?
·
אז מה זה התגובה שקראתי פה בפורום שטענה שבאחת הטלוויזיות הHD יעבוד רק עם חיבור HDMI ולא בסמראט של הטלוויזיה (נטפליקס)?
- jacko-il
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
@Nati1
·
שהמסך יודע לקבל ולעבד אות HDR אך אין לו את החומרה הדרושה כדי לתת לך את האפקט במלואו.
כמה אפקט? כל מסך לגופו וכל אחד עם המגבלות שלו.
במסך הזה פרטנית למשל, אין לך כיסוי מלא (או קרוב) לגאמוט P3 (אמורים לדבר בכיסוי Rec2020 בכלל, אבל כיום היצרנים עדיין סביב ה- P3 ביכולות בפועל). אין למסך יכולת הארה גבוהה מספיק עבור HDR (וגם נפח צבע). התאורה מסגרתית ולא FALD שלדעתי זו אחת המגבלות העיקריות והבולוטות. ויש עוד כמה, אלו ככה בשלוף..
גם מבחינת תמיכה ב- HDR, הוא לא תומך בדולבי ויז'ן אלא רק ב- HDR10 הפתוח.
עריכה - עד שהגבתי כבר הקידמו אותי בערך 7 הודעות..
השיחה בטלפון לקחה יותר זמן ממה שדמיינתי.. חחח
·
שהמסך יודע לקבל ולעבד אות HDR אך אין לו את החומרה הדרושה כדי לתת לך את האפקט במלואו.
כמה אפקט? כל מסך לגופו וכל אחד עם המגבלות שלו.
במסך הזה פרטנית למשל, אין לך כיסוי מלא (או קרוב) לגאמוט P3 (אמורים לדבר בכיסוי Rec2020 בכלל, אבל כיום היצרנים עדיין סביב ה- P3 ביכולות בפועל). אין למסך יכולת הארה גבוהה מספיק עבור HDR (וגם נפח צבע). התאורה מסגרתית ולא FALD שלדעתי זו אחת המגבלות העיקריות והבולוטות. ויש עוד כמה, אלו ככה בשלוף..
גם מבחינת תמיכה ב- HDR, הוא לא תומך בדולבי ויז'ן אלא רק ב- HDR10 הפתוח.
עריכה - עד שהגבתי כבר הקידמו אותי בערך 7 הודעות..
השיחה בטלפון לקחה יותר זמן ממה שדמיינתי.. חחח
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@Nati1
·
ההייסנס M7000 לא תומכת (לפחות כרגע) ב-HDR דרך הסמארט. לא חשבתי שזה קשור לשאלה ששאלת.
·
ההייסנס M7000 לא תומכת (לפחות כרגע) ב-HDR דרך הסמארט. לא חשבתי שזה קשור לשאלה ששאלת.
נערך לאחרונה על ידי TheCoolest ב 22/03/2017 16:06, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Nati1
-
- חבר פעיל מאוד

והפאנסוניק?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@Nati1