אז כבר כמה זמן שאני מתכנן ללכת לראות טל' ולא ממש יוצא. היום ניצלתי שעה פנויה וקפצתי לביג בוקס לראות מה יש להם בתצוגה.
המבחר הרגיל..סוני, פנסוניק, LG וסמסונג.
לאור החוויות השליליות הרבות עם שירות סמסונג לא פזלתי לכיוונן, את הפנסוניק 700 ראיתי ולמרות החדות הצפייה בחדר חשוך היתה לא טובה (מעין ערפל אפור מעיק) כך שנשארנו עם סוני ו LG.
הנטייה הראשונית היתה ללכת על סוני ואכן היתה להם סדרה 8 בתצוגה. התמונה לא רעה בכלל אך לא נפלתי, במיוחד אחרי כל הביקורות הטובות. הכי טובה מכולן מבחינת שחור היתה ה- OLED ללא עוררין. שנייה אחת מספיקה בכדי להבין.
העניין הוא שבגודל 65 היא הופכת לאופ' יקרה מאוד מה גם שבדברים מסוימים סוני טובה יותר בעיניי.
הטל' היחידה שהתקרבה אליה באיכות השחורים והציגה תמונה מעולה יחסית לשאר היתה ה 630 בגודל "58.
המוכר לא ממש ידע להסביר למה אז הפעלתי את דר גוגל ומסתבר שיש לה שני יתרונות בולטים: local dimming ופאנל שאינו IPS.
גם המסך עצמו מבריק, מה שנראה לי מקנה מימד עומק לתמונה.
אז מאז שחזרתי אני מנסה לדלות ביקורות עליה ו..נאדה. כמעט שום דבר.
אז אמנם היא לא הטל' הכי יפה בעיר והיא גם קטנה מ "65 אבל מאוד אהבתי את איכות התמונה והשחורים.
מישהו מכיר את המסך מקרוב ויכול לחוות דיעה?
אשמח לשמוע דעות/שאלות!
LG 58UH630 ?
-
yanivb6
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 136
- Pierre7
-
- חבר פעיל

- תגובות: 73
אומנם באיחור אבל גם אני הלכתי וחפרתי על הטלויזיות רציתי 60 לפחות אבל ברגע שראיתי את ה lg 58uh630 אמרתי זו הטלויזיה הלכתי לכמה חנויות והשוותי והיא היתה המנצחת יש לה מעבד תמונה מיוחד השחור הוא שחור והתמונה חלקה וחדה (אין מריחות ופיקסלים בתנועה), לקחתי איתי חבר מבין עיניין ומכור לסמסונג אבל כאשר הוא ראה אמר שאני צודק, באחת החנויות הסכימו שאחבר דיסק און קי שהכנתי מראש עם כמה סוגם של סרטים בפורמטים שונים היא אכלה את כולם וכאשר שידרנו סרט ב 1080P אפילו המוכר נדהם וביקש שאתן לו העתק של הסרט להדגמה, רק אז הבנתי באיזה איכות ירודה אני רואה בבית בפיליפס הישנה שלי (מבלי לזלזל בפיליפס שעדיין רואים בה צבעים מדהימים אבל זה נחלת העבר) הבחירה הייתה בין הסמסונג 60 אינץ סדרה 7000 וה lg 58uh630 , הLG לקחה בגדול. אי אפשר לתאר את התמונה במילים הייתי בחנות אחרת שהlg 58uh630 הייתה צמודה ל OLED והיא מאוד קרובה לתמונה של ה OLED, אם עוד לא קנית אל תחשוב פעמיים ... בהצלחה
- Pierre7
-
- חבר פעיל

- תגובות: 73
אני צריך לקבל אותה היום אם כבר קנית שתף אותנו