פטיפון wheel
מישהו נתקל בפטיפון הזה בקיקסטארטר
[size= 19.5666656494141px; line-height: 17.9361114501953px]https://www.kickstarter.com/projects/86 ... -by-miniot
[/size]חושב לקנות אחד כזה לתלות על הקיר וגם שיהיה גיבוי לפטיפון...
מה אתם אומרים שווה 650 יורו ?
[size= 19.5666656494141px; line-height: 17.9361114501953px]https://www.kickstarter.com/projects/86 ... -by-miniot
[/size]חושב לקנות אחד כזה לתלות על הקיר וגם שיהיה גיבוי לפטיפון...
מה אתם אומרים שווה 650 יורו ?
- yonim
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 566
- שם מלא: yoni Michaeli
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
- יצירת קשר:
אגב, לא ראיתי איך משנים מהירות בסרטונים על המכשיר הזה מ33 ל 45
אנשי מחשבים הם כן בני אדם.
www.facebook.com/yonim
www.facebook.com/yonim
@nkorah
·
אם לא שמת לב אז רשמתי "גיבוי לפטיפון" לא מכיר אנשים שחושבים שזה מגניב לשמוע תקליטים וגם אם כן שיעשו מה שבא להם.
מבחינה מקצועית לא מבין בפטיפונים יותר מדי, ראיתי שיש פה בפורום כאלו שכן ונראה לי שאתה גם ביניהם אז השאלה היא מבחינת רכיבים האם מה ששתלו בתוך הפטיפון שווה 650 יורו ? אני מבסוט מהטכניקס 1600 שיש לי, לא מזמן שדרגתי את המחט לשור m97xe והסאונד השתפר פלאים. No man is an island וגם לא פטיפון אז אני פשוט מחפש עוד אחד שיהיה למקרה חירום כזה שאני מגיע הביתה מהעבודה וחס וחלילה הפטיפון לא ינגן משום מה... ואם כבר לקנות עוד אחד אז למה לא כזה מגניב שיכול להראות כמו תמונה הרי פטיפון זה יצירת אומנות. השאלה היא שוב ופה אני פונה למומחים מבחינה מכנית שווה 650 יורו ?
·
אם לא שמת לב אז רשמתי "גיבוי לפטיפון" לא מכיר אנשים שחושבים שזה מגניב לשמוע תקליטים וגם אם כן שיעשו מה שבא להם.
מבחינה מקצועית לא מבין בפטיפונים יותר מדי, ראיתי שיש פה בפורום כאלו שכן ונראה לי שאתה גם ביניהם אז השאלה היא מבחינת רכיבים האם מה ששתלו בתוך הפטיפון שווה 650 יורו ? אני מבסוט מהטכניקס 1600 שיש לי, לא מזמן שדרגתי את המחט לשור m97xe והסאונד השתפר פלאים. No man is an island וגם לא פטיפון אז אני פשוט מחפש עוד אחד שיהיה למקרה חירום כזה שאני מגיע הביתה מהעבודה וחס וחלילה הפטיפון לא ינגן משום מה... ואם כבר לקנות עוד אחד אז למה לא כזה מגניב שיכול להראות כמו תמונה הרי פטיפון זה יצירת אומנות. השאלה היא שוב ופה אני פונה למומחים מבחינה מכנית שווה 650 יורו ?
לשאלתך -
אם אתה אחד מאותם 48% מרוכשי התקליטים, שלא שומעים אותם, אלא רוכשים אותם בתור אלמנט עיצובי, או כאמירה חברתית - הוצאה של 650 יורו על פטיפון מגניב ביותר היא בהחלט הגיונית.
אם אתה מצפה להאזין למוזיקה בפורמט של תקליטים, ה"פטיפון" הזה לא שווה שום דבר
אם אתה אחד מאותם 48% מרוכשי התקליטים, שלא שומעים אותם, אלא רוכשים אותם בתור אלמנט עיצובי, או כאמירה חברתית - הוצאה של 650 יורו על פטיפון מגניב ביותר היא בהחלט הגיונית.
אם אתה מצפה להאזין למוזיקה בפורמט של תקליטים, ה"פטיפון" הזה לא שווה שום דבר
@nkorah
·
לא מבין מה יש לך מאותם 48 % שקונים תקליטים ולא שומעים אותם, מבחינתי שימשיכו לקנות ובזכות זה גם ימשיכו להדפיס תקליטים שאני אוכל להנות מהם.
ועכשיו לענייננו לא חשבתי על פטיפון חדש אבל בדיוק מחליף למערכת מתקדמת יותר ומדגדג לי לשדרג גם את הפטיפון. מה היית ממליץ בתקציב הנ"ל. כרגע כמו שאמרתי יש לי טכניקס 1600 עם ראש m97xe.
