מחפש אוזניות In Ear עד 800 ש"ח \ 200 דולר
-
bornofidan
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי! אני מחפש אוזניות In Ear לנסיעות אחרי שהShure SE215 שלי נהרסו.
למען האמת, לא הייתי כל כך מרוצה מהShure. הבאס בהן היה נשמע לי מוגזם מדי והטרבל נבלע לגמרי. אני שומע בעיקר רוק \ קור \ מטאל \ אלטרנטיב \ אינדי ומדי פעם ראפ. אבל בעיקר רוק. מעדיף סאונד דיי טרבלי ולא מפוצץ בבאס (או פשוט מאוזן בלי בוסט לבאס). חשוב לי שישמעו את כל הכלים במוזיקה שאני שומע, שקול הזמר לא יבלע ושהאוזניות יהיו נוחות. (כבל מאחורי האוזן מן הסתם)
אשמח להמלצות! תודה רבה מראש!
למען האמת, לא הייתי כל כך מרוצה מהShure. הבאס בהן היה נשמע לי מוגזם מדי והטרבל נבלע לגמרי. אני שומע בעיקר רוק \ קור \ מטאל \ אלטרנטיב \ אינדי ומדי פעם ראפ. אבל בעיקר רוק. מעדיף סאונד דיי טרבלי ולא מפוצץ בבאס (או פשוט מאוזן בלי בוסט לבאס). חשוב לי שישמעו את כל הכלים במוזיקה שאני שומע, שקול הזמר לא יבלע ושהאוזניות יהיו נוחות. (כבל מאחורי האוזן מן הסתם)
אשמח להמלצות! תודה רבה מראש!
-
bornofidan
-
- חבר שרק התחיל

@prolol
·
למען האמת, אני מעדיף IEM
תודה רבה בכל זאת!
·
למען האמת, אני מעדיף IEM
-
bornofidan
-
- חבר שרק התחיל

יתאימו לסאונד שאני מחפש? איפה אני קונה אותן בארץ? דרך אגב, עדיף את הP1 או את הT10i?holyj כתב:שידרגתי לפני כמה חודשים מSE215 לMEE Pinnacle P1 ואני מאוד מרוצה.
שידרוג רציני לאומת השור....
אני על LZ A4 , אחרי שהיה לי MEE Pinnacle P1 ולדעתי ה LZ נותנות סאונד הרבה יותר טוב הבס הרבה יותר דינמי ועמוק הם גם נוחות לי אישית יותר מה P1 מה גם שיש אינספור אפשרויות של קומבינציות עם מסננים לכל זאנר אפשרי פשוט תמורה אדירה למחיר בנוסף הם קלות יותר להנעה מה P1 (יכול להיות שלכן ה LZ A4 יותר נשמעות לי טוב ,אני שומע ממקורות ניידים )
-
bornofidan
-
- חבר שרק התחיל

מה המחיר שלהן? יתאימו לסגנונות שאני שומע?1hezi כתב:אני על LZ A4 , אחרי שהיה לי MEE Pinnacle P1 ולדעתי ה LZ נותנות סאונד הרבה יותר טוב הבס הרבה יותר דינמי ועמוק הם גם נוחות לי אישית יותר מה P1 מה גם שיש אינספור אפשרויות של קומבינציות עם מסננים לכל זאנר אפשרי פשוט תמורה אדירה למחיר בנוסף הם קלות יותר להנעה מה P1 (יכול להיות שלכן ה LZ A4 יותר נשמעות לי טוב ,אני שומע ממקורות ניידים )...
- holyj
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 223
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אני שומע את אותם ג'אנרים כמוך ונהנה מP1
בהתחלה קצת חששתי מחוסר באס אבל אחרי שהאזנתי לא הבנתי על מה כל הדיבורים.
הבאס נשמע נכון. לא חזק מדי לא חלש מדי.. הוא שם בדיוק כמו שצריך.
יש אותם בארץ במחיר טוב.
לא חושב שמותר לפרסם פה אתרים אבל בדיקה קצרה בזאפ תסדר אותך.
בהתחלה קצת חששתי מחוסר באס אבל אחרי שהאזנתי לא הבנתי על מה כל הדיבורים.
הבאס נשמע נכון. לא חזק מדי לא חלש מדי.. הוא שם בדיוק כמו שצריך.
יש אותם בארץ במחיר טוב.
לא חושב שמותר לפרסם פה אתרים אבל בדיקה קצרה בזאפ תסדר אותך.
- עומריגרינשפן
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 9
-
bornofidan
-
- חבר שרק התחיל