לא מדברים אלי כל הפטיפונים החדשים של ריגה ופרוג' קט. חשבתי לחסוך לca concept. אבל זה נראה לי חלום רחוק כרגע במחירים שלהם, מה בכל כדאי לקנות בתקציב הזה ?
·
לא מבין מה יש לך מאותם 48 % שקונים תקליטים ולא שומעים אותם, מבחינתי שימשיכו לקנות ובזכות זה גם ימשיכו להדפיס תקליטים שאני אוכל להנות מהם.
ועכשיו לענייננו לא חשבתי על פטיפון חדש אבל בדיוק מחליף למערכת מתקדמת יותר ומדגדג לי לשדרג גם את הפטיפון. מה היית ממליץ בתקציב הנ"ל. כרגע כמו שאמרתי יש לי טכניקס 1600 עם ראש m97xe.
לא מדברים אלי כל הפטיפונים החדשים של ריגה ופרוג' קט. חשבתי לחסוך לca concept. אבל זה נראה לי חלום רחוק כרגע במחירים שלהם, מה בכל כדאי לקנות בתקציב הזה ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
·lion77 כתב:@nkorah
·
הבנתי שגם אפשר להחליף חיווט פנימי של הפטיפון לכסף או משהו כזה. שווה את ההשקעה ואם כן איפה אני יכול לעשות כזה דבר ?...
זה יותר... אתה נותן להם כסף והם מחליפים אותו לחיווט
אני לא זז מכאן עד סוף הצד
- Janti
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 181
- שם מלא: Janti
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
מדוע הפסילה הגורפת הזו של הפטפון הזה (וכמו שאני מתרשם, של כל דבר חדש)? שמעת אותו? בדקת?nkorah כתב:אם אתה מצפה להאזין למוזיקה בפורמט של תקליטים, ה"פטיפון" הזה לא שווה שום דבר...
אני דווקא מתרשם, אמנם מקריאה בלבד, שהמשפחה האחראית והמתכנן יודעים מה הם עושים. ייתכן שמדובר בשיווק בלבד והכל שקרים ומעשיות, אבל החומר הפרסומי נוגע בנקודות חשובות כמו פלטה מסיבית, הנע רצועה, יציבות מהירות וזרוע ליניארית שאמורה לתת מענה לשגיאת העקיבה הקיימת בזרועות קשתיות. העיצוב, כפי שנאמר כאן, חדשני, נקי ומודרני, הפטפון תומך בחיבור אלחוטי למי שמעוניין, הבקרה נוחה ומעניינת, והוא בהחלט נותן פתרון די יחודי לבעיית האבק המצטבר (אצל מי שזה קריטי עבורו). החסרון היחיד שאני מזהה הוא שהזרוע בנוייה סביב ראש די בסיסי של אודיו-טכניקה ללא אפשרות ניוד ראשים אחרים. אני לא מבין את הגישה המתנשאת הזו של פסילת מוצר עוד לפני שהוא יצא לשוק ללא כל מבחן מעשי. למה לא שווה שום דבר???
·
- Janti
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 181
- שם מלא: Janti
- נתן תודות: 72 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
זרוע ליניארית לעולם קצרה. האורך האידאלי אמור להיות אפס, אילו זה היה אפשרי. לפי מה שקראתי יש הרבה אלקט' מחוכמת בפטפון הזה שכולל גלאי אינפרה-אדום המאפשר מעבר בין הרצועות בתקליט. אני די בטוח שקיים מיקרו-קונטרולר ששולט בזרוע. אני לא משוכנע שהיא מכנית לחלוטין. לא קיים כלל הנדסי שלפיו ביזור המסה בפטפון אינו אמור להיות בגוף המסתובב. נהפוך הוא, במרבית הפטפונים הקלסיים החלק המסתובב הוא המסיבי ביותר. גם לא ברור כיצד הסקת זאת ממראה בלבד. הפטפון שוקל 3.5 ק"ג ואין נתונים לגבי משקל הפלטה. כן כתוב שהיא עשויה שגשוגת אלומיניום (MU). לא נראה סביר למימדיה שהיא תופסת את מרבית המסה. בנוסף, לא ברור לי למה החלטת שהמחט הופשטה מבידוד למגנטים, איזה בידוד היה לה במקור? איזו סוג של הפרעה מגנטית פוטנציאלית אמורה להיות בפלטת MU שאינה מגנטית? אלה אינם נימוקים מבוססים לפסילת הפטפון ולמסקנה שהוא יישמע רע. לטעמי זו פסיקה נמהרת מידי.